Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

aggelos_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  442
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

313 Excellent

Σχετικά με aggelos_

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Ενδιαφέροντα
  Μουσική, Κιθάρα, Κινηματογράφιση, Μυθιστόρημα, Φιλοσοφία

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. εντάξει, αυτό με το 4Κ καλό αλλά ψιλοάχρηστο γιατί πόσο να βγάλεις με 32gb μόνο αποθηκευτικο; όλα τα άλλα όμως γίνονται το ίδιο καλά και με ένα κινητό των 150-200. Και δεν έχουν και αυτή την φτηνιάρικη αίσθηση. Στα 700.
 2. Μόνο εγώ είμαι που όταν πιάνω iPhone για δοκιμή μου φαίνεται φτηνιάρικο κινητό δεκαετίας;
 3. Τώρα σοβαρά υπάρχει περίπτωση να πληρώσει κανείς συνδρομή για το Facebook και το Instagram? Οι γνωστές ιστορίες των γελοίων όπως όταν ήθελαν ταυτότητα. Τόσα δις έχουν κονομήσει όλα αυτά τα χρόνια, τι διάολο θέλουν;
 4. aggelos_

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Ήθελα να ρωτήσω, τα παιχνίδια που έχει δώσει το PsPlus τους προηγούμενους μήνες και δεν τα πρόλαβα, τα έχασα;
 5. Ναι όντως πολύ καλός, τον παρακολουθώ καιρό. Με έχει βοηθήσει πολύ σε διάφορα σημεία αλλά εδώ όχι. Εδω και καμιά ώρα προσπάθησα άλλες δέκα φορές περίπου αλλά τίποτα. Όσο καλά και αν πάω, όλα τέλεια αν τα κάνω, στο τέλος πάντα θα βρει τρόπο να μου κάνει τρία απανωτά hit που πριν σε όλη την μάχη δεν έκανε και θα με σκοτώσει. Απλά γαμιεται από παντού. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι το παιχνίδι τελείωσε εδώ για μένα. Επιτέλους το τερμάτισα 😄😄😄 93 ώρες με 16 vitality και attack power 8. Θεός!
 6. Nameless και Kos ποτέ δεν κατάφερα να τα βγάλω. Μόνο με co-op. Προσπάθησα πρώτα μόνος μου καμιά εκατοστή φορές νομίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει. Κάτι τέτοια boss βλέπω ότι είναι άδικα, άνισα, δηλαδή και όλα 99 να τα έχεις, πάλι την τελευταία στιγμή θα στην φέρουν. Μιλάμε για τόσο πολύ αδικία. Τώρα βέβαια θα μου πεις τόσοι και τόσοι που τα βγάζουνε περίπατο πως το κάνουν; Δεν ξέρω. Πάντως αυτά που δείχνουν στα βίντεο τους δεν γίνονται (πχ στον Nameless 9 στις 10 θα με κάψει ο δράκος με την φωτιά όπου και αν τρεξω. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να γλυτώσω ή όταν πετ
 7. aggelos_

  FIFA 20 [PS4][Switch][Xbox One]

  Πήρα πριν λίγες μέρες το FIFA 20 Ultimate προσφορά και όντως δίνει πολλά αυτή η έκδοση, αλλά δεν ευκολύνει τα πράγματα στο Ultimate Team. Εκεί πρέπει κανείς να έχει παίκτες των 500.000 ας πούμε τουλάχιστον, μπας και παίξει επίπεδο προ και πάνω. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τα καταφέρω. Και έχω για πρώτη φορά χημεία πάνω από 80. Η Ultimate έκδοση του παιχνιδιού δίνει ένα σωρό gold παίκτες από 78 overall και πάνω, αλλά έχω δει και από το fifa 19 ότι δεν λένε τίποτα και αυτό το βλέπεις όταν έχεις για λίγο ειδικούς παίκτες. Ας πούμε είχα τον Ζιντάν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σάρωνε όλο το
 8. Arcade? Παίζουν ακόμα τέτοια παιχνίδια;
 9. Ερώτηση για backward παιχνίδι : Βλέπω ότι το Crysis είναι free όμως δεν με αφήνει να το "πάρω" λόγω τρόπου πληρωμής, παρόλο που έχω κάρτα μέσα με την οποία έχω αγοράσει πράγματα. Μήπως φταίει το region?
 10. Το τέλος της κινητής. Σε λίγο όλοι θα εκπαιδεύουμε περιστέρια ή να φτιάχνουμε σαίτες
 11. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Αυτό χρειαζόταν!
 12. Το κατάφερα εν μέρει. Η άλλη κονσόλα που έχει τα παιχνίδια αποσυνδέεται απ' τον λογαριασμό. Δεν γίνεται να είναι και οι δύο ταυτόχρονα on.
 13. Εδώ λέει να κάνω home console όχι την κονσόλα που έχει τα παιχνίδια, αλλά την άλλη! Αυτό είναι το κόλπο; Add them to your family account first, and set them up for it. Remove your console as My home Xbox Next, make your kids console as your My home Xbox. This makes sure they get all the benefits of your account, and you still have all the control.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.