Προς το περιεχόμενο

DJ Gx

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    116
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2
  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

171 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ DJ Gx

  • Κατάταξη
    Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.573 προβολές προφίλ
  1. Update: Να σημειώσω πως το ίδιο έκανε και στην 4Κ τηλεόραση, μονο που εκεί ήταν μόνιμο το πρόβλημα. Άλλαξα HDMI καλώδιο και όλα δουλεύουν ρολόι. Το περίεργο είναι οτι πρίν, με την 1060 λειτουργούσαν κανονικά.
  2. Ryzen 2600x, 16bg ram, τελευταίοι drivers gpu με ddu, χωρις overlock, τελευταία έκδοση windows με ολα τα updates και τους τελευταίους chipset drivers
  3. Εμένα η 5600XT τρώει σκάλωμα που και που όταν ανοίγω ντισκορτ με κλειστό το HA και οταν κάνω χαρντ ρεσετ το πισι μου βγάζει αυτό στην οθόνη. Με δυο τρεις επανεκκινήσεις φεύγει. Δεν ξέρω αν ειναι θέμα ντραϊβερ η της ίδιας της κάρτας
  4. Για όσους δεν μπορουν να κάνουν εγκατάσταση των chipset
  5. DJ Gx

    Κορωνοϊός στην Ελλάδα

    Ενθαρρυντικά νέα https://www.wsj.com/articles/experimental-drug-helps-some-americans-ride-out-coronavirus-nih-doctor-says-11584094955
  6. Μόλις παρέλαβα και εγώ την Pulse 5600 XT. Φυσικά DDU σε safe mode και εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό. Όλα καλά μέχρι που γυρνάω λίγο την πλάτη μου και σκάει black screen. xD Έκλεισα το freesync και απο τότε δουλεύει οκ.
  7. Για όσους θέλουν την πολύχρωμη εικόνα σαν wallaper Download
  8. DJ Gx

    Oneplus 7pro vs P30Pro

    Εγω με OnePlus 7 Pro χωρίς να κάνω βαριά χρήση η μπαραρία δεν κρατάει μέχρι το τελος της ημέρας (4h screen on time). Απο φωτογραφία δεν με τρελαίνει επίσης, ουτε gcam ουτε stock.
  9. DJ Gx

    Apex Legends [F2P Battle Royale]

    Source Times - Feb 4 (Teaser/Full Reveal): PT: 8AM/12PM EST: 11AM/3PM GMT: 4PM/8PM CET: 5PM/9PM AEDT: 3AM/7AM (Feb 5)
  10. Οι τιμές είναι απλά τραγικές! Το θετικό ειναι οτι σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει την M σειρά με 5000mah μπαταρία και αρκετά καλά specs σε τιμές Xiaomi, ωπότε μενει η ακριβή σειρά γι'αυτούς που έχουν να τα σκάσουν.
  11. Ναι ειναι αυθεντικο το game Την συχνότητα οταν είναι idle απο οτι δίχνει το Ryzen Master την ρίχνει στα 2.2
  12. Το δοκίμασα και αυτο. Δεν άλλαξε κάτι. Μονο με 3000 είναι σταθερό. Δεν ξερω αν χανω πολυ σε απόδοση απο 3200. Αν ειναι μικρή ι διαφορά τοτε δεν με πειράζει. Μεχρι να παρω την μητρική που αναφέρεις ποιο πανω. Το παράξενο ειναι οτι το κρασαρι μονο το Divinity original sin και οχι το pubg Για τις θερμοκρασίες έχεις κάποια γνώμη?
  13. Δυστυχώς όταν έκανα την αγορά η συγκεκριμένη μητρική δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη σε κανένα site, τώρα βλέπω οτι είναι. Η μητρική υποστηρίζει κανονικά τις συγκεκριμένες, τις έχει στην λίστα. Έχω περάσει το τελευταίο bios.
  14. Λοιπόν η αναβάθμιση έγινε και τα κομμάτια που πήρα είναι τα εξής: AMD Ryzen 5 2600X Box, Asus Rog Strix B350-F Gaming, G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) Οι διαφορές με τα παλιά parts σε θέμα multitasking είναι πολύ έντονα εσθητές! Έχω μερικές ερωτήσεις 1. Οι θερμοκρασίες είναι 38-51 βαθμούς σε idle χωρίς να μαίνουν σταθερές, είναι φυσιολογικό? 2. Bάζω το D.O.C.P profile απο την μητρική σε 3200MHz αλλά νομίζω πως δεν λειτουργεί καλά, καθώς ο chrome σταματά να αποκρίνεται και μαυριζει και στο παιχνίδι Divinity Original Sin II (το pubg πάιζει κανονικά χωρίς να κλείνει για πάνω απο μιάμιση ώρα), εκεί που παίζω μερικά λεπτά ξαφνίκα κλείνει το game. Τα Windows 10 συμπεριφέρονται φυσιολογικά χωρίς κολλήματα. Αν κατεβάσω την συχνότητα στα 3000MHz, τότε όλα δουλέυουν κανονικά. Τί πιστευετε οτι φτάιει?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.