Προς το περιεχόμενο

b0netruper

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  67
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

68 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ b0netruper

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σαν να λέμε οτι ένας πιλότος δεν χρειάζεται να γνωρίζει απέξω τους κανονισμούς πτήσης... Πάρτε ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος.
 2. b0netruper

  εικονικο ενοικιο

  Και όμως λυπάμαι που το λέω αλλά θεωρώ οτι κάνεις μεγάλο λάθος. Μπορείς να το ψάξεις παραπάνω αν θέλεις.. Ξεκινάνε στην αρχή με το κανονικό τίμημα του μισθίου και στην πορεία κάποιους μήνες μετά γίνονται τα μαγειρέματα... Με προσχήματα του τύπου το ζήτησε ο ενοικιαστής γιατί είχε μείωση στον μισθό κτλ. Πάντα για μακροχρόνιες μισθώσεις που έχει δημιουργηθεί σχέση "εμπιστοσύνης".
 3. b0netruper

  εικονικο ενοικιο

  Με ποιους πόρους όμως είναι το ερώτημα... Οι πόροι προκύπτουν από την σωστή και δίκαιη φορολογία. Του τέστιν γιατί ένας φοροφυγάς να απολαμβάνει τις ίδιες δημόσιες παροχές με τους υπολοίπους που είναι τυπικοί και νόμιμοι. Με άλλα λόγια όταν λέμε κλέβω το κράτος, δεν μιλάμε για κάτι απρόσωπο αλλά σαν να εξαπατώ κυριολεκτικά τον διπλανό μου. Και για τους φίλους που μιλάνε οτι έχει πολιτική προέκταση το θέμα, νομίζω καμία σχέση, έχει να κάνει με το λογικό και το παρόλογο, όπως και το ηθικό και το ανήθικο. Το θέμα της νομιμότητας δεν το θίγω καν προσωπικά γιατί νόμιμο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και ηθικό.
 4. b0netruper

  εικονικο ενοικιο

  Να τα μας... Έλα εκδηλώνεστε ένας ένας... Τίποτε, εύχομαι απλά μια μέρα να εφαρμοστεί εδω πέρα το Αγγλικό και το Αμερικάνικο δίκαιο... Είμαστε σε καλό δρόμο..
 5. b0netruper

