Προς το περιεχόμενο

yincyun

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  206
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ yincyun

 • Κατάταξη
  Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Skype
  ec8elion

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Άρτα
 • Ενδιαφέροντα
  οτι έχει σχέση με pc
 • Απασχόληση
  Φοιτητής
 1. Δε κατάλαβα τι με ρωτάς Και τι να χρησιμοποιήσω δηλαδή;! Το υπολογιστικό δεν είναι κάτι τρομερό. Διαβάζει ένα αρχείο txt παράγει κάποια τυχαία string άσχετου για το θέμα μας περιεχομένου και συνδιαστικά βγάζει ένα αποτέλεσμα και συγκρίνει κάποια πράγματα. Όχι δεν παίζει θέμα για synchronization. Είναι εντελώς άσχετο η δουλειά που κάνει με το ότι είναι αργό το πρόγραμμα και κολλάει. Παιδιά ξαναλέω δεν είμαι κάποιος υπερπρογραμματιστής ούτε αυτό είναι ουσιαστικά η δουλειά μου! Με αυτά που έμαθα και ξέρω και ακόμα μαθαίνοντας κάποια καινούργια πράγματα πορεύομαι! Αυτή τη γλώσσα ήξερα που να ξέρω πως να κάνει αυτό που ήθελα καλύτερα και με αυτό το έκανα. Το System.gc() τελικά κάπως βοήθησε αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει σε επιτρεπτά επίπεδα ταχύτητας ώστε να γίνεται δουλειά. Φτιάχνω μια νέα έκδοση του προγράμματος με stringbuilder και σε λίγες μέρες θα έχω αποτέλεσμα. Στη πορεία αν υπάρχει κάτι νεότερο ή κάποια καινούργια ιδέα παρακαλώ πείτε μου να την εφαρμόσω. Ξέρω ότι δεν έχω δώσει πολύ πληροφορία για το πρόβλημά μου και απαντάτε στα τυφλά αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο και ευχαριστώ όποιον κάνει το κόπο να βοηθήσει έστω κι έτσι.
 2. Γνωρίζω αρκετά και λόγο του το ότι το έχω ψάξει αυτό το καιρό δε λέω όμως τα ξέρω όλα. Python δεν ξέρω και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να μάθω. Όσο έχω ασχοληθεί είναι λόγο GPIO του raspberry για hobby. Κάποιο παιδί πιο πριν πρότεινε το StringBuilder που δε το γνώριζα και μόλις καταλήξω με αυτά που ψάχνω τώρα θα κοιτάξω και αυτό.
 3. Κοίτα! Ο κώδικας και ο αλγόριθμος γενικά είναι δικιά μου δουλειά και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι κάποιος τέλειος προγραμματιστής απλά το χρειάζομαι για να πάρω τη μετρική που θέλω οπότε δε ξέρω κατά πόσο είναι σύγχρονος και επιβεβαιωμένα αποδοτικός! Κάνει αυτό που πρέπει απλά θέλω να το κάνει πιο γρήγορα Και μάλλον όσο το ψάχνω καταλήγω ότι όπως το έθεσες προσπαθώ να βγάλω απο τη μύγα ξύγκι αλλά είναι αναγκαίο κακό. Δυστυχώς πρέπει ότι είναι να γίνει να γίνει πάνω στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Αν δεν δουλέψει πιο γρήγορα θα κάνω τα πάντα από την αρχή μάλλον και σε περισσότερα κομμάτια πράγμα το οποίο ΔΕΝ πρέπει να γίνει για διάφορους λόγους αλλά και για την ψυχική μου υγεία μιας και είναι δουλειά 4 μηνών!
 4. Και πως να τα "μηδενίζω" πριν τη νέα εκτέλεση χωρίς προβλήματα; Τα κάνω null και τα ξαναρχικοποιώ στην αρχή.
 5. Αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα δε το χω ξανακάνει! Αδύνατο δυστυχώς να τρέξει σε άλλο σύστημα. Θα περάσω το κώδικά μου όπως προτείνεις με αυτή τη σειρά ξανά μήπως χάνω κάτι κάπου αφού δοκιμάσω το profile. ΥΓ: μου έφτιαξες τη διάθεση με το τελευταίο ευχαριστώ! OP = ;; Συγννώμη δε ξέρω τι σημαίνει Όταν τελειώσει η εκτέλεση και ξεκινήσει τα πάντα απο τη αρχή κάνει τα πάντα null στο τέλος πριν κλείσει η do while και τα ξαναρχικοποιεί στην αρχή του κώδικα μέσα στη do while αν αυτό βοηθάει παραπάνω αυτό που σκέφτεσαι. Δε το ήξερα θα το ψάξω όταν βρω χρόνο γιατί είναι διαφορετική φιλοσοφία εντελώς και δε θέλω να πειράξω κάτι που δουλεύει. Ευχαριστώ πάντως.
