Προς το περιεχόμενο

teller

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  52
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15 Good

Σχετικά με teller

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 29/02/1968

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Τραγική ειρωνία ότι μιλάμε για 2 Asus προϊόντα, πράγματι. Πριν τα παρατήσεις πάντως, θα πρότεινα να πειραματιστείς λίγο με τις PCIe θέσεις καθώς και το hint για την manual αλλαγή σε 1.0 speed, από το άλλο link που σου έβαλα. Αν βέβαια το υποστηρίζει το BIOS της mobo σου.
 2. Τα ΕΛΤΑ θα φύγουν από την Ενέργεια, ρε παίδες. Απορώ πως δεν έχει γίνει ήδη κιόλας.
 3. Το φαντάστηκα. Υπάρχει μια λύση που είχα διαβάσει στο maxedtech, αλλά αφορούσε συγκεκριμένη motherboard νομίζω και μια κομπίνα που μπορούσε να κάνει κάποιος στο BIOS. Το πρόβλημα έχει να κάνει καθαρά με το chipset, timings και τέτοια. Θα κοιτάξω μήπως έχω κρατήσει το link κάπου και θα σου πω. /edit: Βρήκα το 1 link με το compatibility στις mobos: http://maxedtech.com/asus-xonar-cards-and-amd-ryzen-am4-motherboards-compatibility-report/ Το κόλπο αφορά συγκεκριμένη mobo και είναι αυτό που αναφέρει ο χρήστης b1tmaster0, εδώ: http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-dr
 4. Μήπως έχεις Ryzen? Chipsets σαν το X470 ξερω γω, δεν είναι συμβατό με τις Essence.
 5. Έχεις Windows 10 ή κάτι άλλο; Ποιον driver έχεις; Εγώ έχω αυτόν εδώ: http://uni.maxedtech.com/download/uni-xonar-w10-1825-v1-81a-r2/ Νομίζω όμως ότι κατάλαβα τι λες. Υπάρχει ένα θέμα με έναν τρομερά οξύ ήχο που μπορεί να συμβεί στα ξαφνικά, ενώ ακούς μουσική στο youtube κλπ. Ο συγκεκριμένος ήχος είναι ξαφνικός, εντελώς random - μέχρι που μπορει να πάθει κανείς συγκοπή, αν έχει ακουστικά και τη μουσική στο τέρμα. 🥴 Είναι εντελώς random (μπορεί να συμβεί μια φορά στους 6 μήνες δηλ ή να συμβεί 2 φορές μέσα σ' ένα μήνα). Είναι γνωστό πρόβλημα και οφείλεται στα Windo
 6. Έχω την ίδια κάρτα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με την ST (PCI) που είχα παλιότερα. Ο ήχος που ακούω πάντα στην εναλλαγή, είναι το ίδιο click που ακούγεται όταν εγκαθιστάς τον driver. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στην περίπτωσή σου.
 7. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Αν και δεν το βλέπω να κάνω την κίνηση, προσωπικά ποια θα μου πρότεινες; /edit: Μάλλον με κάλυψες με το 2ο που είπες. Δεν το γνώριζα αυτό. Θα παρακολουθώ μήπως η ΔΕΗ βγάλει πάλι προσφορά, λοιπόν.
 8. Έχω 2 διαμερίσματα. Στον τελευταίο εκκαθαριστικό, στο ένα βλέπω 840 (μέρα) & 385 (νύχτα) και στο άλλο 435 και 501 αντίστοιχα. Φαντάζομαι, κάπως έτσι πάει όλο το χρόνο.
 9. Ναι, δεν έβαλα τίποτα. Απλά βλέπω το €90 στη σύγκριση, με το xls ως έχει. Αν και είναι καθαρά προσωπικό το θέμα, εγώ μόνο με €20/μήνα saving, θα έμπαινα στη διαδικασία αλλαγής παρόχου.
 10. Ευχαριστώ για τα links. Αν η καλύτερη περίπτωση (απ' αυτά που βλέπω στο xls) είναι το nrg save 40% με €90 το χρόνο, να μου λείπει το βύσσινο. Μιλάμε για €7.5 το μήνα δηλ ούτε ένα πλύσιμο αυτοκινήτου lol.
 11. Ωραίο ποστ. Έχει αλλάξει κάτι από τότε; Μούφα η όλη ιστορία με τους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος;
 12. Παίδες, καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα... μπορεί κανείς να φτιάξει μια συναλλαγή με τέτοιο τρόπο, ώστε να "γλιτώσει τη φασαρία" με το OTP? Έχω Eurobank. /edit: OK, γίνεται για μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς εντός τραπέζης (Eurobank δηλ), ορίζοντας Έμπιστο Δικαιούχο τον εκάστοτε έμπορο/eshop κλπ.
 13. teller

  RTX 3080

  Αυτό και αν είναι μαλ (μπιπ) ία. Τόσο τσίπηδες είναι; Έχουν βγάλει δις από εμάς τα ψώνια, βγάζουν νέο προϊόν και δεν κατεβάζουν τις τιμές στα παλιά; Έλεος κάπου όμως. 😠
 14. Προσωπικά θα έκανα disable το device με την integrated κάρτα γραφικών και στην συνέχεια θα έτρεχα το Uninstall Tool που σου πρότεινα. Μετά από restart, απλά θα άφηνα τα Windows 10 να εγκαταστήσουν τον τελευταίο MS certified driver για το laptop.
 15. Ναι, integrated είναι η μία απ' τις 2. https://bit-tech.net/reviews/tech/graphics/amd-880g-graphics-performance-review/1/
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.