Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Gataros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  40
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με Gataros

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/02/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Τον έλεγχο και τις φωτογραφίες που πρέπει να βγάλει ο μηχανικος για το πρώτο ΠΕΑ καθώς και τον επανέλεγχο από άσχετο ελεγκτή μηχανικό κατά την ολοκλήρωση των εργασιών τα εχετε σκεφτεί; Νομίζετε ότι εύκολα θα κάνετε πονηριές και κανείς δεν θα πει τπτ; Επιπλέον αφού ο προμηθευτής λάβει όλο το ποσό από την επιδότηση όταν θα έρθει η ώρα των πληρωμών, το ρίσκο να μην σας επιστρέψει τπτ στο λογαριασμό σας και να σας πουλήσει τρέλα;
 2. Σε αντίστοιχη περίπτωση έστειλα mail στην εφορία μου, υπόψιν του τμήματος Εσόδων για συμψηφισμό των οφειλών με την περσινή επιστροφή. Σε 2-3 ώρες η υπάλληλος ολοκλήρωσε τη διαδικασία και σχεδόν μηδένισαν οι νέες οφειλές.
 3. Από τον εγκαταστάτη θα πρέπει να ζητήσεις αναλυτική προσφορά, πόσο κοστίζει ο λέβητας, πόσο η κατασκευή των σωληνώσεων + ποια είναι τα έξοδα που πρέπει να πληρωθούν προς το Φυσικό Αέριο, μελέτη θέρμανσης κλπ. Μαζί θα σου προσθέσει και το κόστος εργασίας του και θα σου βγει το τελικό ποσό. Για σπίτι 200τμ, κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει τιμές αέρα-πατέρα. Για σπίτι 95τμ, κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου (όλα μέσα) σύνολο 2200€, με επιδοτούμενο ποσό 750€.
 4. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  2 εβδομάδες σε Εθνική και Alpha bank.
 5. Αποδοχές και αντικείμενο εργασίας πριν κάνεις οικογένεια. Μετά τη δημιουργία οικογένειας, αποδοχές, ωράριο εργασίας καθώς και καλή ασφάλεια υγείας.
 6. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Έγινε εκταμίευση προκαταβολών σε Εθνική τράπεζα, ενώ η πλατφόρμα ακόμα δεν έχει ενημερωθεί. Λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
 7. Κέρκυρα τα ίδια, το πρωί δεν υπήρχε ούτε σύνδεση του κινητού στο δίκτυο, νεκρωσαν τα πάντα. Τώρα όλα λειτουργούν οκ.
 8. Σε bold το μόνο πράγμα στο οποίο δεν συμφωνώ. Τι να πουν όλοι οι Κωστοπουλοι κλπ επιχειρηματίες, όπου έχουν δηλώσει πτώχευση καμία 10αρια φορές ο καθένας.
 9. Δεν τα παίρνεις βρε παιδιά στο χέρι, χρέη από ασφαλιστικές εισφορές ειναι. Μπορεί να άνοιξε ο άνθρωπος ένα μαγαζί με σουβλάκια και να μην πήγε καλά και έκλεισε, όπως τόσα μαγαζιά δεν πετυχαίνουν. Μην καταδικάζετε τον κόσμο επειδή έτυχε να χρωστάει στην εφορία, δεν γεννήθηκαν όλοι να ειναι μια ζωή υπάλληλοι γραφείου. Από την απάντηση σου φαίνεται οτι δεν έχεις καμία επαφή με το επιχειρείν, άκου εκεί να πρέπει κάποιος να ξεχρεώσει πρώτα (και να περιμένει 20 χρόνια) προκειμένου να συνεχίσει να ζει.
 10. Αν χρωστάει κάνα 50αρι χιλιάδες σε εφορία/ΙΚΑ κλπ, δεν ξεχρεωνεις ποτέ ....
 11. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Καλημέρα, Αν επιτρέπεται, με ποια τράπεζα προχώρησες στο επόμενο βήμα μετά την υπογραφή σύμβασης (6α) ? Έχω υπογράψει με Εθνική τράπεζα εδώ και 3 βδομάδες και ακόμα είμαι κολλημένος....
 12. Gataros

  Έκδοση Διαβατηρίου

  Παλαιό Φάληρο.
 13. Gataros

  Έκδοση Διαβατηρίου

  Στην Αθήνα εκδίδονται κανονικά, μόλις χθες παρέλαβα το διαβατήριο μου, μιας και το παλιό είχε λήξει. Κλείνεις ραντεβού και πας στο αρμόδιο τμήμα διαβατηρίων που ανήκει η περιοχή σου.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.