 6. Linux mint 17.2 Το δοκίμασα το System.gc() χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το βρήκα σε κάποια samples στο google και προσπάθησα να το εφαρμόσω και πιστεύω δεν βοήθησε. 1. Δεν χρησιμοποιώ πίνακες καθόλου. 2. Δεν φτιάχνω προσωρινά αντικείμενα. Στην αρχή το έκανα και ήταν ακόμα πιο αργό αλλά το έστρωσα. Επαναχρησιμοποιώ τα πάντα όσο γίνεται. 3. Δεν κάνω casting. 4. Linux και δεν υπάρχει κάποιο antivirus. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Οκ κάποιες for είναι int και κάποιες πράξεις σε double αλλά κυρίως το πρόγραμμα επεξεργάζεται Strings ( γι' αυτό επέλεξα τη java να το κάνω καθώς τη γνωρίζω από τη σχολή μου σε κάπως μέτριο επίπεδο αν είναι για σοβαρή δουλειά ) οπότε δε μπορώ να το αλλάξω κάπως.
 7. Δεν γνωρίζω καν για το profiler αλλά θα το ψάξω αύριο με καθαρό μυαλό. Όπως επίσης και το link που παρέθεσες. Δεν μπορώ να δείξω κώδικα καθώς είναι τεράστιος και δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει και στο πρόβλημά μου μιας και ο κώδικας σαν κώδικας δεν είναι πρόβλημα δουλεύει απλά τερματίζει το τρέξιμο του αργά. Επίσης να πω ότι επειδή είναι προσομοίωση άλλες φορές είναι πιο αργή και άλλες πιο γρήγορη. Το θέμα μου είναι στα κολλήματα που τρώει. Σαν να ξεχνάει να συνεχίσει το τρέξιμό του. Ψιτ : Το έχω κάνει αυτό που προτείνεις όσο μπορώ. Αυτό που φαντάζομαι ότι ψάχνω είναι μια ίσως System εντολή είτε κάποια ιδέα πως να το κάνω να μη κολλάει με τη μνήμη.
 8. Καλησπέρα, Κάνω ένα project σε java το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και με πολλές επαναλήψεις και εντός του προγράμματος και στην εκτέλεση την ίδια, όπως επίσης και τα αρχεία που παράγει και στη συνέχεια χρησιμοποιεί (έως 1G το συνολικό μέγεθος όλων των αρχείων). Ο υπολογιστής στον οποίο πρέπει να τρέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα - που κάνει μια μεγάλη προσομοίωση αν μπορώ να το πω έτσι - είναι αρκετά παλιός με 1G ram από την οποία μνήμη συνήθως τα 2/3 είναι κατειλημμένα από το ίδιο το λειτουργικό. Δεν είμαι κάποιος σπουδαίος προγραμματιστής αλλά προσπάθησα να βγάλω από το πρόγραμμά μου ότι "αχρείαστο" υπάρχει ώστε να το κάνω πιο γρήγορο αρχικά και να μην κολλάει στην συνέχεια. Επίσης προσπάθησα να ελαττώσω τη χρήση πολλών μεταβλητών και αντικειμένων και να επαναχρησιμοποιώ όσο μπορώ τα υπάρχοντα. Για παράδειγμα μια εκτέλεση στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να κρατήσει και 2 μέρες σε μια μεσαίου μεγέθους προσομοίωση. Δυστυχώς δεν είναι δυνατή ούτε η αντικατάσταση του υπολογιστή ούτε των καρτών μνήμης για διάφορους λόγους. Τι μπορώ να κάνω προγραμματιστικά ώστε να το βοηθήσω να "αδειάζει/ελευθερώνει" ίσως τη μνήμη που χρησιμοποιεί για την επόμενη εκτέλεσή του ή έστω να μη κολλάει κατά την εκτέλεση και συνεχίζει όποτε "θυμάται"; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
 9. Καλησπέρα insomniacs, Έχω φτιάξει ένα τοπικό server με static ip σε apache ( λειτουργικό rasbian αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό ) και θέλω να το κάνω να είναι προσβάσιμο και εκτός "σπιτικού" δικτύου. Έχω κάνει πολλά έχω ψάξει πάρα πολλά αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω. Έχω router ZTE H108NS και απ' ότι έχω καταλάβει στη πόρτα "global.ip":80 έχω port reflection καθώς μου ζητάει name και password για την 192.168.1.1 και στην "global.ip":8080 απλά μου λέει "Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη ERR_CONNECTION_TIMED_OUT". Στον apache έχω ανανεώσει το ports και το 000-default στο LISTEN σε 8080 και VirtualHost σε 8080 αντίστοιχα. Επίσης στο router έχω βάλει στη static ip που έχω βάλει να της κάνει port forwarding στο 8080 από τα Advanced Setup > NAT > Virtual Server. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το firewall από το router αλλά και την πρόσθετη ασφάλεια από το my.otenet και ένα ένα και σε συνδυασμό αλλά δεεενν.... Απεγνωσμένος απλά..!!! Τι άλλο να κάνω;;;!!!
 10. yincyun

