Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

invisiblesurfer

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  294
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

232 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με invisiblesurfer

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 02/04/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αλλη μία ερώτηση από newbie για τα κλιματιστικά. Σε ένα σπίτι πχ 120τμ όπου υπάρχουν 5-6 κλιματιστικά, υπάρχει κάποιος τρόπος αυτά να "μιλάνε" μεταξύ τους ώστε να είναι εφικτή η ρύθμιση της θερμοκρασίας ολόκληρου του χώρου πχ μέσω εφαρμογής;
 2. Ψάχνω να αγοράσω οπότε θεωρητικά τα καταστήματα με κλιματιστικά δεν κάνουν κάποια μελέτη του χώρου πριν προτείνουν το οτιδήποτε;
 3. Εχετε κάποιον επαγγελματία να προτείνετε για να μελετήσει τον χώρο ενός υπό ανακαίνιση διαμερίσματος και να προτείνει λύσεις κλιματισμού; Βρίσκομαι Νεα Σμύρνη Αττικής.
 4. Τραγωδία η ζέστη για εμένα. Μεγάλη δυσκολία να περάσει η ημέρα, πόσο μάλλον ένα δεκαήμερο φουλ... Ανεμιστήρες μόνο έχω και δε παλεύεται.
 5. Τόσα σκουπίδια μηχανικούς που παράγει με το τσουβάλι το Ελλαδιστάν, κάτι πρέπει να τους βάλει να κάνουν. Εφευρίσκει διαδικασίες, νόμους κτλ ώστε να έχουν να ζήσουν οι άνθρωποι. Τόσα χρόνια έχουν περάσει, τόσα λεφτά βγάζουν, και μια πολυκατοικία της προκοπής δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν, να δείξουν έστω και λίγο ότι το πτυχίο τους έχει κάποια αξία.
 6. Εχω 3 Lucci Air αγορασμένους και τοποθετημένους από τον Κοκοτα το 2019, πάρα πολύ ικανοποιημένος - έχει γίνει πολύ σωστή δουλειά στην τοποθέτηση και είναι απολύτως αθόρυβοι κατά τη λειτουργία. Το μόνο περιοριστικό είναι ότι αν χαλάσει το ενσωματωμένο φωτιστικό χρειάζεται αντικατάσταση με πλακέτα LED της ίδιας της εταιρείας Lucci, αλλά αυτό ελπίζω να με απασχολήσει σε πολλά χρόνια. O ανεμιστήρας οροφής γεμίζει τον χώρο με αέρα, δεν κρυώνει τον αέρα αλλά βοηθάει πολύ τις ζεστές μέρες και νύχτες. Η αίσθηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος είναι η ίδια, αλλά δεν ιδρώνεις. Εμένα με έχουν σώ
 7. Οροφης εννοείς να εφαρμόζουν σε στέγη;
 8. Δες επίσης και ανεμιστήρες οροφής, κάνουν απείρως καλύτερη δουλειά από τους επιδαπέδιους, είναι αθόρυβοι και κρατούν για πάντα.
 9. Ναι, αυτοί μόνο που διαχειρίζονται το gov και τις υπόλοιπες ψηφιακές υπηρεσίες θα μείνουν. Οσο για τους ψηφοφόρους που αναφέρεις συμφωνώ αλλά όχι στο ότι δεν έχουν μυαλό, απλώς δεν ξέρουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο οπότε αναγκαστικά ψηφίζουν οτιδήποτε τους εξασφαλίζει και διαιωνίζει την μονιμότητα - ακόμα και αν είναι εις βάρος των παιδιών τους των ίδιων.
 10. Ερχεται η ώρα που θα γίνονται όλα μέσω gov και θα τραβηχτεί η πρίζα σε όλο το δημόσιο. Μετά θα πρέπει οι ΔΥ να μάθουν τι θα πει παραγωγική εργασία, αν και δε νομίζω να αντέξουν.
 11. invisiblesurfer

  Αγορά ακινήτου

  Αν δεν ξέρεις ρωτάς τους ειδικούς (δηλ. τον δικηγόρο σου) αλλιώς την πατάς
 12. invisiblesurfer

  Αγορά ακινήτου

  Πρώτα γίνεται έλεγχος των τίτλων ιδιοκτησίας και μετά υπογράφεται προσύμφωνο. Το προσύμφωνο υπογράφεται με τον ιδιοκτήτη όπως αυτός αναφερεται στους τίτλους ιδιοκτησίας, και η όποια προκαταβολή καταβάλεται στον τρ. λογαριασμό του ιδιοκτήτη.
 13. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει η σεισμικότητα της περιοχής, η ζήτηση είναι απείρως μεγαλύτερη παράμετρος από το απόλυτο κόστος της οικοδομής.
 14. Παρκέ σε διαμέρισμα του '80 "παίζει" σε σημεία (χωρίς να βουλιάζει) και έχει πολλά κενά μεταξύ των ξύλων. Σώζεται ή χρειάζεται εγκατάσταση νέου; Εχετε κάποιον ειδικό να προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.