Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

j11h

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.288
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

735 Excellent

Σχετικά με j11h

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/04/1982

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. j11h

  Επιλογή Android TV Box

  Ότι app κι αν έβαλα δεν έχει πρόσβαση σε αισθητήρες θερμοκρασίας.
 2. j11h

  Επιλογή Android TV Box

  Καλημέρα! Παιδιά κάνα δυνατό tv box που να πηγαίνει μπάλα μεγάλα αρχεία mkv έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω το nexus player αλλά σε πολλά μεγάλα αρχεία mkv από ένα σημείο και μετά σταματάει την αναπαραγωγή τους. Έχω δοκιμάσει όλους τους player που υπάρχουν άλλα δίχως αποτέλεσμα.
 3. Εγώ πιστεύω ότι ζούμε σε προσομοίωση κι ότι ο σερβερ για την Ελλάδα έχει βαρέσει άκυρο. Από τα σχόλια και την ποιότητα της συζήτησης μεταξύ Ελλήνων αποδεικνύεται ότι το μηχάνημα προσομοίωσης για την Ελλάδα έχει χτυπήσει δίσκο και ο επεξεργαστής μετράει μέρες.
 4. Ελληνικά μπήκαν,θα μπουν; Αλλιώς για εμάς είναι απλά άχρηστο.
 5. Άσχετο με το θέμα μας αλλά δε βαριέσαι... Μια και το ανέφερες όμως, τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε τα πάμε στο πλησιέστερο κοινωνικό φαρμακείο πριν λήξουν για να βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα. Επίσης αν δεν χρειάζεσαι ένα φάρμακο απλά λες του γιατρού να μην στο γράψει ή απλά λες του φαρμακοποιού να μην σου δώσει τα φάρμακα που δεν θέλεις. Είναι δικαίωμα σου να επιλέξεις τι φάρμακα θέλεις να πάρεις και τι όχι.
 6. j11h

  Ubuntu 17.04 Ati Radeon 4000 series driver

  Μα δεν μου βρίσκει τίποτα για την κάρτα η οποία δουλεύει διαρκώς το ανεμιστήρι της.
 7. j11h

  Ubuntu 17.04 Ati Radeon 4000 series driver

  Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει driver - είτε modified driver - για κάρτα γραφικών Ati Radeon 4890; Κι αν ναι πως; Ευχαριστώ!
 8. Σίγουρα δεν είναι μια θεωρία προς απόρριψη. Στην επιστήμη όμως οι αποδείξεις είναι που μετράνε. Περιμένουμε λοιπόν να συνεχιστεί το έργο τους για να δούμε και τις ανάλογες αποδείξεις, κάτι που σίγουρα θα πάρει χρόνια.
 9. Download σε προσιτές τιμές και κουτί με διάφορα καλούδια για τους συλλέκτες.
 10. Να βγει στους δρόμους της Ν. Κορέας και να καταλήξει Β. Κορέα
 11. Δηλαδή τώρα δεν θα μαθαίνουμε την αλήθεια από ειδήσεις με τίτλο "ΣΟΚ,ΕΚΤΑΚΤΟ,ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!111,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ...";
 12. Απλά εκεί στη Samy βλέπουν Narcos και είπαν να ζεσταθούν με μερικά δις χειμώνας που ρχεται όπως ο Escobar
 13. Δεν θα πάρει marshmallow διότι είναι και μια mediatek στη μέση που δίνει drivers όπου,αν κι οπότε θέλει. Roms μια χαρά έχει, τα παιδιά στο miui hellas κάνουν φανταστική δουλειά. Βαριά δεν τη λες τη miui με τόσα πράγματα επάνω. Ο bootloader κλείδωσε διότι τα κινεζομάγαζα φορτώνανε πάνω ότι θες μέχρι και προγράμματα παρακολούθησης. Ο bootloader ξεκλειδώνει αρκεί να περιμένεις 15 με 20 μέρες. Επίσης από τότε που μπήκε δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στα κινητά σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές θέλουν έναν καλύτερα κλειδωμένο bootloader για λόγους ασφαλείας.
 14. Link please! Για τη σωστή μας ενημέρωση όχι μόνο λόγια αλλά αποδείξεις. Ευχαριστώ!
 15. Επίσης το να πηδάμε κάθε θέμα με vs δεν είναι σημάδι ότι μας κόβει...Το άρθρο δεν κάνει συγκρίσεις,ούτε για το iphone λέει,ούτε για το samsung,ούτε για κανένα άλλο κινητό.Έλεος με το κάθε καθυστερημένο fanboy που μπαίνει σε κάθε blog και forum να πετάξει την άσχετη βλακεία του. Σχολιάζετε πάνω στο θέμα και όχι πάνω στο θέμα που θα θέλατε εσείς να πείτε την γνώμη σας! Εξάλλου για ότι άσχετο με το θέμα να θυμάστε: ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.