Προς το περιεχόμενο

filipN

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  463
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

338 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ filipN

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/01/1963

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.514 προβολές προφίλ
 1. Και τα δύο είναι ιδανικά για θέρμανση 24/7. Το δεύτερο, θα είναι οικονομικότερο μόνο στην περίπτωση που θα λειτουργήσει πολλές φορές στα όριά του (στη θέρμανση και πάλι). https://www.skroutz.gr/s/23550534/Panasonic-CS-FZ25WKE-CU-FZ25WKE-White.html https://www.skroutz.gr/s/15310128/Daikin-FTXF25A-RXF25A.html
 2. "Τεχνικές ανάγνωσης", google it! https://www.lib.auth.gr/el/τεχνικές-ανάγνωσης
 3. Πάντα περνούσαν και περνάνε άτομα με "βύσμα". Μειώθηκε τελευταία γιατί δεν ενδιαφέρονται πολλοί αλλά και γιατί άλλαξε ο τρόπος λειτουργίας του στρατού. Όμως, αν βαράς στο γάμο του καραγκιόζη στην πρώτη βολή με τυφέκιο και αν δεν γράψεις καλά στα τεστ καταλληλότητας, δεν γίνεσαι ΔΕΑ. Μπορεί να γίνει κάποιος που απέτυχε στο πρώτο, μόνο αν έχει κάποια ειδικά και σπάνια προσόντα.
 4. Κανένας από τους προηγούμενους συνομιλητές σου, δεν είναι μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας! Επίσης, η συγκεκριμένη κοινότητα δεν χρειάζεται ούτε οπαδούς, ούτε αυτόκλητους "συνηγόρους".
 5. - Ισχύει σε μερικές περιπτώσεις αλλά δεν ισχύει για όλους. - Είχα πριν πολλά χρόνια "συνάδελφο" σε σχολή επιπέδου ΙΕΚ που είχε, με το παραπάνω, τα τυπικά προσόντα για την κατάληψη αυτής της θέσης, ενώ εργαζόταν παράλληλα και στα ΤΕΙ (Καθηγητής Εφαρμογών). Είχε όμως τότε μηδενική επαγγελματική εμπειρία με αποτέλεσμα στην ιδιωτική σχολή να έρχεται μόνιμα 18ος μεταξύ 18 διδασκόντων στις αξιολογήσεις από τους σπουδαστές (και όχι μόνο). - Καλώς ή κακώς ο ίδιος άνθρωπος είναι τώρα Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η θέση του στην εκπαίδευση, αρχικά του Καθηγητή Εφαρμογών και αργότερα του Επίκουρου Καθηγητή (των ΤΕΙ) τον βοήθησε να αποκτήσει εκ των υστέρων και μια ισχνή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο που δίδασκε στην αρχή της καριέρας του με μοναδικό εφόδιο σπουδές οκτώ (8) ετών.
 6. Επ' ευκαιρία ρίξε μια ματιά για το τι παίρνουν οι εκπαιδευτικοί της ΜΕ στην Κύπρο... https://www.oelmek.com.cy/page.php?&lng=GR&id=83 ...και υπολόγισε πόσα θα έπαιρνε ο φίλος σου, στα 40-45 χρόνια του, αν εντασσόταν στη Μέση Εκπαίδευση.
 7. Φοβάμαι ότι εκτός πραγματικότητας είναι ο φίλος εδώ (forgotten) και ο φίλος του, αλλά και αρκετοί που συμμετέχουν στην κουβέντα αυτή. Άτομα με παρόμοια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, αν έχουν όρεξη να εργαστούν, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να φέρω πολλά και διαφορετικά παραδείγματα. Και φυσικά ο μισθός ή καλύτερα το σύνολο των μισθών που παίρνουν είναι αρκετά υψηλότερος από αυτόν του μέσου όρου των κατόχων ενός πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ!
 8. filipN

  Παραίτηση από δουλειά

  Ένα γάμο συμφέροντος;
 9. Επόμενο ερώτημα, προς όλους και όχι μόνο προς εσένα: Είναι τεχνικά αδύνατο να δεις τα στατιστικά σου προς το παρόν, ή θα είναι για πάντα;
 10. Εάν το κτήριο του ΟΤΕ είναι στα 150 μέτρα τότε το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) το έχει αναπτύξει ο ΟΤΕ και αυτόν έπρεπε να επιλέξετε. Oι τιμές των δύο παρόχων, τώρα στο FTTH, είναι παρόμοιες και ο ΟΤΕ είναι πολύ καλύτερος πάροχος από την Wind.
 11. Το νεόδμητο κτήριο, σε τι απόσταση είναι από το Αστικό Κέντρο (ΟΤΕ) της περιοχής; Ποιος θα υλοποιήσει το δίκτυο οπτικών ινών της περιοχής; H Cosmote ή η Wind;
 12. Nikos, είμαι σίγουρος πως αν έκανες μια προσπάθεια, με ποιο θετική διάθεση, θα καταλάβαινες τι λέει!
 13. Το ίδιο θέμα μπαίνει κάθε λίγες ημέρες σε όλα τα ελληνικά forum και εδώ στο insomnia. Δηλαδή υπάρχουν ήδη πολλές απαντήσεις σχετικά με Vodafone και Fast path. Αν ήσουν στην Cosmote και είχες τα ίδια στατιστικά θα είχες ήδη fast path, με το πρώτο τηλεφώνημα...
 14. - Όπως μας τα λες, έχεις χαμηλό συγχρονισμό σε σύνδεση VDSL2 έως 100Mbps, λόγω προβληματικής εσωτερικής και εξωτερικής τηλεφωνικής καλωδίωσης! - Κατά συνέπεια χρειάζεσαι άμεσα ηλεκτρολόγο, που θα αναβαθμίσει την εσωτερική καλωδίωση ώστε να είναι ικανή να διαχειρίζεται το VDSL2 χωρίς απώλειες και θα ορίσει μια τηλεφωνική πρίζα ως κεντρική. - Ακολούθως θα χρειαστεί να τοποθετήσει ο ίδιος ένα νέο καλώδιο που θα συνδέει, κατά προτίμηση κατευθείαν, την κεντρική πρίζα σου με το εξωτερικό κουτί της οικίας σου στο οποίο φτάνει το καλώδιο του ΟΤΕ. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μονόκλωνο τηλεφωνικό καλώδιο PET (με μόνωση & θωράκιση).
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.