Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mimis13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  352
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mimis13

 • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1988

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Κορυδαλλός
 • Ενδιαφέροντα
  Δυνατή Μουσική, Video Games και Ποδόσφαιρο...

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Κορυδαλλός
 • Ενδιαφέροντα
  Μ αρεσει το ποδοσφαιρο κ να παιζω μουσικη σε παρτυ!!!
 • Απασχόληση
  ΤΕΙ Πειραια/ Μηχανολόγος

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.471 προβολές προφίλ

mimis13's Achievements

 1. Αυτό που εσύ παραβλέψεις πρώτος, είναι ότι εν προκειμένω και να το κάνεις το εμβόλιο, δεν εμποδίζει από το να το μεταδόσεις το νόσημα. Τότε ποιος ο λόγος να κουβαλάς έγγραφα ότι το έκανες;
 2. Ουσιαστικά ευτυχώς που πάρθηκαν μέτρα και σώθηκε ο κοσμάκης. Αυτό έχουμε να λέμε στο τέλος. Εντάξει, είναι δεκτή η γνώμη σου.
 3. Φάρμακο παίρνεις αν αρρωστήσεις. Εμβόλιο πρέπει να κάνουμε όλοι. Σκέψου 5 δις εμβόλια εναντίον του 112.000.000 που έχει αρρωστήσει από covid. Είναι το ίδιο; Επίσης εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο δεν κάνει όλος ο πλανήτης.
 4. Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν πιστεύει κόσμος ότι το εμβόλιο είναι επένδυση για εισφορές μεγάλων χρηματικών ποσών. Κανείς δε βλέπει τα μνημόνια συνεργασίας πίσω από όλο αυτό. Μιλάμε για μεγάλα δάνεια και ποσά. Αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει θα έδινε και τα εμβόλια δωρεάν!!!! Για να "σωθεί" η ανθρωπότητα στο βωμό του χρήματος παλεύουν τώρα οι Παγκοσμιοποιητές.
 5. Δεν αντιλέγω. Είπα παραπάνω, δύο φορές κιόλας, ότι πρώτα φτιάχνεις την άμυνα και μετά πας για το μέλλον. Εδώ εμείς παραδώσαμε πνεύμα και αράξαμε να περιμένουμε το εμβόλιο.
 6. Το ζήτημα είναι ότι θα γίνει ετήσιο το θέμα. Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ από όλα. Δεν είναι πια για το κοινό καλό. Αφού αν είδες το έγραψα και σε άλλο ποστ, κάθε χρόνο εμβολιασμοί, κάθε χρόνο αρχεία εμβολιασμών κάθε χρόνο διάφορα. Εδώ οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν με μέτρα προστασίας ακόμα. Για να μην αρρωστήσουμε δηλαδή εμείς. Με λίγα λόγια τους κρατάμε πίσω; Αυτό μας λένε; Μην πω για τα ταξίδια που θα έχουμε στην αρχή πρόβλημα και μετά δε θα μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτά, ως ότου έρθει η σειρά μας να εμβολιαστούμε. ΄ Τέλος, για να σας δώσω και κάτι που διαβάζω πρόσφατα, έχουν αρχίσει τα ινστιτούτα πιστοποίησης, δηλαδή κυρίως το TUV και εκδίδει πιστοποιητικά anti-covid. Στην Ελλάδα, τα ΕΛΤΑ Courier ήδη πήραν την πρώτη σήμανση για καθαρά δέματα. Συνέχεια θα πάρει η εστίαση delivery και μετά τα σούπερ μάρκετ. Ό,τι δηλαδή λειτουργούσε τόσο καιρό. Και κάθε χρόνο εμβόλια και κάθε φορά υγειονομικά μέτρα για τις πιστοποιήσεις, αλλιώς σε κλείνουν. Και κάπως έτσι, για να πάρουν όλοι πιστοποίηση, ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός για να εργαστείς. Τα κέρδη αυτών θα διπλασιαστούν και τριπλασιαστούν μέχρι να γίνουμε MMO όντα. Σύμφωνα με τον Κικίλια οι μισές ΜΕΘ είναι άδειες. Αυτό λες; Επίσης, είπα η ιατρική, όχι οι γιατροί. Η γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό βιάστηκαν σε σώμα και ψυχή. Η ιατρική επιστήμη δε λειτούργησε. 