Προς το περιεχόμενο

frap73

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  620
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από frap73

 1. Αν προ-πλήρωσες για φόρους μέσω του Amazon Global Shipping (ή όπως λέγεται, δε θυμάμαι) λογικά δε θέλει τίποτε. Είναι μάλλον διαδικαστικό το θέμα. Διαφορετικά ίσως σου ζητήσουν να τους δείξεις τη σχετική κίνηση στην κάρτα σου. Πάρε τους ένα τηλέφωνο.
 2. Είναι στη ίδια ακριβώς θέση με το Αγγλικό, περιηγήσου παράλληλα και στα δύο και πάτα στο Ισπανικό οτι πατάς και στο Αγγλικό. Στα θέματα βοήθειας του chat στο Ισπανικό έχει ένα επιπλέον στο τέλος για να υποβάλεις ερώτηση στα Αγγλικά.
 3. Το layout που βλέπει το λειτουργικό σύστημα το ορίζεις εσύ, οπότε μπορείς να ορίσεις US-English και αν έγραφες τυφλά να συνεχίσεις όπως ήξερες. Επιπλέον όμοιου μεγέθους πλήκτρα μπορείς να τα βγάλεις και να τα ανταλλάξεις, οπότε τουλάχιστον για τα γράμματα μπορείς να τα πας στις θέσεις τους ώστε να φαίνεται και το layout πάνω στο πληκτρολόγιο. Για τα σύμβολα παίζει τι άκριβώς έχει επάνω, μάλλον δε θα μπορέσεις να το κάνεις ποτέ 100% QWERTY. Για το πως θα βγάλεις κάποιο πλήκτρο, υπάρχουν πολλά video στο youtube, ψάξε πως να το καθαρίσεις.
 4. Μπορεί κάποιος να μετρήσει το μήκος της βάσης της; Γιατί δεν αναφέρεται στις προδιαγραφές και από τη φωτογραφία δε μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η διάσταση της τηλεόρασης που εικονίζεται. Ενδιαφέρομαι να μάθω για την 43" αλλά και οποιουδήποτε άλλου μοντέλου η αντίστοιχη διάσταση θα ενεργήσει ως μπούσουλας....
 5. O τρόπος για να βιδώσεις τέτοιες βίδες είναι να τις πας μέχρι να κοντράρουν σχεδόν στη μέση, μετά να τις ξεβιδώσεις σχεδόν ολόκληρες, μετά ξανά βίδωμα. Άμα δεν τερματίσουν επαναλαμβάνεις. Η δεύτερη φορά που βιδώνεις πάει πολύ πιο εύκολα παραμέσα.
 6. Σε αυτό αναφερόμουν. Γιατί που θα πας με 40; Στον ποδηλατόδρομο ή στο πεζοδρόμιο; Στο δρόμο θα βγεις. Ο δρόμος έχει κι άλλους. Θες δε θες θα βρεθείς πίσω από κάποιον άλλον.
 7. Το να τρέξεις πολύ είναι εύκολο. Το να σταματήσεις όταν τρέχεις πολύ χωρίς να χτυπήσεις είναι δύσκολο. Πατσάρισες το firmware και πάει με 40. Πατσάρισες και τα φρένα του; Αν το αμάξι μπροστά σου που πάει και εκείνο με 40 το κοκαλώσει, θα προλάβεις να σταματήσεις ή θα σκάσεις πάνω του; Τη δύσκολη στιγμή το φρένο και ο ελιγμός θα σε σώσει, όχι το γκάζι.
 8. Και ξαφνικά, το 1993 μοιάζει σαν χθες...
 9. Έχω ένα Polo του 97, το πρώτο μοντέλο 16v που κυκλοφόρησε στα 1400cc με 100hp. Η προδιαγραφή του ήταν τότε για 98 οκτάνια και εκείνο τον καιρό υπήρχε παντού χωρίς φοβερό premium (190 δρχ η απλή, 210 η super plus). Μέχρι κάπου το 2005-6 τόσο, που άρχισε η μόδα με τις 99οκτάνια, racing, 100+ κλπ και η τιμή εκτοξεύτηκε ενώ η εναλλακτική ήταν η απλή 95άρα ή η VPower που ήταν πάλι 95 οκτάνια. Φυσικά άρχισα να βάζω απλή.... διαφορά, δεν κατάλαβα τότε, δεν πίεζα το αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς, όποτε το πατούσα έφευγε. Το αυτοκίνητο κινείται ακόμη, όντας 22.5 χρονών πλέον η ισχύς του δεν είναι όπω
 10. Αν έλεγε πως ήταν σε στοκ όταν το παρήγγειλες μπορείς: 1) αν πλήρωσες για express αποστολή να ζητήσεις να σου πιστωθεί το κόστος των μεταφορικών γιατί τελικά θα το πάρεις στα χέρια σου σαν να ήταν απλή αποστολή και ίσως χειρότερα. 2) αν δεν πλήρωσες για express αποστολή, να ζητήσεις να σου την κάνουν express δωρεάν ώστε να καλυφθεί μέρος της καθυστέρησης. Αν έλεγε πως δεν είναι σε στοκ και θα αποσταλεί εντός κάποιου χρονικού ορίου, απλά περιμένεις να παρέλθει το όριο. Συνήθως σε περιπτώσεις που κάνουν χοντράδα δίνουν κάποιο κουπόνι για έκπτωση σε μελλοντική αγορά.
 11. @fazer, Εγώ παράγγειλα τελείως διαφορετικά πράγματα (ένα γρύλο ηλεκτρικού παραθύρου για το αυτοκίνητο και ένα module remote access για ένα server στη δουλειά) και το 10% από desktop έπαιξε μια χαρά στο σύνολο της αξίας. Χαζομάρα μου που δεν το έψαξα περισσότερο με το 20% στο app, δε πέρασε στην πρώτη προσπάθεια που έκανα το κουπόνι και στα δύο αντικείμενα που δοκίμασα στο cart και νόμιζα πως έτσι παίζει, οπότε επέλεξα να πάρω μόνο το ακριβό.
 12. Πήρα μια μητρική για Alienware desktop για ένα φίλο. -20$ μια χαρά μας ήρθε
 13. frap73