  εικονικο ενοικιο

  Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται, να πω οτι το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι αυτό, όταν έρχεστε στο διαταύτα για τα συμβόλαια. Επιπλέον στο παίζουν οτι σου κάνουν και χάρη ζητώντας σου υποτιθέμενα χαμηλότερο ενοίκιο. Αυτά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.... Και εγώ είμαι ιδιοκτήτης σε άλλη μικρή επαρχιακή πόλη αλλά οτι συμφωνήσαμε με τον μισθωτή (βάση αρχικού συμβολαίου) αυτά δηλώνω και αυτά ζηταώ. Επομένως είμαι το κορόιδο.
 6. Αυτή τη στιγμή που έγινε η επανασύνδεση αναφέρει τα παρακάτω: Η Υ.Δ.Ε. είναι σε ισχύ. Η καταληκτική ημερομηνία ισχύος της Υ.Δ.Ε. της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧΧΥΥΖΖ, όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ, είναι η 15/03/2024. Μέχρι τώρα όμως ανέφερε οτι δνε υπήρχε ΥΔΕ και για να προβείτε σε επανασύνδεση απαιτείται... Το άλλο παράδοξο δε, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται οτι ουδέποτε κατέθεσε.. Αλλά μάλλον το έχει ξεχάσει τι να πω...
 7. Σύμφωνα με το site του ΔΕΔΔΗΕ όπου κάποιος μπορεί να κάνει έλεγχο βάση αριθμού παροχής δεν υπήρχε. Αυτό που έκαναν πάντως ήταν απλά να σηκώσουν τον γενικό από την "χελώνα". Το αν κάποιος έχει μέσα στο σπίτι του ξεκρέμαστα καλώδια και πίνακες που δεν πληρούν προϋποθέσεις ασφαλείας δεν φταίει κανένας κακός ΔΕΔΔΗΕ.
 8. Λοιπόν σήμερα ηλεκτροδοτήθηκε το διαμέρισμα. Έτσι για την ιστορία δεν χρειάστηκε Υ.Δ.Ε. αλλά ο πάροχος που επέλεξα ήταν η ΔΕΗ. Όλη η διαδικασία έγινε εντελώς ηλεκτρονικά για την νέα σύνδεση και η διακοπή για το παλιό διαμέρισμα τηλεφωνικά. Ο χρόνος σύνδεσης από την στιγμή που έγινε η σύναψη του συμβολαίου με την Δ.Ε.Η ήταν 8 ημέρες.
 9. Μπράβο ρε φίλε. Άμα είχαν έστω και λίγο οι μισοί σε αυτή τη χώρα την δική σου ευθιξία θα είμασταν λαμπρό κράτος.
 10. Τι να κάνουμε δεν προλάβαμε όλοι να τα φάμε μαζί με τον Πάγκαλο. Ούτε να γλύψουμε κανένα κοκκαλάκι ας α μάδερ ιν φάκτ.
 11. Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου αλλά θα ήθελα να το υποβάλλω γιατί το θεωρώ σημαντικό. Θα ήθελα να μάθω τι γίνεται στην πράξη αν έχει κάποιος την εμπειρία. Έστω οτι κάποιος έχει εντοπίσει ένα διαμέρισμα το οποίο πωλείται με ένα κόστος 100.000 ευρώ. Ο αγοραστής κατέχει ας πούμε το 20% του ποσό και το υπόλοιπο θα δοθεί ώς δάνειο από την τράπεζα. Οι χρόνοι προέγκρισης και εκταμίεσης του δανείου θα είναι τόσο γρήγοροι ούτως ώστε να μπορέσει κάποιος να κλείσει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη; Εδώ στην Θεσσαλονίκη για παράδειγμα έχω δει σπίτια να πωλούνται εν ριπή οφθαλμού και πολλοί (μεσίτες) να αναφέρουν στις αγγελίες όχι δάνεια. Εξάλλου είναι και το άλλο ότι οι περισσότεροι σήμερα έχουν οικονομικά προβλήματα και θέλουν άμεσα "μετρητά". Τέλος προσωπικά αν προχωρούσα σε αγορά θα ήθελα να ψάξω διεξοδικά αν το σπίτι έχει αφανή οικονομικά βάρη (υποθήκες, χρεη σε εταιρίες κοινής οφέλειας κτλ) γεγονός που αυξάνει τους χρόνους της συναλλαγής. Μπορώ να καταλάβω οτι άν κάποιος πάει σε μία από τις κατασκευαστικές εταιρίες που αγοράζουν ερείπια και τα αναπαλαιώνουν το πράγμα απλοποιέιται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το όλο πράγμα για αγορά απευθείας από ιδιοκτήτη. Εν ολίγοις θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί έχω κουραστεί κάθε δύο χρόνια στο Ελληνικό αντικοινωνικό Manhatan να μας πετάνε έξω οι Airbnbdes.
 12. Η ιδιωτική Aegean δεν ήταν αυτή που εξαγόρασε έναντι πινακίων φακής την κερδοφόρα Ολυμπιακή; Τι όχι; Η ιδιωτική επίσης Aegean δεν είναι που όταν έχει κέρδη τα μοιράζεται με τους μετόχους, ενώ όταν τα πράγματα πάνε στράφι ζητά από όλους μας να βάλουμε πλάτη; Τι πάλι όχι; Τέλος επιβραβέβει τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα και τους έχοντες και χαντακώνει τους λούμπεν προλετάριους... Πλέον ο πυραμοειδής αμίληκτος και γνήσιος Καπιταλισμός που ζούμε δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Τώρα όσον αφορά τα τρένα που λέτε, τα κατέχουν πλέον Ιταλοί. Τα λιμάνια μας Κινέζοι. Τα αεροδρόμια Γερμανοί. Τους υδρογονάνθρακες Αμερικανοί. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις τηλεπικοινωνίες και την υγεία. Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος Εμείς πάντως έχουμε τον ήλιο και την θάλασσα και οι ξένοι μας ζηλεύουνε
 13. Έτσι έκανα και εγώ γενικότερα στο παρελθόν όσες φορές χρειάστηκε. Απλά τώρα την εποχή του κορονωιού και με ανήλικο ευπαθές τέκνο προσπαθώ να γλιτώσω οτι μπορώ περισσότερο σε τέτοιες υποθέσεις...
 14. Τότε σύμφωνα με αυτό που μου απαντάτε συμφέρει καλύτερα να επισκευθώ το συντομότερο υποκατάστημα τους ούτως ώστε να πραγματοποιήσω την επανασύνδεση για το νέο διαμέρισμα και την διακοπή για το παλιό δια ζώσης. Έτσι και άλλιως θα πάω που θα πάω μία φορά, αν έτσι έχουν τα πράγματα...
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.