0 κόσμος για μελέτη. Βασικά, λάθος. -100 άτομα για μελέτη. Να είναι καλά το μεγάλο ίδρυμα που καθάρισε για πάρτη τον πλανήτη γι αυτή τη μελέτη. Γιατί όπως είπε και ο Βασίλης Θ. πρέπει τα λεφτά της μικρομαλακής να τα επιστρέψουμε στον κόσμο, βοηθώντας 7 εταιρείες να βρουν το εμβόλιο, εκ των οποίον 2-3 θα είναι καλά, αλλά δε βαριέσαι, ας χαθούν μερικά δις. Να σώσουμε τον κοσμάκη ρε παιδιά.
 7. Μιλάω για τον Ιωαννίδη που ζει ο άνθρωπος και μιλάει όσο μπορεί όπου μπορεί. Όσον αφορά το εμβόλιο, κανείς δεν είπε ότι δεν το θέλουμε. Αλλά όταν πας από το κυρίως πρόβλημα στο τι θα μείνει για το μέλλον, ε κάπου το χάνεις. Πρώτα λύνεις το πρόβλημα και μετά κοιτάς το μετά. Γι αυτό ο κόσμος είναι καχύποπτος. Αυτή τη στιγμή η ιατρική στα νοσοκομεία δεν έχει δώσει καμία μάχη. Απλά τους έστειλαν 100 αρρώστους ενώ άντεχαν 10 και τους έπηξαν και τους βάλτωσαν και τους κούρασαν. Δυστυχώς η ιατρική δεν πήρε την ευκαιρία να παλέψει. Την ευκαιρία την πήραν, χωρίς καν συζήτηση μόνο οι φαρμακευτικές με τα εμβόλια.
 8. Αρχικά το μοντέλο αυτό που ανέφερα το έκανε η Κίνα και έπιασε. Το ανέφερε ένας γιατρός στα κανάλια, αλλά έκτοτε δεν ξαναβγήκε σε κανένα κανάλι εκ των οποίων δόθηκαν τα λεφτά για να ενημερώνουν τον κόσμο. έλεγε ξεκάθαρα τα βήματα, την επικινδυνότητα των lock down και άλλα διάφορα, αλλά δεν ήταν συστημικός και δεν άρεσε. Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι αν μπεις μέσα βαριά ότι θα τη βγάλεις. Αρκετοί πεθαίνουν σε ΜΕΘ από μικρόβια κλπ, δε σημαίνει αυτό οτι δεν τις χρειαζόμαστε, μαζί με αληθινό προσωπικό και έμπειρο. Επιτάχθηκαν τα ιδιωτικά νοσοκομεία; όχι. ζήτησαν από πνευμονολόγους για το καλό της ανθρωπότητας να βάλουν χέρι; όχι. ζήτησαν από άνεργους νοσηλευτές να πάνε έστω για 3 μήνες, 6 μήνες κλπ να βοηθήσουν; όχι. εδώ έχουν απλήρωτες υπερωρίες και μηνιάτικα σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας το προσωπικό. και λέμε τι ρε παιδιά; ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι άνθρωποι αμελούνται σε τέτοιο βαθμό που γυρίζουν σπίτι τους κατεστραμμένοι; και ποιος φταίει; ο ιός από μόνος του; που είναι ο κρατικός μηχανισμός ρε παιδιά; που είναι τα υγειονομικά μέτρα; μόνο να μένουμε σπίτι; γιατί αν πεθάνεις από επιπλοκές, αναιρεί το γεγονός ότι αρρώστησες από covid; υπάρχει λίστα θανόντων που λέει αναλυτικά από τι πέθανε κάποιος συνάνθρωπός μας; για την επαναφορά σου στο κανονικό χρειάζεσαι ασπιρίνες και αντιπηκτικά. μπορεί να είχε σωθεί έστω και 1 άνθρωπος. ένας είναι σημαντικός για κάποιον. Το θέμα είναι να μην προσβληθείς. Ναι. Τι μέτρα πάρθηκαν γι αυτό; Γιατί πολύ σωστά, το μόνο που εγώ προσωπικά ανέφερα, ήταν τι γίνεται για την αντιμετώπιση, αφού προβληθεί κόσμος από τον ιό.
