Προς το περιεχόμενο

Gataros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  37
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Gataros

 1. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει εγγυητής. Όταν όμως ο οφελούμενος είναι μεγάλης ηλικίας, οι τράπεζες ζητούν εγγυητή για να μην έχουν θέματα σε περίπτωση που ο οφειλέτης απεβιώσει. Όταν δούλευα σε τράπεζα, θυμάμαι πως στη λήξη του δανείου ο οφειλέτης δεν θα έπρεπε γενικά να ξεπερνάει τα 72 έτη, αλλιώς μετά θέλαμε εγγυητή.
 2. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Ενώ έχεις δηλώσει στο σύστημα το ΑΦΜ του εγγυητή, πηγαίνεις πάνω στην επιλογή '' Τα sites μου'' και πατάς στην επιλογή Εγγυητές. Εκεί θα δεις μια εγγραφή όπου πατάς πάνω στο hyperlink. Από εκεί περνάς όλα τα δικαιολογητικά αν θυμάμαι καλά.
 3. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Η τράπεζα είχε δηλωθεί από την αρχική αίτηση, απλώς ανέβασα τα δικαιολογητικά που ζητούν + τα δικαιολογητικά του εγγυητή (στη δικιά μου περίπτωση). Όχι κανένα mail δεν ήρθε, μόνος μπήκα στη πλατφόρμα.
 4. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Σε αναμονή απάντησης από την τράπεζα, είδωμεν.
 5. Στο Βέλγιο γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα.
 6. Gataros

