Προς το περιεχόμενο

dimigar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.275
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

799 Excellent

Σχετικά με dimigar

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1959

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.870 προβολές προφίλ
 1. Αυτά είναι για 120 σελ. αλλά δεν μας λένε πυκνογραμμένες ή σχεδόν λευκές;🤣
 2. Αυτά δεν φτάνουν ούτε για 50 σελίδες..είναι μισοάδεια τώρα πλέον..
 3. Τα σχόλια στο γερμανικό άμαζον δεν είναι και τα καλύτερα.. Καλύτερα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα μια arielli από το eshop..Η προσφορά πάντως είναι καλή, ειδικά για τη Γερμανία που έχει και λιγότερα ταχυδρομικά..
 4. dimigar

  Φόρμες google

  Υπάρχουν κ αυτά για όποιον ενδιαφέρεται: εκθέτες δείκτες αντιγράφουμε και επικολλούμε όπου θέλουμε.. Επίσης για το σύμβολο των βαθμών Κελσίου έχουμε αυτό: degree
 5. dimigar

  Φόρμες google

  Ευχαριστώ και τους δυό σας. Να είστε καλά..
 6. dimigar

  Φόρμες google

  Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στις φόρμες google, στις ερωτήσεις Χημείας που θέτω, δεν βρίσκω πως μπαίνουν οι εκθέτες και οι δείκτες. Δεν ισχύουν δυστυχώς οι συνδυασμοί των πλήκτρων στο Word.. Ακόμα κι εδώ σ΄αυτά τα κείμενα που γράφουμε εδώ δεν μπορεί κανείς να εφαρμόσει τις επιλογές αυτές πχ στο νερό Η2Ο (το 2 να γίνει δείκτης) ή στους βαθμούς κελσίου οC (το ο να γίνει εκθέτης) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
 7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Τώρα είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να βγάλω φυσικά φωτογραφία.. Θα επανέλθω πάντως ... @Ηp8 μου είπε στο περ'ίπου €120 αλλά πέρασαν πολλά χρόνια από τότε..
 8. Καλησπέρα. Έχω ένα ψυγείο General Electric παροπλισμένο στο εξοχικό (Ωρωπό). Έχει διαρροή ψυκτικού μέσου.. Πριν από χρόνια έφερα τεχνικό και μου έβαλε υγρό αλλά μετά από 2 μήνες είχε πάλι διαφύγει κι έτσι το παράτησα.. Μετακόμισα εν τω μεταξύ και αγόρασα άλλο. Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί το σημείο διαρροής και μου πρότεινε κάποια στιγμή να ακυρώσει τα εσωτερικά σωληνάκια που μεταφέρουν το υγρό και να τοποθετήσει άλλα σωληνάκια bypass.. Ισχύει αυτό ή δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περαιτέρω;
 9. Έχω συλλογή από μικρός, Μίκυ Μάους όλα σχεδόν τα πρώτα τεύχη μέχρι το 120, πολλά αρχικά τεύχη Μικρού Σερίφη, Μικρού Κάουμπόυ. ΕΊχα και συλλογή από σπιρτόκουτα αλλά χάθηκαν με τα χρόνια..
 10. Μήπως κι εγώ πήγα να παραλάβω το πακετάκι με μια μπαταρία των 9€ που παρήγγειλα από το αλιεξπρές; Μου ήρθε ειδοποίση μέσα στα Χριστούγεννα από το τελωνείο ή να στείλω με επιστολή την απόδειξη πληρωμής και μετά να το παραδώσουν στα γερμανικά 'ΕΛΤΑ' με κόστος 27€ ή να πάω εγώ να το παραλάβω δωρεάν. Όμως το τελωνείο δεν ήταν στη Νυρεμβέργη αλλά σε άλλη πόλη το Έρλανγκεν, κοντινή μεν αλλά για να πάω ήθελα 10€ εισιτήρια.. Και έτσι άφησα το πακετάκι να επιστρέψει στη Κίνα και το αλί μού επέστρεψε όλο το ποσόν... Bromiaris δεν έχεις δίκιο.. διάβασε τι κάνουν οι Γερμανοί στο ποστ μου..
 11. Στη Γερμανία το χαράτσι αυτό είναι 27€ εκτός αν πας ο ίδιος στο τελωνείο και παραλάβεις το πακετάκι (σε ειδοποιούν να έχεις μαζί σου και αποδείξεις από PayPal κλπ.). Αυτή όμως η δυνατότητα δεν σου δίνεται στην Ελλάδα..
 12. ^^^ ...προσωρινά εξαντλημένο.... Πάντως στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει πιο μικρά και πιο μοντέρνα στην ίδια ή μεγαλύτερη χωρητικότητα.. Αυτό φαίνεται κάπως "παλιό". (το οποίο παρεμπιπτόντως το έχω).
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.