Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

b0netruper

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  86
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

96 Excellent

Σχετικά με b0netruper

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Έτσι ακριβώς... Θα ήθελα να δω μία σχετική έρευνα για τα στοιχεία αυθεντικοποιήσης χρηστών που μπορεί να κατέχει η ίδια η goodle στους servers της από σελίδες τύπου facebook κτλ
 2. Είναι ο προπομπός του ADA Cardano απλά.
 3. Λίγα λόγια για το Πακιστάν! Σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία η μέση τιμή της ADSL στην Μπανανία μας είναι 38.83$ ενώ στο Πακιστάν 21.34$. Οι καλοθελητές θα πούν για μισθούς και τέτοια... Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω ή να αναζητήσω και αυτά τα στοιχεία που πάλι μπορεί να συνυγορούν υπέρ του Πακιστάν. https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_price_rankings?itemId=33
 4. Καλή σας ημέρα. Ενδιααφέρομαι να σηκώσω έναν web server σε raspberry pi cluster, το οποίο αποτελείται από 3 RPIs, 1 Master Node και 2 Worker Nodes, βασισμένο στην αρχιτεκτονική του Kubernetes. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω από το σπίτι είναι το χαμηλό upload που έχει η γραμμή ADSL μου και είναι αδύνατον να βάλω οπτική ίνα. Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς σας γνωρίζει κάποιο οικονομικό data center στην Ελλάδα με UPS και καλή γραμμή upload ούτως ώστε να στείλω το hardware και να φιλοξενείται εκεί. Ευχαριστώ.
 5. Εύχομαι να σχεδιάσουν αυτή τη φορά επεξεργαστές που θα υποστηρίζουν με την Αρχιτεκτονική τους μνήμες RAM με ECC. Η ζημιά που έκανε η Intel όλα αυτά τα χρόνια αναπαράγοντας το ψέμα ότι δεν φταίει η μνήμη non-ECC RAM για πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες έχει βλάψει σοβαρά τον χώρο. Αφού ξεκινά κάποιος από την αρχή εύχομαι να το κάνει σωστά αυτή τη φορά. Η AMD ήδη έχει στραφεί προς αυτό το δρόμο.
 6. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά τα έχει όλα αυτά που λές https://btcmanager.com/ergo-oracle-solution-cardano-ada-interoperability/ Όπως και να έχει δεν είμαι εδώ ούτε για αντιπαράθεση, ούτε για διαφήμιση. Οπότε δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο, απλά από τα πολλά που βγήκαν και βγαίνουν καθημερινά αυτό μου προσέλκησε τεχνικά το ενδιαφέρον.
 7. Το ADA το ανέφερα καθώς φαίνεται να είναι το μόνο πολλά υποσχόμενο με τεχνολογία ανώτερη των υπολοίπων, συχνές ενημερώσεις κώδικα, συχνά releases, eco friendly και είναι εξαιρετικά χαμηλή η αξία του, άρα και μικρό το ρίσκο επένδυσης. Τώρα όσον αφορά το BTC, φαίνεται οτι δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Η τρέχουσα αύξηση φαίνεται να οφείλεται σε αναλαμπές και απέλπιδες προσπάθειες των BTC Whales να κρατήσουν ζωντανό τον πλούτο τους. Αυτή τη στιγμή η παραγωγή BTC έχει αρκετό κόστος σε οικονομικούς όρους αλλά και συμβάλει τα μέγιστα στην περιβαλλοντικής καταστροφή. Επιπλέον δεν ενδείκνυται για μικρέ
 8. Μόνο το ADA Cardano αξίζει εν έτη 2021... Για όλους εμάς που χάσαμε το τρένο των Bitcoins.
 9. Καλησπέρα φίλε. Δεν ξέρω αν πρόκειται για μικροπλαστικά σωματίδια. Τελευταία πληθαίνουν οι αναφορές για τέτοια φαινόμενα όπως αναφέρεται και στο ακόλουθο video του ΠΟΥ. Από εκεί και πέρα προσωπικά κατέληξα στα Doulton γιατί είναι μία καλή μέση λύση η οποία μπορεί να ενισχυθεί με φίλτρο κεντρικής παροχής. Εννοείται οτι υπάρχουν και πιο high end λύσεις αλλά και κινεζομαϊμούδες που έχουν παρελαύνουν συνήθως σε τηλεπωλήσεις. Αυτό χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, ως απόφαση την πήρα διαβάζοντας πληθώρα σχολίων εδώ και ρωτώντας τα παιδιά του forum.
 10. Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που απάντησαν εχθές άμεσα. Προχώρησα στην αγορά ενός Dulton HCS με το φίλτρο Ultracarb 0.5μm. Προσωπικά βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και καταναλώνω εμφιαλωμένα νερά για 10 χρόνια. Πριν από αυτήν την περίοδο έπινα νερό βρύσης μέσω φίλτρου κεντρικής παροχής στην Καβάλα (η οποία υδροδοτείται από δίκτυο του 1980 από της πηγές Βοϊράνης Δοξάτου Δράμας). Αυτές τις ημέρες αποφάσισα να κάνω την αλλαγή από εμφιαλωμένο σε φίλτρο και έχω και εγώ φυσικά τους ενδοιασμούς μου για την ποιότητα του νερού κυρίως για την ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου και αρσενικού που δεν αντιμετω
 11. Καλησπέρα σε όλους τους insomniacs. Σκέφτομαι να αγοράσω το εξής φίλτρο Doulton HCS Χρωμέ με Ανταλλακτικό Φίλτρο Doulton Ultracarb 0.5 μm Ποια είναι η γνώμη σας; Αξίζει ή να κάνω υπομονή και οικονομία για κάτι καλύτερο τύπου multipure; Ευχαριστώ.
 12. Και το software προϊόν είναι... Δεν είναι μόνο το hardware....
 13. Για να αναλώνεται μία εταιρία αυτού του βεληνεκούς στο να παράξει επί τούτου μία συσκευή παραποίησης των παραγόμενων ρύπων τα πράγματα είναι σοβαρά και αμφίβολλα σε κάθε επίπεδο (βιομηχανία, ανακύκλωση και κομποστοποίηση απορρυμάτων κτλ). Επίσης προσωπικά μου δημιουργούνται καχυποψίες και για άλλους μεγάλους παίκτες της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 14. b0netruper

  Η Intel αναδιοργανώνεται

  100 Likes για την εύστοχη παρατήρηση οτι η Intel εδώ και χρόνια μας εκμυζεί, ε, εννοώ Milkάρει 😁😁😁😁
 15. Σαν να λέμε οτι ένας πιλότος δεν χρειάζεται να γνωρίζει απέξω τους κανονισμούς πτήσης... Πάρτε ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.