  eBay Coupon 10% off

  Υπάρχει και αυτό: MBBENK95VRWMSBM Σε κάποια listings πιάνει το ένα, σε κάποια το άλλο. Τα χρησιμοποίησα αμφότερα σήμερα σε 2 αγορές. Φυσικά το 10% αφορά την τιμή αγοράς, όχι τα όποια ταχυδρομικά. Αλλά και πάλι, είναι καλή προσφορά. Παρατήρησα πως στο ebay.com σε προτρέπει να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε listing, στα άλλα δεν το είδα.... Προφανώς γίνεται μια αγορά με τον καθένα σε κάθε λογαριασμό, δεν μπορώ να ξανακάνω αγορά με αυτούς πια.
 14. Με απλό ταχυδρομείο το έστειλαν Απλά το απλό ταχυδρομείο τους είναι το Deutche Post/DHL Paket International , που εδώ το διεκπεραιώνει η DHL Courier, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα. Παλιότερα τα παρέδιδαν τα ΕΛΤΑ Courier.
 15. frap73

  PowerLine D-Link DHP-601AV 30 €

  Πιθανώς. Με τα powerlines ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος, εξαρτώνται πάρα πολύ από την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού. Αν έχεις τη δυνατότητα πάρε από κάποιον να δοκιμάσεις, έστω και με άλλο μοντέλο, να πάρεις μια ιδέα. Θα έχεις λίγο μεγαλύτερο latency, αυτό είναι σίγουρο.
 16. frap73

  PowerLine D-Link DHP-601AV 30 €

  To 30 από το 37 είναι 20% κάτω. Προφανώς και σε TCP/IP το throughput γύρω στα 100Mbps θα βρίσκεται, HomeAV2 είναι, δύσκολα θα πάει παραπάνω, πολύ εύκολα παρακάτω. Βάλε και ένα τρίτο να μιλάνε όλα μαζί και θα βρεθείς πολύ κάτω. Το Gigagit αναφέρεται στο μπριζάκι ethernet. Το έχει για να καλύπτει το θεωρητικό μέγιστο του powerline, καμία πρακτική αξία πέρα από το marketing. Παρόλα ταύτα, 30€ σε σετάκι HomeAV2 δε το προσπερνάς... το επόμενο σκαλί είναι τα MIMO, εκεί πας σε 50+.
 17. Ο ίδιος λογαριασμός ισχύει σε όλα τα Amazon.
 18. Δεν είναι μόνο το κράνος το πρόβλημα. Το κύριο πρόβλημα με τα δίκυκλα, που όσο ελαφρύτερα είναι τόσο πιο έντονο γίνεται, είναι πως θεωρούν πως δεν είναι ανάγκη να υπακούουν σε κανόνες. Φανάρια; Διαβάσεις; Πεζοδρόμια; Προτεραιότητα; Σφήνες με μεγάλη ταχύτητα χωρίς καν να υπάρχει κέρδος σε χρόνο; Και πολλά άλλα. Και τουλάχιστον με τα μηχανοκίνητα δίκυκλα πρέπει να περάσεις κάποιες, έστω τυπικές, εξετάσεις και πιστοποιείσαι. Έχεις και ασφάλεια. Για το ποδήλατο, η προσπάθεια και μόνο που απαιτείται για να κινηθείς γρήγορα και αποτρέπει πολλούς να βγουν στους δρόμους αλλά και να αναπτύξου
 19. Άμα το κράσπεδο πάει με 26999χλμ/ώρα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο....
 20. Κοίταξε, λέμε για λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας δικύκλων, οι άλλοι απαγορεύεται να μπούνε, δεν είναι υποχρεωτικό όλα τα δίκυκλα να είναι εκεί συνεχώς... Εξάλλου, αν θες να είσαι 100% σίγουρος και να πηγαίνεις πάντα από αυτή, μένεις συνεχώς δεξιά, κάνεις το γύρο το τετραγώνου στρίβοντας δεξιά και φεύγεις στο δρόμο που θέλεις. Αν θέλεις να είσαι σωστός, το φλασάκι σου αριστερά και μία λωρίδα τη φορά, όπως προβλέπεται, φτάνεις στη διασταύρωσή σου και πιάνεις ξανά δεξιά. Εγώ πάντως με το ποδήλατο 10 χρόνια τώρα καθημερινά, βλέπω δίκυκλα και τετράτροχα να κάνουν τις ταρζανιές.... Δε π
 21. Ελπίζω να μην τα 'χαν αναμένα συνεχώς σαν τις τηλεοράσεις :) :) :)
 22. Όλοι οι ρευματοδέκτες σούκο που έχω δει τα τελευταία χρόνια (τα φις δλδ), έχουν τη σχετική τρύπα για να μπαίνει αυτό το "τσουτσούνι", το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από τη γείωση. Οι δικές μας πρίζες την έχουν στο πλάι με ελάσματα, αυτοί εκεί. https://www.worldstandards.eu/electricity/plugs-and-sockets/f/
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.