  self-deleting in C

  Πιστεύω πως προσωπικά με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό με το απλά να το δω να γίνετε..! Και προφανώς μου έδωσε νέα πράγματα να ψαχουλέψω γιατί πλέον έχω ένα πάτημα σε αυτό που θέλω να κάνω..! Εννοείται πως θα τσεκάρω κάθε εντολή και θενξ παιδιά για τα τιπς! Σιγά σιγά μαθαίνουμε
 11. yincyun

  self-deleting in C

  Μετά από - πολύ - ψάξιμο έφτασα εδώ και μπορώ να πω είναι λειτουργικός κώδικας του Napalm. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνει αλλά δουλεύει..
 12. yincyun

  self-deleting in C

  Η απορία μου είναι η εξής : υπάρχει τρόπος το .exe που δημιουργείται απο ένα απλό .c να μπορεί να αυτο-διαγραφεί αφού εκτελεστεί?
 13. Δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να ανοίξω το θέμα οπότε αν χρειάζεται ας μετακινηθεί. Καλησπέρα, Έχω ένα σχετικά παλίο λαπτοπ sony vaio vgn-fw41e. Καθώς κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μεθύσει και είχα ρίξει κρασί πάνω στο πληκτρολόγιο είχε κολλήσει.Μόνο το πληκτρολόγιο τα υπόλοιπα λειτουργούσαν κανονικά. Το είχα βγάλει είχα προσπαθήσει να βρω ανταλλακτικό αλλά ποτέ δε κατάφερα να βρω κάτι. Οπότε το λειτουργούσα με το πληκτρολόγιο του λαπτοπ βγαλμένο με ένα κανονικό πληκτρολόγιο συνδεμένο με usb μέχρι που πήρα καινούργιο και ποτέ δε το ξανάνοιξα. Δυστυχώς χρειάζομαι να το λειτουργήσω ξανά.. Αλλά δεν ανοίγει.. Ενώ μπροστά δείχνει οτι είναι συνδεμένο με το ρεύμα - η μπαταρία είναι νεκρή πολύ πριν το ίδιο το λαπτοπ - δεν ενεργοποιείται.. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
 14. yincyun

  Ερώτηση σε Matlab

  Καλησπέρα, Αν θέλω να πω ότι t ανήκει R και να χρησιμοποιήσω το t για μια εξίσωση ευθείας πως μπορώ να το δηλώσω στο matlab?
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.