Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

j11h

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.288
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από j11h

 1. j11h

  Επιλογή Android TV Box

  Ότι app κι αν έβαλα δεν έχει πρόσβαση σε αισθητήρες θερμοκρασίας.
 2. j11h

  Επιλογή Android TV Box

  Καλημέρα! Παιδιά κάνα δυνατό tv box που να πηγαίνει μπάλα μεγάλα αρχεία mkv έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω το nexus player αλλά σε πολλά μεγάλα αρχεία mkv από ένα σημείο και μετά σταματάει την αναπαραγωγή τους. Έχω δοκιμάσει όλους τους player που υπάρχουν άλλα δίχως αποτέλεσμα.
 3. Εγώ πιστεύω ότι ζούμε σε προσομοίωση κι ότι ο σερβερ για την Ελλάδα έχει βαρέσει άκυρο. Από τα σχόλια και την ποιότητα της συζήτησης μεταξύ Ελλήνων αποδεικνύεται ότι το μηχάνημα προσομοίωσης για την Ελλάδα έχει χτυπήσει δίσκο και ο επεξεργαστής μετράει μέρες.
 4. Ελληνικά μπήκαν,θα μπουν; Αλλιώς για εμάς είναι απλά άχρηστο.
 5. Άσχετο με το θέμα μας αλλά δε βαριέσαι... Μια και το ανέφερες όμως, τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε τα πάμε στο πλησιέστερο κοινωνικό φαρμακείο πριν λήξουν για να βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα. Επίσης αν δεν χρειάζεσαι ένα φάρμακο απλά λες του γιατρού να μην στο γράψει ή απλά λες του φαρμακοποιού να μην σου δώσει τα φάρμακα που δεν θέλεις. Είναι δικαίωμα σου να επιλέξεις τι φάρμακα θέλεις να πάρεις και τι όχι.
 6. j11h

  Ubuntu 17.04 Ati Radeon 4000 series driver

  Μα δεν μου βρίσκει τίποτα για την κάρτα η οποία δουλεύει διαρκώς το ανεμιστήρι της.
 7. j11h

