Προς το περιεχόμενο

Gataros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  37
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με Gataros

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/02/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει εγγυητής. Όταν όμως ο οφελούμενος είναι μεγάλης ηλικίας, οι τράπεζες ζητούν εγγυητή για να μην έχουν θέματα σε περίπτωση που ο οφειλέτης απεβιώσει. Όταν δούλευα σε τράπεζα, θυμάμαι πως στη λήξη του δανείου ο οφειλέτης δεν θα έπρεπε γενικά να ξεπερνάει τα 72 έτη, αλλιώς μετά θέλαμε εγγυητή.
 2. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Ενώ έχεις δηλώσει στο σύστημα το ΑΦΜ του εγγυητή, πηγαίνεις πάνω στην επιλογή '' Τα sites μου'' και πατάς στην επιλογή Εγγυητές. Εκεί θα δεις μια εγγραφή όπου πατάς πάνω στο hyperlink. Από εκεί περνάς όλα τα δικαιολογητικά αν θυμάμαι καλά.
 3. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Η τράπεζα είχε δηλωθεί από την αρχική αίτηση, απλώς ανέβασα τα δικαιολογητικά που ζητούν + τα δικαιολογητικά του εγγυητή (στη δικιά μου περίπτωση). Όχι κανένα mail δεν ήρθε, μόνος μπήκα στη πλατφόρμα.
 4. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Σε αναμονή απάντησης από την τράπεζα, είδωμεν.
 5. Στο Βέλγιο γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα.
 6. Gataros

  LG 27GL850-B vs Dell S2721DGF

  Για reviews δείτε και το γερμανικό Prad.de, με translate to English στον Chrome διαβάζεται άνετα. Κανουν πολύ καλύτερη δουλειά στα μόνιτορ.
 7. Καλύτερα πάρε ένα γναθοχειρουργο....τηλέφωνο...
 8. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Eίναι νορμάλ αυτό, μην σε ανησυχεί. Τώρα περιμένεις την απόφαση υπαγωγής (αφού πρώτα μας ζητηθεί να επισυνάψουμε κάποια επιπλέον δικαιολογητικά).
 9. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Μακάρι να έκανες πλάκα φίλε αλλά δεν... Επειδη εχω φίλους μηχανικούς, ανήκεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών που νομίζουν επειδή έδωσαν 400€ για το ΠΕΑ, ο μηχανικός θα πρέπει να τους κάνει τούμπες και η τροφή να ειναι πάντα μασημένη. Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως στο μέλλον από τον κάθε μηχανικό/προμηθευτή, κάτσε και διάβασε προσεκτικά τον οδηγό και μην περιμένεις τα πάντα έτοιμα. Εκτος και αν έχεις την εντύπωση οτι η δικιά σου 1 ώρα (τόσο πρέπει να σπαταλήσεις για να διαβάσεις τον οδηγό περίπου) ειναι πιο σημαντική από τη δικιά μας 1 ώρα.
 10. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Τον οδηγό που εχει αναρτηθεί στο site του Εξοικονομώ τον έχεις ανοίξει ποτε;
 11. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Eπιβεβαιώνω και εγώ, στη δικιά μου αίτηση (Πελοπόννησος) στην αρχική οθόνη λέει 10:02, αλλά η αίτηση για υποβολή έγινε 10:23.
 12. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Ναι είναι το ίδιο σε όλες τις τράπεζες, μιας και το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο από την Ε.Ε. Μπορείς να προτιμήσεις την τράπεζα στην οποία έχεις λογαριασμούς ή τη μισθοδοσία σου, θα είναι πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα η διαδικασία εξέτασης της αίτησης.
 13. Μπορείς με τη δωροεπιταγή να προ-παραγγείλεις ένα PS5 και όποτε αυτό έρθει (τα λεφτά από την πώληση του δεν θα τα χάσεις). Παράγγειλα την Samsung 75Q60 από Κοτσώβολο με δώρο το Switch, πήρα και την επέκταση εγγύησης από 160€ στα 100€. Πήγαινα για την 65Q70, αλλά 51 κομμάτια που είναι να παραληφθούν 28/01 ήταν όλα δεσμευμένα και δεν μπορούσε να μου κάνει κράτηση για το μοντέλο αυτό. Σύνολο 1200€.
 14. Στα 30k σίγουρα θέλει σωστή σκέψη, μιας και σε αυτά τα χωράφια μπαίνεις στις εισαγωγικές κατηγορίες της premium κατηγορίας. Το 218 ωραίο και επιθετικό, αρκεί να είσαι single γιατί το πορτ- παγκαζ είναι ανύπαρκτο. Άσε που και για 28k χωρίς navigation plus, δεν αξίζει με την καμία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.