Προς το περιεχόμενο

filipN

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  489
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

343 Excellent

Σχετικά με filipN

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/01/1963

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.591 προβολές προφίλ
 1. Για τι μεγέθους εργασία μιλάμε (σελίδες); Και ποιο είναι το ποσό που ζητούν και το οποίο θεωρείς ως "έναν σκασμό λεφτά ";
 2. Αυτή η λειτουργία υπήρχε και σε κλιματιστικά μεσαίας και υψηλής τιμής πριν 15-20 χρόνια, έχω τρία τέτοια κλιματιστικά ηλικίας 8-9 ετών. Σήμερα έχουν την ίδια λειτουργία και πολλά φτηνότερα. - Αυτά που διάβασες λένε τη μισή αλήθεια, αν όχι ένα ελάχιστο τμήμα της και δείχνουν την επιστημονική ανεπάρκεια του συντάκτη του κειμένου της Morris. 1. Αποστείρωση δεν μπορεί να γίνει στο χρόνο που διαρκεί αυτή η λειτουργία στα Morris και στη θερμοκρασία που γίνεται, υπάρχουν παθογόνα που θα επιβιώσουν. Αυτό που θα επιτύχει είναι η απόσυρση ενός τμήματος των ρύπων που έχουν επικαθήσει στο εσωτερ
 3. Σωστά! - Δεν συνελήφθη για κάποιο συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο αδίκημα αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα The Wall Street Journal, για πιθανή παραβίαση των κυρώσεων των ΗΠΑ έναντι του Ιράν. Εκείνη την εποχή η αμερικανική δικαιοσύνη διενεργούσε έρευνα για να εξακριβώσει εάν η Μενγκ παραβίασε τις αμερικανικές κυρώσεις. - Δέκα μέρες μετά τη σύλληψή της Meng Wanzhou, η Καναδική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι πρέπει να αποφυλακιστεί υπό όρους και αφού καταβάλλει χρηματική εγγύηση. - Σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καναδά και δεν έχει αποφασισθεί ακόμα αν θα εκδοθεί ή όχι στις ΗΠΑ. Για να
 4. Δεν έχεις ακριβή ενημέρωση. Καμία κόρη «στελεχους / ιδιοκτητη (?) της Huawei», δεν συνελήφθη ποτέ στις ΗΠΑ! Καλώς ή κακώς, διαβάζω καθημερινά αμερικανικές εφημερίδες.
 5. Η Panasonic ανήκει στην πρώτη κατηγορία των Ιαπώνων κατασκευαστών κλιματιστικών, από άποψη ποιότητας, εδώ και δεκαετίες. Ήταν πάντα μέσα στις 4-5 καλύτερες εταιρίες κατασκευής κλιματιστικών.
 6. Είσαι σίγουρος πως η κόρη του συνελήφθη στις ΗΠΑ;
 7. filipN

  Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

  Όχι, εδώ δεν έχει να κάνει με το γνωστό "περί ορέξεως"! 1. Από τη στιγμή που ο Hal9000 δήλωσε στην πρώτη σελίδα "Μένουμε στα bugs εδώ και μόνο", δηλαδή εδώ ασχολούμαστε μόνο με τα bugs, μπορούμε να εκφράσουμε μόνο την αντίθεσή μας και όχι να αναπτύξουμε επιχειρηματολογία γι αυτό που μας ενοχλεί! 2. Δεν είναι αποκλειστικά αισθητικό πρόβλημα, ούτε χρειάζεται να είναι κανείς εξειδικευμένος γιατρός ή ψυχολόγος για να το καταλάβει. Προκαλεί (μη αισθητική) ενόχληση, σωματική αν χρειάζεται να το πω με απλά λόγια. - Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξετε νέο θέμα, γι αυτό που πολλοί θ
 8. Όχι, νόμισες πως είναι μονόδρομος! Το έχω κάνει μόνος μου και με δωρεάν προγράμματα, πάνω από 10 φορές τα τελευταία 20 χρόνια...
 9. Εγώ, χάνω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω! Εάν έχουμε-στη θέση της κεντρικής-διπλή τηλεφωνική πρίζα, και εφόσον αυτή έχει συνδεθεί σωστά, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο.
 10. - Καμία υπηρεσία VPN, δεν παρέχει κανένα επίπεδο ασφαλείας αν χρησιμοποιείται από χρήστη που δεν έχει γνώσεις-σε θέματα ασφαλείας-πάνω από το μέσο όρο. Και σε αυτούς, παρέχει κάποιου είδους "ασφάλεια" που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο (ή τρόπους). - Το μόνο που παρέχουν μερικές υπηρεσίες VPN, είναι να σου δίνουν τις γνωστές διευκολύνσεις που σχετίζονται με καταναλωτικές συνήθειες, όπως η χρήση του Netflix.
 11. Υπολογιστής με λειτουργικό x64 και ελάχιστη μνήμη έχει πάντα προβληματική λειτουργία. Και τα 4GB είναι πλέον λίγα για το διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητος ο SSD.
 12. Ακούστηκε πολλές φορές εδώ, πως είναι το ίδιο κλιματιστικό με άλλο όνομα, όμως το Mirai Plus δεν έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με Seiya, άρα δεν είναι το ίδιο. Τελεία και παύλα!
 13. Βασικό ερώτημα, πόση μνήμη έχει τώρα και τα 4 GB τι είναι; Αν εννοείς ότι θα προσθέσεις 4GB στα ήδη υπάρχοντα 2 ή 4GB, συν τον SSD, ναι τότε θα δεις εμφανείς διαφορές στην απόδοση. Και εφόσον η μητρική υποστηρίζει Sata III, κοίταξε να πάρεις κάποιον σχετικά καλό SSD και όχι τον φτηνότερο ή τον πλέον διαδεδομένο φτηνό.
 14. - Είναι κάποια όρια που βγαίνουν με αυθαίρετο τρόπο, δηλαδή με βάση τις δυνατότητες του κάθε διαφορετικού Αστικού κέντρου. - Δύο πελάτες, για παράδειγμα, έχουν την ίδια φαινομενική απόσταση και συγχρονίζουν και οι δύο στα 9Mbps. Επειδή όμως στο ένα Αστικό Κέντρο το κατώτερο αποδεκτό όριο είναι τα 10Mbps και στο άλλο τα 8Mbps, θα αποδεχτούν ότι υπάρχει βλάβη μόνο στο Α.Κ. που έχει ως κατώτερο αποδεκτό όριο τα 10Mbps!
 15. Αυτό που θεωρείς πλεονέκτημα, και σε συνάρτηση με τις γνώσεις που έχεις σχετικά με τη λειτουργία των κλιματιστικών, θα είναι στο μέλλον το μεγάλο μειονέκτημα του Carrier και ειδικά στη θέρμανση. Και σε πανομοιότυπους χώρους να τα είχες τοποθετήσει, το Daikin θα είχε μικρότερη κατανάλωση και συνολικά καλύτερη αποδοτικότητα!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.