 9. Είπα εγώ να μην εξοπλιστούμε με γιατρούς και με απαραίτητα εργαλεία; Φταίει ο λαός της χώρας μας που δεν υπάρχει πουθενά εργοαστάσιο κατασκευής ειδών ανάγκης για τέτοιες περιπτώσεις; Φταίει ο λαός όταν έλεγε ο πρωθυπουργός δε θα γίνουν προσλήψεις αλλά θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό ψηφιακό σύστημα για τους ασθενείς μας; Φταίει ο λαός που τους έχουμε ιδιωτικοποιήσει τους γιατρούς κατά την πλειοψηφία τους; Συγγνώμη, αλλά κανένα μέτρο δεν πήρε η κυβέρνηση για τη νοσηλεία, αντίθετα έγιναν πολλές δωρεές. Στην Κίνα όμως, αλλιώς έγιναν τα πράγματα. Επίσης, αν είχαμε καραντίνα αληθινή, κανένας γιατρός και κανένας νοσηλευτής δε θα πήγαινε σπίτι του. Γήπεδα και διάφοροι χώροι θα γίνονταν τεχνητά νοσοκομεία και αρκετά ξενοδοχεία θα επιτάσσονταν για να μένει το νοσηλευτικό προσωπικό. Αντ΄ αυτού, όλη μέρα με αρρώστους γύριζαν οι γιατροί σπίτι τους. Πολύ καλό μέτρο και αυτό. https://www.kathimerini.gr/world/561147001/i-aspirini-tha-dokimastei-os-pithano-farmako-kata-tis-covid-19-se-vretaniki-ereyna/ Νομίζω το πρωτόκολλο μιας καραντίνας ζητά επιβολή κανόνα από το στρατό, όχι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και αποστάσεις στις λαϊκές. Στο TED ήταν και ο Βασίλης Θύρες όταν έλεγε το 2015 ότι δεν είμαστε έτοιμοι για ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Εντάξει, πολύ καλή πηγή το TED. Για να ξεπλύνει μυαλά καλό είναι.
 10. Εγώ είχα διαβάσει μια μελέτη ενός γιατρού, που είπε ότι πρώτα στήνεις νοσοκομεία, το έκανε και η Κίνα. Μετά βρίσκεις φάρμακο ή φάρμακα να το σώσεις, το έκανε και η Κίνα. Μετά κοιτάς πόσο και Ν αντέχει η φυσική ανοσία. Το κάνει και η Κίνα. Και μετά εξετάζεις το εμβόλιο με ό,τι έχει μείνει από τον ιο ώστε να φτιάξεις το σωστό εμβόλιο. Το κάνει και η Κίνα. Και είναι 1.5 δις κόσμος. Το ρίσκο είναι υπερπολλαπλάσιο και ανάλογα και τα έξοδα. Φάρμακο υπάρχει. Σου λέει ότι οι περισσότεροι πεθαίνουν λόγω θρόμβωσης στο αίμα. Άρα θες αραιωτικό αίματος. Εκεί πετάχτηκε η ασπιρίνη. Όλα τα άλλα είναι καταστροφολογίες για ν βγάλουν λεφτά οι εταιρείες με τα εμβόλια. Εξού και μοίραζαν συμφωνητικά αποποίησης ευθυνών. Γιατί είναι ρίσκο. Πόσο ρίσκο είναι εν αντιθέσει το πλάνο της Κίνας;
 11. Προφανώς δεν γνωρίζεις άτομα που έβγαλαν από το νοσοκομείο δικούς τους σε σακούλα, ενώ δεν είχαν covid.
 12. Ουσιαστικά σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν υπάρχει ανοσία, υπάρχει μόνο καταστροφή στον οργανισμό ενός ανθρώπου και δεν υπάρχει και φάρμακο. Άρα μόνο εμβόλιο αλλιώς θάνατος ή καταστροφή στους πνεύμονες. Επίσης μάθαμε ότι τα φάρμακα απλά καταστέλλουν τα συμπτώματα πιο πάνω. Υπέροχα. Να μας ζήσει το εμβόλιο. Αυτό προτείνω. Να έρθει η σειρά μας σε 1 χρόνο περίπου που θα είναι η ώρα εκείνη, αλλά ως τότε αναστολή ή ανεργία γιατί μαζευόμαστε ανέμελα και κολλάμε τους άλλους.
 13. Έχεις εσύ για το τι δε συμβαίνει εκει; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ορμήσαμε στο εμβόλιο και καλά καλά δεν ψάξαμε άλλες λύσεις. Τώρα που η παραγωγή δε φτάνει, τι άλλα όπλα έχεις; τίποτα. Άρα lock down για τους άλλους που δεν είναι στη λίστα ακόμα...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.