Προς το περιεχόμενο

mezzanine

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  144
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

189 Excellent

Σχετικά με mezzanine

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.874 προβολές προφίλ
 1. mezzanine

  TP-Link EAP-110 v4 x2

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/11/2020 01:02 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ LOCKDOWN Δύο TP-Link EAP-110 v4 σε άψογη κατάσταση. (υπάρχει και το κουτί απο το ένα). Παίζουν με omada controller sdn και έχουν τέλειο roaming. Συνάντηση Αθήνα.

  30 €

 2. Αυτό με τον έλεγχο του ΙΚΑ είναι ένα ωραίο ανέκδοτο. Θέλουμε ή όχι τα πράγματα θα αλλάξουν, όσο πιο καλά είμαστε προετοιμασμένοι τόσο καλύτερα θα προσαρμοστούμε.
 3. Θεωρητικά το εργαλείο ανάπτυξης λογισμικού για osx το λένε xcode, swift, whatever θα κάνει build και σε arm64 και ότι libraries, api's κτλπ σου δίνει η αππλε θα παίζουν κατευθείαν. Από εκεί και πέρα οι εφαρμογές θα θέλουν optimization για την νέα αρχιτεκτονική. Οι δικές τους εφαρμογές για γραφίστες μουσικούς και δεν ξέρω σε τι άλλους επαγγελματίες απευθύνονται θα είναι όλες έτοιμες σε arm64. Το port δεν θα είναι δύσκολο αλλά το optimization, και αν έχουν παραπάνω extensions οι arm της αππλε μπορεί κάποιες εφαρμογές να χρειάζονται αλλαγές για να τα εκμεταλλευτούν.
 4. Finder και Dock έπρεπε να έχουν αλλάξει εδώ και δέκα χρόνια, είναι για πανηγύρια.
 5. Το λειτουργικό πάνω κάτω τα ίδια πράγματα σου δίνει καί πλέον με VM , docker κτλπ δεν έχει καμία σημασία. Βολεύει καλύτερα ένα linuxοειδες γιατί configs κτλπ είναι πιο κοντά στην παραγωγή.
 6. Με σωστή τροφοδοσία και κατάλληλο software μια χαρά θα παίζουν.
 7. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αν είναι κατάλληλο για να το δεί ενα παιδί ή όχι, αλλα και το περιεχόμενο. Το 90% των videos είναι μια καμουφλαρισμένη διαφήμιση για κάποιο προιόν η είναι φτιαγμένο απο άτομα χαμηλής αντίληψης. Δεν έχει αποδειχθεί σε καμιά έρευνα οτι τα παιδιά που ασχολούνται απο μικρά με youtube και παιχνίδια ακονίζουν το μυαλό, το αντίθετο μάλιστα παρουσιάζουν προβλήματα διάσπασης και αντικοινωνική συμπεριφορά. Για την ακρίβεια ακόμα και τα παιδία που ασχολούνται με stem εχει αποδειχθεί οτι σε μαθηματικά τεστ τα πάνε χειρότερα απο τα άλλα παιδιά. Βέβαια αύτο έχει να κάνει περ
 8. Έχω την αίσθηση ότι στην Αγγλία δεν ασχολείται ο κόσμος τόσο πολυ με τα κινητά όσο εδώ. Να π.χ. φόρουμ σαν και αυτό καλή ώρα με fanboys από apple, samsung μέχρι την τελευταία Κινέζια δεν νομίζω να υπάρχει. Επίσης όταν μπαίνεις σε ένα γραφείο, καφέ, εστιατόριο δεν τα έχουν όλοι ακουμπισμένα πάνω στο τραπέζι δίπλα στο χέρι τους, ούτε αγοράζουν apple για να ζηλέψει ο κωμμωτης τους. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι η Mi δεν μπορούσε να σηκώσει το ενοίκιο του Westfield δεν ξέρω τι να πω. Η Mi έχει πολύ μικρή μερίδα των πωλήσεων στην Αγγλία, μάλλον έκανε μια κίνηση που δεν της βγήκε.
 9. Η κάθε υπηρεσία έχει διαφορετικές ανάγκες, κάπου μπορεί να χρειάζονται windows με office, άλλου ένα απλό τερματικό με ένα browser είναι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι το κόστος της εκπαίδευσης για να χρησιμοποιήσουν κάτι διαφορετικό μπορεί να υπερβαίνει το κόστος των αδειών Windows. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να επενδύσει το κράτος σε νέο εξοπλισμό σε όλες τις υπηρεσίες η αν τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις να τα δώσουν για την ανάπτυξη λογισμικού που θα ακυρώνει κάποιες οργανικές θέσεις και θα επιταχύνει κάποιες διαδικασίες. Σε άλλες χώρες επενδύουν σε ΑΙ και σε λίγα χρόνια
 10. Πρώτη φορά ακούω ρπι να παίρνει φωτιά
 11. Ο Vincent δεν είναι κανένας τυχαίος, ασχολείται με την ποιότητα και πιστότητα των displays καμιά 20αρια χρόνια και είναι σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις, οι εταιρείες του στέλνουν να δοκιμάσει πανάκριβες οθόνες και τηλεοράσεις γιατί εμπιστεύονται την αντικειμενικότητα του. Τα προϊόντα της apple δεν είναι σε καμία περίπτωση κακά, δεν έχουν σχέση όμως με αυτά που παρουσιάζουν ούτε με τα λεφτά που κοστίζουν.
 12. mezzanine

  Πρόταση για ελαστικά

  Δεν ήθελα να σε ειρωνευτω, αντικείμενικα η υποστροφή ελέγχεται πολύ πιο εύκολα από ηλεκτρονικά και από τον μέσο οδηγό.
 13. mezzanine

  Πρόταση για ελαστικά

  Και την υποστροφή την μαζεύεις με λίγο χειρόφρενο, απλά πράγματα η μάνα μου τα κάνει καθημερινά πηγαίνοντας μανάβικο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.