  Ubuntu 17.04 Ati Radeon 4000 series driver

  Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει driver - είτε modified driver - για κάρτα γραφικών Ati Radeon 4890; Κι αν ναι πως; Ευχαριστώ!
 8. Σίγουρα δεν είναι μια θεωρία προς απόρριψη. Στην επιστήμη όμως οι αποδείξεις είναι που μετράνε. Περιμένουμε λοιπόν να συνεχιστεί το έργο τους για να δούμε και τις ανάλογες αποδείξεις, κάτι που σίγουρα θα πάρει χρόνια.
 9. Download σε προσιτές τιμές και κουτί με διάφορα καλούδια για τους συλλέκτες.
 10. Να βγει στους δρόμους της Ν. Κορέας και να καταλήξει Β. Κορέα
 11. Δηλαδή τώρα δεν θα μαθαίνουμε την αλήθεια από ειδήσεις με τίτλο "ΣΟΚ,ΕΚΤΑΚΤΟ,ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!111,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ...";
 12. Απλά εκεί στη Samy βλέπουν Narcos και είπαν να ζεσταθούν με μερικά δις χειμώνας που ρχεται όπως ο Escobar
 13. Δεν θα πάρει marshmallow διότι είναι και μια mediatek στη μέση που δίνει drivers όπου,αν κι οπότε θέλει. Roms μια χαρά έχει, τα παιδιά στο miui hellas κάνουν φανταστική δουλειά. Βαριά δεν τη λες τη miui με τόσα πράγματα επάνω. Ο bootloader κλείδωσε διότι τα κινεζομάγαζα φορτώνανε πάνω ότι θες μέχρι και προγράμματα παρακολούθησης. Ο bootloader ξεκλειδώνει αρκεί να περιμένεις 15 με 20 μέρες. Επίσης από τότε που μπήκε δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στα κινητά σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές θέλουν έναν καλύτερα κλειδωμένο bootloader για λόγους ασφαλείας.
 14. Link please! Για τη σωστή μας ενημέρωση όχι μόνο λόγια αλλά αποδείξεις. Ευχαριστώ!
 15. Επίσης το να πηδάμε κάθε θέμα με vs δεν είναι σημάδι ότι μας κόβει...Το άρθρο δεν κάνει συγκρίσεις,ούτε για το iphone λέει,ούτε για το samsung,ούτε για κανένα άλλο κινητό.Έλεος με το κάθε καθυστερημένο fanboy που μπαίνει σε κάθε blog και forum να πετάξει την άσχετη βλακεία του. Σχολιάζετε πάνω στο θέμα και όχι πάνω στο θέμα που θα θέλατε εσείς να πείτε την γνώμη σας! Εξάλλου για ότι άσχετο με το θέμα να θυμάστε: ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!
 16. Επειδή ο καθένας λέει ότι θέλει και κατεβάζει από το κεφάλι του ότι θέλει,ΔΩΣΤΕ μας παραπάνω πληροφορίες μέσω screenshot ή με νούμερα. Οκ να πιστέψω ότι με το fix τρώει παραπάνω μπαταρία. ΠΟΣΟ; Αν δεν δω χρόνους οθόνης,αναμονής κτλ δεν πιστεύω τίποτα. Κατά τα αλλά όποιος θέλει το παίρνει όποιος δεν θέλει δεν το παίρνει,κανείς δεν σας υποχρεώνει είτε να το πάρετε είτε όχι. Οπότε μέχρι να δω χειροπιαστές αποδείξεις δεν με νοιάζει τίποτα από όσα λέτε και απλά τα θεωρώ παραφιλολογίες.
 17. Κρίμα. Το πρώτο μου pc ήταν ένα Vaio laptop το 2003 (άργησα να μπω στον κόσμο των υπολογιστών) κι ακόμη θυμάμαι πόσο ποιότητα κουβαλούσαν τα τότε Sony Vaio. Χρόνο με τον χρόνο βέβαια φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κατέληξαν εδώ που κατέληξαν. Ακριβά δε λέω,αλλά πρόσφεραν πιστεύω αυτό που πλήρωνε ο καταναλωτής.
 18. Νομίζω ότι τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος
 19. Το background της φώτο είναι πραγματικό; Μόνο αυτό πείτε μου, τίποτα άλλο.
 20. Ένα πράγμα που χαίρομαι στη ζωή μου είναι που έμεινα κι εγώ single player. Όσο ήμουν φοιτητής γνωστοί και φίλοι με παρακαλούσαν να μπω στο wow και δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν το έκανα.Μέχρι που με πλήρωναν την ανάλογη συνδρομή για να μπω,αλλά όσο έβλεπα την κατάντια (για μένα κατάντια ήταν) δεν τολμούσα να μπω στο game. Το game για μένα ήταν και είναι κάτι για να ξεδίνω,να ξεσκάω,να ξεκ@υλωνω από την καθημερινότητα. Δυστυχώς τελευταία λίγο η δουλειά,λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις,λίγο το ότι ζόρισαν τα πράγματα στην πραγματική ζωή μας,δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη την τρέλα μας,το g
 21. Δεν είναι τυχαίο που πλέον άρθρα μιλάνε για την ψυχολογία ενός gamer...
 22. Το "all" έχει πολύ ψωμί για κουβέντα και γράψιμο. Πάνω σε αυτό πολύ σωστά ανέφερε φίλος πιο πριν το παράδειγμα του wow. Ενα game με μέτρια γραφικά, το ίδιο gameplay αλλά άφησε και αφήνει (έτσι νομίζω τουλάχιστον, διορθώστε με αν κάνω λάθος) εποχή. Εκεί τι έχουμε λοιπόν; Έχουμε κάτι άλλο που τράβηξε μαζικά κόσμο και δεν ήταν άλλο από την δημιουργία μιας εικονικης ζωής εντός του game μεταξύ των παικτών. Πολύς καμμενος κόσμος στο wow, με ζευγάρια να χωρίζουν, απολύσεις από δουλειές αλλά και προβλήματα υγείας σε χρήστες μετά από πολλές ώρες gaming με καφέ τσιγάρο ουίσκι. Κιτρινοι βγαινανε μω
 23. Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από όσα είπες!
 24. Νοσταλγία ότι αφορά το gameplay ναι υπάρχει.33 ετών είμαι,αλλά σίγουρα που να με πλήρωνες,αυτή τη στιγμή δεν θα έβαζα ούτε κατά διάνοια στο pc μου για να παίξω το farcry ή το maxpayne. Ούτε κατά διάνοια όμως! Και δεν νομίζω ότι με το να ζητάω περισσότερο gameplay με κάνει "παππού" μια κι όπως είπα θεωρώ εξίσου σημαντικά και τα γραφικά. Για τελευταία φορά θα πω λοιπόν-όπως και ο φίλος πιο πάνω- ότι game ΔΕΝ κάνεις ΜΟΝΟ με γραφικά ή ΜΟΝΟ με gameplay,χρειάζεται η σωστή χημεία μεταξύ τους. Φιλικά πάντα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.