  LG 27GL850-B vs Dell S2721DGF

  Για reviews δείτε και το γερμανικό Prad.de, με translate to English στον Chrome διαβάζεται άνετα. Κανουν πολύ καλύτερη δουλειά στα μόνιτορ.
 7. Καλύτερα πάρε ένα γναθοχειρουργο....τηλέφωνο...
 8. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Eίναι νορμάλ αυτό, μην σε ανησυχεί. Τώρα περιμένεις την απόφαση υπαγωγής (αφού πρώτα μας ζητηθεί να επισυνάψουμε κάποια επιπλέον δικαιολογητικά).
 9. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Μακάρι να έκανες πλάκα φίλε αλλά δεν... Επειδη εχω φίλους μηχανικούς, ανήκεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών που νομίζουν επειδή έδωσαν 400€ για το ΠΕΑ, ο μηχανικός θα πρέπει να τους κάνει τούμπες και η τροφή να ειναι πάντα μασημένη. Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως στο μέλλον από τον κάθε μηχανικό/προμηθευτή, κάτσε και διάβασε προσεκτικά τον οδηγό και μην περιμένεις τα πάντα έτοιμα. Εκτος και αν έχεις την εντύπωση οτι η δικιά σου 1 ώρα (τόσο πρέπει να σπαταλήσεις για να διαβάσεις τον οδηγό περίπου) ειναι πιο σημαντική από τη δικιά μας 1 ώρα.
 10. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Τον οδηγό που εχει αναρτηθεί στο site του Εξοικονομώ τον έχεις ανοίξει ποτε;
 11. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Eπιβεβαιώνω και εγώ, στη δικιά μου αίτηση (Πελοπόννησος) στην αρχική οθόνη λέει 10:02, αλλά η αίτηση για υποβολή έγινε 10:23.
 12. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Ναι είναι το ίδιο σε όλες τις τράπεζες, μιας και το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο από την Ε.Ε. Μπορείς να προτιμήσεις την τράπεζα στην οποία έχεις λογαριασμούς ή τη μισθοδοσία σου, θα είναι πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα η διαδικασία εξέτασης της αίτησης.
 13. Μπορείς με τη δωροεπιταγή να προ-παραγγείλεις ένα PS5 και όποτε αυτό έρθει (τα λεφτά από την πώληση του δεν θα τα χάσεις). Παράγγειλα την Samsung 75Q60 από Κοτσώβολο με δώρο το Switch, πήρα και την επέκταση εγγύησης από 160€ στα 100€. Πήγαινα για την 65Q70, αλλά 51 κομμάτια που είναι να παραληφθούν 28/01 ήταν όλα δεσμευμένα και δεν μπορούσε να μου κάνει κράτηση για το μοντέλο αυτό. Σύνολο 1200€.
 14. Στα 30k σίγουρα θέλει σωστή σκέψη, μιας και σε αυτά τα χωράφια μπαίνεις στις εισαγωγικές κατηγορίες της premium κατηγορίας. Το 218 ωραίο και επιθετικό, αρκεί να είσαι single γιατί το πορτ- παγκαζ είναι ανύπαρκτο. Άσε που και για 28k χωρίς navigation plus, δεν αξίζει με την καμία.
 15. Βλέποντας το εσωτερικό και την ποιότητα των πλαστικών στο Seat (ειδικά στην περιοχή που ειναι το κιβώτιο) τελικά υπάρχει λόγος γιατί Audi, BMW και MB βρίσκονται τόσο ψηλά σε κόστος. Αν δεν εχει κάποιος πάρκινγκ κλειστό στην Ελλάδα, σε 5 χρόνια τα πλαστικά αυτά δεν θα βλέπονται.
 16. Θεώρησα οτι η αναφορά σου περί οδηγών οι οποίοι αγοράζουν αυτοκίνητο στα τυφλά ή λαμβάνοντας το feedback από τους γονείς τους οτι είχε υποτιμητικό χαρακτήρα. Ανηκω βλέπεις σε αυτή τη κατηγορία οδηγών, οδηγώντας για 10 χρόνια τη σειρά 1 του πατέρα μου και εδώ και 3 χρόνια σχεδόν εχω την X2 2.0 sdrive m sport. Δεν έκανα τεστ drive ποτε, παρά μόνο είχα δει από κοντά το αυτοκίνητο 5-6 φορές πριν αποφασίσω την αγορά του.
 17. Γιατί θεωρείς όσοι αγοράζουν στα τυφλά, απολαμβάνουν λιγότερο από εμάς που καθόμαστε και ψειρίζουμε τη μαϊμού? Μήπως αυτοί είναι που απολαμβάνουν περισσότερο το νέο τους αυτοκίνητο ενώ εμάς το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας μυρίζει? Γιατί προφανώς κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο απλώς ως τρόπο μετακίνησης (και δεν τον ενδιαφέρει το πουλ μουρ), γιατί θα πρέπει να κάνουν 2-3 χρόνια προκειμένου να αγοράσουν απλώς ένα αυτοκίνητο? Προσωπικά, από τη στιγμή που οδηγώ σαν άνθρωπος (έως 130χλμ σε Εθνική όδο) κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, τα περισσότερα που αναφέρονται εδώ ( τί συστή
 18. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Έχει ξεκινήσει σε κάποια περιφέρεια η υπαγωγή των αιτήσεων στο πρόγραμμα?
 19. Ειδικά πολύ μεγάλη αλλαγή υπάρχει και προς το είδος των παιχνιδιών που μπορεί να παίξει κάποιος 35+. Αδυνατω πλέον να παίξω κάποιο FPS online, και γενικότερα games στα οποία ο χρόνος αντίδρασης είναι πολύ μικρος και η ένταση είναι συνεχής. Για κάποιο λόγο απολαμβάνω τα platforms ενώ παλιότερα ούτε που τα κοιτούσα.
 20. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Δηλαδή 29% πιθανότητα είχε να ενταχθεί σήμερα κάποιος από Στερεά και 42% από Πελοπόνησσο.
 21. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα πόσοι κατάφεραν να ενταχθούν σε αυτό το 45λέπτο που έμεινε ''ανοικτή'' η πλατφόρμα. Στην Πελοπόνησσο όπου έχω εικόνα από τις 2 αιτήσεις μου, από τις 10:20 έως τις 10:46, είχαν κατατεθεί 2100 μοναδικοί αριθμοί πρωτοκόλλου. Αν κρίνω ότι από τις 10:00 μέχρι τις 10:15 είναι αρκετά μικρό διάστημα για να περάσει κάποιος την αίτηση (εκτός αν έχει 2-3 παρεμβάσεις), τότε ο συνολικός αριθμός επιτυχόντων είναι πολύ μικρός.
 22. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Θέλω να πιστεύω ότι θα δουν τις εκκρεμείς αιτήσεις στο σύστημα και θα βρουν τα χρήματα προκειμένου να ενταχθούν όσοι έκαναν αίτηση στο σύστημα. Τα χρήματα έρχονται από την Ε.Ε, σίγουρα θα υπάρχει σχετική πρόβλεψη.
 23. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Η καταχώρηση του ΠΕΑ σήμερα ήταν για κλάματα. Ενώ προσπάθησα να το καταχωρήσω πρώτο, πριν υποβάλλω τα στοιχεία ακινήτου κλπ, δεν το έπαιρνε με τίποτα, έδινε συνεχώς ''connect error'', προφανώς το BuildingCert γονάτισε. Αφού ολοκλήρωσα όλα τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή κατάφερα και το πέρασα. Σε 22 λεπτά μπόρεσα και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου (9 παρεμβάσεις...). Ο αδελφός μου που παράλληλα περνούσε την αίτηση του θείου μου (ποτέ ξανά δεν θα περάσουμε τέτοιο άγχος για άλλον άνθρωπο) ήταν σε απόγνωση, για 40 λεπτά δεν έπαιρνε το ΠΕΑ. Μόλις τα κατάφερε και το πέρασε, του έλεγα από τ
 24. Gataros

  Εξοικονομώ κατ' οίκον

  Το demo είναι έως το στάδιο της υποβολής, το στάδιο 3 δηλαδή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.