Προς το περιεχόμενο

a_pascal

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  87
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

41 Excellent

Σχετικά με a_pascal

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/05/1976

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ένα από τα καλύτερα games εδώ και χρόνια είναι. Και όταν διορθωθεί παίζει να είναι και το καλύτερο.
 2. Οι προηγούμενες κονσόλες, που μας έδωσαν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ, είχαν τεχνολογία -2 σε σχέση με τα PC. Οι επόμενες, θα έχουν, τουλάχιστον, τεχνολογία +1. Τι συζητάμε, δεν καταλαβαίνω ακόμα.
 3. Πολύ κακό. Έχω 9. Τι να το κάνω το download αν στο multiplayer έχω μεγάλο ping
 4. Και 3000 να δώσεις, δεν παίζεις God of War, Ghost of Tsushima, Spiderman και Uncharted και και και . End of discussion.
 5. Δεν είναι το θέμα τα specs. Το ξαναλέω. Το θέμα είναι το ΠΟΙΕΣ εταιρείες βγάζουν τα παιχνίδια και ΠΟΣΟ budget και ταλέντο έχουν. Ε, συγγνώμη, σε αυτό η Sony δεν χτυπιέται με τίποτα.
 6. Παίζω σε Ps4 pro με κόστος 300 ευρώ περίπου God of War και Uncharted 4 με γραφικά που ούτε με PC των 1200 δεν έχω (όχι λόγω δυνατοτήτων, αλλά λόγω ταλέντου developers) και καθόμαστε και συζητάμε. ΔΕΝ είναι το θέμα τα specs, το θέμα είναι το creative vision και το budget που πέφτει στα games.
 7. Το Series S έχει ΚΑΙ hardware raytracing σε σχέση με το Xbox One X. Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά, μεταξύ άλλων.
 8. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτούμε, αλλά ναι χρόνια τώρα -ειδικά η Nvidia- μας πετσοκόβει στις τιμές. Θα μπορούσε εύκολα να πουλάει 30% φθηνότερα και να βγάζει και κέρδος.
 9. Αντίστοιχο PC, 1200 ευρώ τουλάχιστον. Ξαναγυρνάμε σε ωραίες εποχές Ps3 και 360 που όντως το hardware είχε πρόσθετο value.
 10. Το dual boot windows 10 έχει αναφερθεί πουθενά επίσημα? Γιατί αν ισχύει, το έχω αγοράσει ΧΘΕΣ
 11. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα Samsung a40 και a50 δεν έχει καν λόγω ύπαρξης με αυτά τα χαρακτηριστικά
 12. Να προσθέσω επίσης ότι ξεχνάμε τον παράγοντα οθόνη/screen. Άλλο μια 60άρα 4k τηλεόραση με HDR κλπ και άλλο ένα PC monitor, ό,τι monitor κι αν είναι αυτό. Και μη μου πείτε ότι μπορείς να συνδέσεις το PC με τηλεόραση. Ναι, το ξέρω. Αλλά ελάχιστοι το κάνουν
 13. Ναι, γιατί το PS4 χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο SATA 3 με peak transfer rate 600 mb/s. Το νέο πρωτόκολλο που ετοιμάζουν θα είναι 15 φορές πιο γρήγορο Ναι, γιατί το PS4 χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο SATA 3 με peak transfer rate 600 mb/s. Το νέο πρωτόκολλο που ετοιμάζουν θα είναι 15 φορές πιο γρήγορο Ναι, γιατί το PS4 χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο SATA 3 με peak transfer rate 600 mb/s. Το νέο πρωτόκολλο που ετοιμάζουν θα είναι 15 φορές πιο γρήγορο
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.