Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

evoracing

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  3.227
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.811 Excellent

Σχετικά με evoracing

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/08/1995

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://evoracing2012.deviantart.com/gallery/43010325

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

101.084 προβολές προφίλ
 1. evoracing

  Πώληση σκούτερ

  Εννοείς να χαράξω τα νούμερα για να μην φαίνονται; Ε με 250 όμως παίρνεις ένα αξιόλογο κράνος για το επόμενο 😁😁
 2. evoracing

  Πώληση σκούτερ

  Και αν ο ενδιαφερόμενος το θέλει μόνο για ανταλλακτικά; Μπορώ να το δώσω και εγώ να το κάνω οριστική διαγραφή;
 3. evoracing

  Πώληση σκούτερ

  Καλησπέρα, Έχω ένα σκουτερακι 50cc το οποίο είναι σε ακινησία 9-10 χρόνια. Θέλω να το πουλήσω για ανταλλακτικά ή κυκλοφορία μιας και λειτουργεί κανονικά. Η άδεια έχει να ανανεωθεί από τον καιρό που ακινητοποιήθηκε. Επειδή δεν έχω ιδέα από μεταβιβάσεις, πως μπορεί να γίνει; Μπορώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση στον ενδιαφερόμενο να το κάνει μόνος του? Μπορεί να γίνει μεταβίβαση χωρίς να έχει ανανεωθεί η άδεια?
 4. Καλησπέρα, Έχω ένα MLS IQTalk IQ1055 το οποίο θέλω να το ανοίξω για να πάρω τα αρχεία. Η μπαταρία του είναι φουσκωμένη και λογικά και άδεια οπότε δεν επιχειρώ να την φορτίσω. Έχω τροφοδοτικό με ρυθμιστή ροής όπου μπορώ να το βάλω στα 3.8 που είναι η μπαταρία. Αν συνδέσω 2 καλώδια στο + - θα μπορώ να το ανοίξω? υπάρχει άλλος τρόπος?
 5. evoracing

  Βοήθεια με το excel

  Καλησπέρα και πάλι, Έχω ένα αρχείο όπου στο 1ο φίλο έχω την "βάση δεδομένων" όπου είναι γραμμένα τα στοιχεία πελατών (όνομα-επίθετο-τηλέφωνο κτλπ) και σε άλλο φύλο με vlookup όταν γράφω σε ένα πεδίο το όνομα του πελάτη μου βγάζει όλα τα στοιχεία του. Υπάρχει τρόπος στο πεδίο που γράφω το όν/μο να έχει αυτόματη συμπλήρωση? πχ τώρα για να βρω τον Παπαδόπουλο πρέπει να γράψω Παπαδόπουλος Εμμανουήλ. Υπάρχει τρόπος όταν γράφω Παπαδόπουλο να εμφανίζεται από κάτω λίστα με όλους τους Παπαδόπουλος? όπως όταν γράφουμε στο google που έχει προτεινόμενες συμπληρώσεις από κάτω.
 6. Πριν 2 χρόνια είχα πάρει αυτή. Πάρα πολύ καλή και δυνατή με το τεράστιο συν του κάδου. Τότε κοίταζα και αυτή αλλά είχαν διαφορά στην τιμή.
 7. evoracing

  Κοινή χρήση game pass

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Υπάρχει τρόπος να κάνω κοινή χρήση του game pass με τον αδερφό μου? Αν τον προσθέσω στο family θα έχει πρόσβαση?
 8. evoracing

  Ποδήλατο

  Το μέγεθός του είναι 55cm. Ξέρουμε αν κάνει? δεν έχω καταφέρει να βρω πίνακα της ducati
 9. evoracing

  Ποδήλατο

  Απάντησε αλλά μου λέει ότι έχει κανονίσει να το δει ένας στην περιοχή του κοντά.
 10. evoracing

  Ποδήλατο

  Το Giant κατά πάσα πιθανότητα έχει φύγει ήδη.. θα παρω πάλι Παρασκευή αλλά δεν το κόβω
 11. evoracing

  Ποδήλατο

  Το ducati είναι καλό;
 12. evoracing

  Ποδήλατο

  1,83 έχω ύψος οπότε νομίζω 58 θέλω? Σε αυτά τα λεφτά το Ideal Intempo δεν ειναι καλό; https://www.car.gr/34172460?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia https://www.car.gr/29797595?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia https://www.car.gr/34221773?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia
 13. evoracing

  Ποδήλατο

  Καλησπέρα! Μετά από αρκετά χρόνια θέλω να επιστρέψω στο άθλημα οπότε και θέλω να μου προτείνετε κουρσάκια. Μια εμπειρία σαν θέση οδήγησης την έχω μιας και είχα μια παλιά κούρσα. Θέλω να μου προτείνετε κάτι μέχρι 450-500€ καινούργιο και μη και πόσα ακόμα θα χρειαστώ για τον εξοπλισμό. Έχω βρει τα παρακάτω, αξίζει κανένα? https://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/31302130-orient https://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/25034624-ballistic https://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/33618716-torpado https://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/31248372-
 14. evoracing

  Βοήθεια με το excel

  Τελικά κατάφερα ότι ήθελα να κάνω. Το πρόβλημά μου ήταν πως στο τέλος δεν έβαζα το FALSE για να κάνει ακριβής αναζήτηση και έβγαζε σφάλματα μιας και η λίστα με τους οδηγούς είναι πάνω από 1000 κωδικούς. Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ 1 112233 AAA-0000 ΠAΝAΓΙΩΤΗΣ ΠAΠAΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ - Λεωφ. Γαλατσίου Οι 2 τελευταίες ερωτήσεις μου είναι:
 15. evoracing

  Βοήθεια με το excel

  Με το VLOOKUP δεν μπορώ να γράψω πχ 112233Α και να μου βγαλει το αποτέλεσμα? γιατί τώρα αυτό δεν γίνεται. Θα μπορούσες να μου πεις πως θα ήταν η εντολή που λες? Σορυ αλλά δεν ξέρω πολλά από excel και δεν ήξερα αυτές τις εντολές. Ας πούμε πως αυτός είναι ο πίνακας και στο Β4,Β5 είναι οι εντολές και στο Α4 γράφω τον κωδικό 112233Α Α Β Γ 1 112233 ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2 112233Α ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.