Προς το περιεχόμενο

iliaskr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  611
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με iliaskr

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Από όσο ξέρω μόνο το openSUSE,το SLED,το SLES.Γενικά το SUSE δεν έχει πολλές βασισμένες σε αυτό διανομές.
 2. Μπράβο για την πρωτοβουλία!Για το openSUSE: Το openSUSE είναι RPM-based διανομή και χρησιμοποιεί το zypper(command line package manager που χρησιμοποιεί την βιβλιοθήκη libzypp). su & κωδικός Για εγκατάσταση προγράμματος(πχ vlc) δίνουμε: >zypper in vlc Για απεγκατάσταση: >zypper rm vlc Για ενημέρωση του συστήματος: >zypper up Ωστόσο,υπάρχει και το YaST(Kickoff menu->Υπολογιστής->Yast),ένα εύκολο γραφικό πολυεργαλείο διαχείρισης του συστήματος,με το οποίο ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει,να απεγκαταστήσει,να ενημερώσει το λογισμικό που είναι δι
 3. Το ChromeOS είναι διανομή Linux: Google Chrome OS is a forthcoming Linux-based, open source operating system designed by Google to work exclusively with web applications. http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome_OS
 4. Οι περισσότερες διανομές έρχονται με προεγκατεστημένο και ρυθμισμένο κάποιο Desktop Environment.Τα δημοφιλέστερα είναι τα KDE,GNOME,LXDE,XFCE(τα δύο τελευταία απευθύνονται κυρίως για παλαιότερους υπολογιστές).Για παράδειγμα,το openSUSE που χρησιμοποιώ εγώ έρχεται με KDE(αν και πολλά άλλα DEs είναι διαθέσιμα):
 5. Αν μαζί με τον AmaroK,το Ark,το K3b και το Okular χρειάζεται να εγκαταστήσω και το μισό KDE καλύτερα να βάλω KDE.
 6. Καλύτερο είναι αυτό που βολεύει περισσότερο εσένα. Το KDE όμως έιναι χωρίς αμφισβήτηση ομορφότερο και έχει καλύτερα προγράμματα(K3b,Ark,AmaroK κ.ά) και (για εμένα τουλάχιστον) είναι πιο λειτουργικό.
 7. Ακριβώς. Η Apple θέλει μετατρέψει το Mac OS X(XI) σε "iOS Desktop Edition" δηλαδή να κλείσει ακόμα περισσότερο το λειτουργικό όπως γίνεται με το iOS. Οπότε: Προσωπικός Υπολογιστής όπως τον ξέρουμε σήμερα-->Windows,GNU/Linux Ηλεκτρονική Συσκευή σαν smartphone/iPod®/iPad®-->Mac
 8. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά άνοιξε ένα thread στο section των ειδήσεων,χωρίς να έχει κάποια είδηση.Το τι γράφει το PCW αποτελεί άποψη του συγγραφέα του άρθρου και δεν αποτελεί σημαντικό γεγονός. Δεν βρίσκω κανέναν σοβαρό λόγο να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το thread.Υπάρχει και το section του Linux για όποιον θέλει να πει την άποψη του.
 9. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά άνοιξε ένα thread στο section των ειδήσεων,χωρίς να έχει κάποια είδηση.Το τι γράφει το PCW αποτελεί άποψη του συγγραφέα του άρθρου και δεν αποτελεί σημαντικό γεγονός. Δεν βρίσκω κανέναν σοβαρό λόγο να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το thread.Υπάρχει και το section του Linux για όποιον θέλει να πει την άποψη του.
 10. Firefox 3.6.10 ή Firefox 4 beta;Γιατί είναι άδικο να συγκρίνεις την νέα beta του IE με την σταθερή έκδοση του Firefox.
 11. Αυτό έγινε γιατί η Apple δεν είχε δικό της browser.Μόλις έβγαλε,σταμάτησε να υπάρχει IE για Mac OS X γιατί σε λίγα χρόνια θα είχε μικρότερα ποσοστά και από τον Opera(ο οποίος,btw,είναι καλός browser). Ο μόνος λόγος για να χρησιμοποιήσει κάποιος IE σε Mac OS X-GNU/Linux-BSD είναι για να δοκιμάσει την συμβατότητα μιας σελίδας. Γούστα είναι αυτά.Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τον Firefox. ...και με πιγκουίνους και γκνου
 12. @Nik.K:Για την "κορυφή" που είπες πριν:Φαντάσου αύριο να βγει ο Internet Explorer για Mac OS X και GNU/Linux.Πόσοι πιστεύεις θα εγκαταλείψουν τους browser τους (πχ Chrome,Firefox,Opera,Konqueror) για να χρησιμοποιήσουν τον Internet Explorer;Να απαντήσω εγώ;ΚΑΝΕΙΣ.Ο Internet Exporer έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά γιατί έρχεται μαζί με τα Windows.Όχι γιατί είναι ο καλύτερος. Για αυτό δες εδώ.Take back the Web!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.