Προς το περιεχόμενο

deltaf

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  95
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

48 Excellent

Σχετικά με deltaf

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα εδώ για εργονομικές καρέκλες, με αρκετές πληροφορίες, που ξεκίνησε με αφορμή την προσφορά (στην Black Friday) από την ελληνική εταιρεία Dromeas.
 2. Δηλαδή το σφουγγάρι της έδρας είναι τόσο μαλακό που από την πίεση φθάνει να ακουμπά στην σκληρή βάση; (Πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται;)
 3. Η τιμή για την Smart D θα είναι αυτή της Black Friday ή η τρέχουσα;
 4. Νομίζω πως αν με ρύθμιση στην χαμηλότερη θέση, απαιτείται υποπόδιο για "1,83 παλικαρ!", τότε για "1,73 παλικαρ!" τι θα πρέπει να γίνει; Μάλλον θα είναι άβολη, άρα καλύτερα κάποια που να ξεκινάει από χαμηλότερα και το κακό είναι ότι και η Action έχει το ίδιο ελάχιστο ύψος έδρας (46 cm), διότι προφανώς διαφέρουν μόνο στην "πλάτη".
 5. Αυτό το είδατε; "Διευθυντική Καρέκλα Reflex D Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών προσωρινά ο χρόνος παράδοσης του καθίσματος Reflex ανέρχεται σε 50 ημέρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής."
 6. Αρκετά χρήσιμα και διαφωτιστικά τα παραπάνω, θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ κάποιες σκέψεις. 1. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου (μικρή σχετικά) νομίζω ότι η πεντάκτινη βάση (όπου τοποθετούνται οι ρόδες), πρέπει να είναι μεταλλική και ΟΧΙ πλαστική, που μπορεί να σπάσει ή τσακίσει στο σημείο που συνδέονται οι ρόδες. Παρατήρησα ότι η ErgoChair 2 της εταιρείας Αutonomous, που κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλή καρέκλα, έχει πλαστικό "αστερία" και επομένως εγώ θα την απέφευγα (βέβαια πλαστικό με "πλαστικό" έχει διαφορά αλλά όποιος καεί στο χυλό, ... ). 2. Η έδρα όπου καθόμαστε αν δεν εί
 7. Προφανώς και αν μπορεί η έδρα να μετατοπισθεί και άλλο πίσω (από ότι δείχνουν οι φώτο παραπάνω) δεν υπάρχει θέμα στο να καθίσεις σε ορθή γωνία. Ίσως μόνο για κάποιους με ύψος κάτω από 1.70
 8. Από τις φώτο που παρατέθηκαν γίνεται φανερό ότι για να σε στηρίξει το πίσω μέρος της καρέκλας στην πλάτη πρέπει να καθίσεις και άλλο πιο πίσω. Όμως δεν μπορείς, γιατί ακουμπάς στο κάτω μέρος της καρέκλας με το μέσα μέρος των ποδιών (κνήμη) στην κλείδωση των γονάτων, εκτός και αν είσαι αρκετά ψηλός και έχεις μεγάλου μήκους μηριαία οστά. Σε αυτή την περίπτωση, θα καθίσεις σε ορθή γωνία, αλλά όντας ψηλός μπορεί το κεφάλι σου να βρεθεί σε άβολη θέση-εκτός στήριξης από το προσκέφαλο. Ίσως τελικά για ορθή γωνία σώματος να πλεονεκτούν οι ψηλοί.
 9. Για να δοθεί απάντηση, πρέπει να αφαιρέσει κάποιος εντελώς το πίσω τμήμα ("πλάτη" ) και τότε αν υπάρχει θέμα ανεπιθύμητης κλίσης πρέπει, αν καθίσει, να γέρνει υποχρεωτικά προς τα πίσω. Δεν το αποκλείω (αφού δε δοκίμασα), αλλά μου φαίνεται πολύ σοβαρό λάθος αν συμβαίνει.
 10. Αν η κλίση προέρχεται από το γεγονός ότι η πλάτη σου δεν ακουμπά στο πίσω τμήμα (πλάτη) και σε αναγκάζει για να ακουμπήσεις πίσω να πηγαίνεις το σώμα σου σε τέτοια θέση (κλίση προς τα πίσω), υπάρχει λύση: Ρυθμίζεις-πηγαίνεις τέρμα πίσω (αφού μπορεί να ρυθμιστεί) την επιφάνεια που κάθεσαι και έτσι είσαι οκ. Διαφορετικά πρέπει η επιφάνεια που κάθεσαι να ΜΗΝ είναι οριζόντια, αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο σοβαρό κατασκευαστικό λάθος που να μην έρχεται απολύτως οριζόντια η κάτω επιφάνεια;
 11. Εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να ευχαριστήσουμε, γιατί νομίζω βοήθησαν αρκετά, τόσο τους κατόχους των καρεκλών όσο και αυτούς που μίλησαν με την υποστήριξη της εταιρείας.
 12. Σύγκριση Smart-D με Reflex-D: Η Smart D ΔΕΝ έχει ρύθμιση ύψους πλάτης και επίσης δεν έχει επιλογή για υλικό πλάτης το δίχτυ παρά μόνο το ύφασμα. Ενώ ΕΧΕΙ στο πίσω μέρος της πλάτης στροφείο το οποίο ρυθμίζει την καμπυλότητα στο ύψος των οσφυϊκών σπονδύλων για την καλύτερη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, πράγμα που ΔΕΝ έχει η Reflex D. Βέβαια στην Reflex D είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία της στήριξης της πλάτης (περισσότερο σοφιστικέ) με διπλή στήριξη και δυνατότητα να ακολουθεί την πλάτη του καθήμενου και φαίνεται να είναι η τελευταία εξέλιξη-άποψη για τον τρόπο στήριξης τη
 13. Αλλάζει και η αντοχή στην τριβή, από 150.000 κύκλους μέχρι 85.000 κύκλους
 14. Αυτό που γράφτηκε παραπάνω για το μικρότερο ύψος πλάτης της reflex σε σύγκριση με την action επιβεβαιώνεται και από τις διαστάσεις που φαίνονται στο σχέδιο που υπάρχει στο site του Δρομέα. Reflex D > 55 cm, Action D > 64 cm.
 15. Η action d δεν βλέπω να υπάρχει, βλέπω μόνο την action (χωρίς προσκέφαλο;)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.