Προς το περιεχόμενο

nikolakis25

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  68
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με nikolakis25

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 02/05/1983
 1. Γνωρίζετε γιατί όταν ο ΟΤΕ ενεργοποιεί την adsl κόβεται η γραμμή του τηλεφώνου κ πρέπει να τηλεφωνήσουμε στις βλάβες ??το έχω παρατηρήσει κατ επανάληψη σε isdn γραμμές!! Tnx για το ενδιαφέρων!!!!!
 2. Ok έχετε απόλυτο δίκιο!!!!και για την ακρίβεια τα vista δεν παλεύονται!!!!!!θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει-καθοδηγήσει με την σωστή επιλογή Linux!!!και πως γίνετε η εγκατάσταση τους!?Δηλώνω λίγο άσχετος με το θέμα Linux!!! Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα!!!!κ ευχαριστώ πολύ!!!!
 3. ολα αυτα ομωσ γινοντα πανω σε linux!!! για win vista ομωσ??με δεδομενο παντα οτι υπαρχει το καταλληλο hardware!!!!!!
 4. φιλε μου καλησπερα!!! προσπα8ισα να μπω στο μπλοκ σου αλλα μου λεει οτι δεν βρε8ηκε το ιστολογιο!!!! δεν εχω ασχοληθει με τα blog κα8ολου κ δεν γνωριζω τι ακριβωσ γινεται!!!! ευχαριστω.!
 5. lol lol lol!!!! μην το ψαχνεισ φιλε μου ειναι πολυ μπαχαλο η κατασταση!!!!τουλαχιστον να κανουμε κ εμεισ οτι καλητερο μπορουμε!!!! tnx again anyway
 6. lol lol lol!!!! μην το ψαχνεισ φιλε μου ειναι πολυ μπαχαλο η κατασταση!!!!τουλαχιστον να κανουμε κ εμεισ οτι καλητερο μπορουμε!!!! tnx again anyway
 7. tnx a lot file mou!!!!!!!!!! Να συμπληρώσω και εγώ κάτι στα προηγούμενα!! Για τις συνδέσεις τηλεφωνικών καλωδίων να προτιμάτε θερμοσυστελλομενα αντί μονωτικής ταινίας!!κ πιο εύκολα στη χρήση τους κ παρέχει κ καλύτερη ποιοτικά μόνωση από υγρασίες!!! Ευχαριστώ κ πάλι!!!!
 8. tnx a lot file mou!!!!!!!!!! Να συμπληρώσω και εγώ κάτι στα προηγούμενα!! Για τις συνδέσεις τηλεφωνικών καλωδίων να προτιμάτε θερμοσυστελλομενα αντί μονωτικής ταινίας!!κ πιο εύκολα στη χρήση τους κ παρέχει κ καλύτερη ποιοτικά μόνωση από υγρασίες!!! Ευχαριστώ κ πάλι!!!!
 9. Για σου φίλε μου Κ φυσικά μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να το φτιάξει!!!αν δεν το έχεις ήδη φτιάξει ενημεροε με να σου πω πώς για να αποφύγεις και τα έξοδα!!!!!οικονομική κρίση βλέπεις lol!!!!!στη δια8εση σου όποτε 8εσ!!!!!!περιμένω απάντηση!!!!
 10. Για σου φίλε μου Κ φυσικά μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να το φτιάξει!!!αν δεν το έχεις ήδη φτιάξει ενημεροε με να σου πω πώς για να αποφύγεις και τα έξοδα!!!!!οικονομική κρίση βλέπεις lol!!!!!στη δια8εση σου όποτε 8εσ!!!!!!περιμένω απάντηση!!!!
 11. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον θέμα!!!!!!ευτυχώς προβλήματα με την σύνδεση μου δεν έχω!!!αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στη δουλειά μου είμαι ηλεκτρολόγος κ μου ζητήθηκε να μοιράσω την έξοδο (52V DC)τις isdn σε όλες τις πρίζες τοθ σπιτιού !!μέχρι εδω όλα καλα! στο μέλλον όμως θα μπει adsl τις connx κ δεν ξέρω που να συνδέσω το router ώστε να έχω net σε όλες τις πρίζες.(το router δεν 8ελουν να ινε ασύρματο για λόγους ακτινοβολίας ) Ιπο8ετο ότι θα πρέπει να δώσω την έξοδο τις isdn στο router και από εκεί να το μοιράσω στις πρίζες ??αν όμως μπουν 2 η 3 pc ταυτόχρ
 12. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον θέμα!!!!!!ευτυχώς προβλήματα με την σύνδεση μου δεν έχω!!!αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στη δουλειά μου είμαι ηλεκτρολόγος κ μου ζητήθηκε να μοιράσω την έξοδο (52V DC)τις isdn σε όλες τις πρίζες τοθ σπιτιού !!μέχρι εδω όλα καλα! στο μέλλον όμως θα μπει adsl τις connx κ δεν ξέρω που να συνδέσω το router ώστε να έχω net σε όλες τις πρίζες.(το router δεν 8ελουν να ινε ασύρματο για λόγους ακτινοβολίας ) Ιπο8ετο ότι θα πρέπει να δώσω την έξοδο τις isdn στο router και από εκεί να το μοιράσω στις πρίζες ??αν όμως μπουν 2 η 3 pc ταυτόχρ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.