Προς το περιεχόμενο

VonLoutsos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.611
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.011 Excellent

Σχετικά με VonLoutsos

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1916

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.101 προβολές προφίλ
 1. VonLoutsos

  Hyundai i10 manual ή αυτόματο;

  Δεν πρέπει να έχει διπλού συμπλέκτη αλλά το κλασικό CVT. Πάντως αν και γεγονός πως αν πας σε αυτόματο δεν γυρνάς σε κανονικό εδώ θα έλεγα να μείνεις στο μηχανικό.
 2. Φυσικά και γνωρίζουν την επίδραση της ακτινοβολίας στην ύλη, όμως σε θέματα Ακτινοπροστασίας δεν είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να απευθυνόμαστε.(Σε μελέτες Ακτινοπροστασίας και γενικά για θέματα Ακτινοπροστασίας τα μεγάλα νοσοκομεία έχουν εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο τα αναλαμβάνει και τα υπογράφει κιόλας. Κάτι που οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν εκ του νόμου. Για μικρότερα συνήθως είναι εξωτερικοί συνεργάτες).
 3. Πάντως σε θέματα ακτινοβολίας και προστασίας από αυτήν, οι γιατροί δεν είναι ειδικοί. Προφανώς ακούμε την άποψή τους και την ζυγίζουμε αλλά όταν αφορά θέμα Ακτινοπροστασίας ο γιατρός δεν έχει καμία σχέση.
 4. Τελείωσα το Days Gone....Μπορώ να πω ότι μετά από κάποιο σημείο το παιχνίδι άρχισε να γίνεται κουραστικό....
 5. Καλύτερη τιμη θα πάρεις(αν και μακροπρόθεσμα) αν τα βάλεις να τα πουλήσεις εδώ. Public και μετά τα πιο γνωστά από τα καταστήματα που πουλουν ηλεκτρονικά (Gamestation τυχαιο παραδειγμα επειδη έχω ψωνίσει, πωλουν μεταχειρισμενα.
 6. Όπως ανάφεραν και από πάνω και σε αλλη εταιρεία να πας από το ίδιο καλώδιο θα πάρεις άρα το πρόβλημα θα συνεχίζεται. Και επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα με την πίστωση λόγω βλάβης, μόλις κλείσει η βλάβη θα πιστώσουν για όλο το χρονικό διάστημα που ήταν η βλάβη το ποσό.
 7. Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι με ένα S7 Edge.
 8. Μην ξεχαστείς. 3 φορές το παίζουμε. Παιχνιδάρα από τις λίγες. Περιμένω price drop στο replicant.
 9. Πραγματικά όμως. 3300Ε για σκούτερ 125cc;; Όταν με 400Ε παραπάνω πας σε HD300i και με 700Ε ακόμα σε Beverly 300; Πολλά δεν είναι; Στο θέμα μας τώρα. Επειδή δεν έχει δισκόφρενο πίσω το PCX θα πώ Yamaha. 3,3K Euros και ένα δισκόφρενο τσιγκουνιά. Από εκεί και πέρα όποιο σου αρέσει περισσότερο γιατί αν δεν σου αρέσει δεν θα το ευχαριστηθείς.
 10. VonLoutsos

  PS4 Hacking

  Καλησπέρα. Είμαι στην έκδοση 8.03, με αρκετή βιβλιοθήκη ακόμα σε δισκάκια. Πιστεύετε αξίζει να περιμένω για jb και να μην κάνω την αναβάθμιση που θέλει;
 11. Θα διαφωνήσω στο ότι δεν καλύπτονται από εγγύηση, θα συμφωνήσω πως δεν τα ακολουθεί η εγγύηση του μηχανήματος. Άλλο να το κακομεταχειριστείς το προιόν, άλλο να χαλάσει μόνο του. Παράδειγμα από Samsung που καλύπτει παρελκόμενα συσκευών με 1 χρόνο εγγύηση ενώ την συσκευή με 2 χρόνια. https://www.samsung.com/gr/support/warranty/
 12. Το πρώτο που θα έκανα, θα ήταν να κοιτάξω το εγχειριδιο για να δω τι εγγύηση έχουν τα περιφερειακά του κινητού. Αν δεν αναφέρει πουθενά για τον φορτιστή θα έκανα καταγγελία στην αλυσίδα και άσε τους να βρούνε αυτοί λύση. Επόμενο βήμα να επικοινωνήσω με τον εισαγωγέα της Motorola για να ενημερωθώ και αν είναι αυτός διαθέσιμος να με εξυπηρετήσει. Η πιο ασφαλής και συμβατή επιλογη είναι φορτιστής 5V (όσα είναι η USB θύρα) και ρεύμα 2Α. Δεν εκμεταλλεύεσαι την γρήγορη φόρτιση (9V, 12V συνήθως) αλλά κατά την γνώμη μου δεν ταλαιπωρείς την μπαταρία και έχεις σίγουρη συμβατότητα (γιατί υπάρχουν διαφο
 13. Ή να μετακινηθεί προς την άλλη πλευρά από αυτήν που στρίβει μόνο του.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.