Προς το περιεχόμενο

camouflaze

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με camouflaze

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1988
 1. Το πιο πιθανό είναι να το ρίξανε οι ίδιοι οι χρήστες που θα μπήκαν να δουν αν επανήλθε. Πάντως αμφιβάλω αν είναι όντως το ίδιο αφού λένε ότι τους συνέλαβαν σχεδόν όλους. Μπορεί να είναι κάποιοι που θα θέλουν να καπηλευτούν την πελατεία. Όχι ότι ήμουν μέλος τους αλλά αν κάποιος ξέρει κάποια επίσημη πηγή του megaupload (π.χ. από official sto fb,twitter,g+) ας μας πει τι λένε εκεί.
 2. Έχω κι εγώ X8, δεν έχω περάσει κάποια custom rom, το έχω official και rooted για τους γνωστούς λόγους. Με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα γιατί όπως και να το κάνουμε ένα κινητό είναι πάνω απ' όλα εργαλείο επικοινωνίας. Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο παρατηρώ εμφανή σημάδια καθυστέρησης. Σκέφτομαι να το κάνω ένα format και δεν αποκλείω την πιθανότητα μιας custom rom. Το ερώτημα μου είναι, πέρα από τα extra features υπάρχει κάποια εμφανή βελτίωση απόδοσης; Αν ναι δώσε αν μπορείς το link αυτουνού που έβαλες εσύ, για να μην πέσω σε καμιά άλλη έκδοση. Όσον αφορά την Sony Ericsson μετά την δή
 3. Ένα εξαιρετικό άρθρο του Ελευθέριου Κοσμά, γραμμένο πριν από 4 μήνες, για το θέμα: http://elkosmas.gr/2011/05/31/ms_android_cash_cow/ Και συμφωνώ απόλυτα με το εξής αναγραφόμενο: Έχει καταντήσει αηδία η όλη κατάσταση.
 4. Μπράβο τους.! Προσωπικά ανέβηκαν στην εκτίμηση μου.
 5. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε, πόσο μάλλον που είναι κλειστού τύπου. Κάτι σαν flash αλλά σε έγγραφα και όπως βλέπουμε το flash έχει ήδη αρχίσει να χάνει. Δεν θα σχολίαζα καν αλλά το έκανα κυρίως για να αναφερθώ στο βίντεο με τη σκιαγράφηση "Mit Sketcing" που ανέφερε ο Lomar. Πολύ εντυπωσιακό και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ανέβηκε στο youtube το 2006. 5 χρόνια έχουν περάσει και στην Ελλάδα, αντί να γίνονται μαθήματα με τέτοια τεχνόλογια.. στα δικά μας πανεπιστήμια αυτό που έχουμε να παρουσιάσουμε είναι οι πατημασιές στους τοίχους.
 6. camouflaze

  Our Linux Desktop Screenshots

  Χρησιμοποιώ το conky στο laptop μου. Οι θερμοκρασίες, όπως φαίνονται και στο screenshot, εμφανίζονται κανονικότατα και χωρίς το lm-sensor. Για Cpu: ${acpitemp}C Για τον δίσκο μου: nc localhost 7634 | cut -c33-34 Για κάρτα γραφικών(nvidia): nvidia-settings -q gpucoretemp | grep Attribute | cut -c 41-42 Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να τα προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα. Εγώ προσωπικά πήρα κομμάτια από αρκετά conky config και έφτιαξα το δικό μου.
 7. camouflaze

  Our Linux Desktop Screenshots

  Να και το δικό μου. Δεν είναι κάτι που παίρνει άριστα σε design αλλά είναι απόλυτα χρηστικό.
 8. innovator ΡΕ!!! Παίρνεις τα στοιχεία που θες σε υπερβολικά χαμηλή τιμή και δεν πληρώνεις να σου βάλουν τα vista, Τα οποία θα βγάλεις αμέσως! innovator + ubuntu = οικονομία!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.