Προς το περιεχόμενο

egoeimai1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  126
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

20 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ egoeimai1

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1920

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. https://stackoverflow.com/questions/9002701/post-will-convert-from-utf-8-to-ä-Ã-ü-etc
 2. egoeimai1

  προβλημα με laravel/mailgun

  Στο αρχείο mail.php πρέπει να είναι: 'username' => env('MAIL_USERNAME'), 'password' => env('MAIL_PASSWORD')
 3. egoeimai1

  Ερώτηση billing σε web app

  Το να σετάρεις ένα σύστημα πληρωμών απαιτεί πολλά πράγματα κυρίως γύρω από την ασφάλεια. Γι' αυτό ακόμα και μεγάλες πλατφόρμες δεν στήνουν το δικό τους σύστημα πληρωμών, αλλά στρέφονται σε έτοιμες υπηρεσίες ready to play, όπως οι παρακάτω. https://stripe.com https://www.braintreepayments.com
 4. Τσέκαρε λίγο τις εκδόσεις απο τα depedencies. Βλέπω εγκαθιστάς webpack 2.2.0 και το compile δείχνει έκδοση 2.7 κάποια έκδοση πρέπει να την έχεις εγκαταστήσει global.
 5. egoeimai1

  Αεππ

  Αν έχεις κάνει επαναλήψεις, πρέπει να φτιάξεις μια επανάληψη με την οποία θα διαβάζεις 3 αριθμούς και θα βρίσκεις τα min και max απο τους 3 αριθμούς. Αν δεν έχεις κάνει επαναλήψεις, πρέπει να κρατάς σε 3 μεταβλητές τις 3 τιμές και να κάνεις όλους τους συνδυασμούς ελέγχων με ΑΝ προκειμένου να βρεις τη σειρά με την οποία θα τις εμφανίσεις.
 6. Με relationships. https://laravel.com/docs/5.5/eloquent-relationships
 7. egoeimai1

  Api key vs κλασικό user pass

  Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τα api keys χρησιμοποιούνται για να παρέχουν authorization (εξουσιοδότηση), ενώ τo username και password χρησιμοποιούνται για να παρέχουν authentication (αυθεντικοποίηση).
 8. egoeimai1

  Μόνιμο footer σε wordpress

  Μετατροπή όλου του site σε Single Page Application και ajax requests.
 9. .navbar-default .navbar-nav > li > a:hover, .navbar-default .navbar-nav > li > a:focus { color: #ff0084; -webkit-box-shadow: inset 0px -6px 0px #ff0084; box-shadow: inset 0px -6px 0px #ff0084; width: 88.5%; -webkit-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; transition: 1.5s; }
 10. το χρώμα του background στον πίνακα μη το κάνεις με gradient, δώστου απευθείας χρώμα....
 11. Εφόσον χρησιμοποιείες bootstrap, μπορείς να πατήσεις πάνω του και να βελτιώσεις το layout. Επίσης στις σελίδα με τις φορμες εγγραφή και σύνδεση, βλέπω χρησιμοποείες tables για στοίχιση. Παλιά χρησιμοποιούσαμε αυτό το τρόπο για στοίχιση. Αφού χρησιμοποιείς bootstrap, μπορείς να χρησιμοποιείες divs με form-group classes. Μπορεί να έχεις προστασία απο injections δε βλέπω όμως προστασία απο csrf και xsrf Γενικά χρειάζεται δουλειά, ειδικά στο design.... Φιλικά, πάντα.
 12. To βασικό πρόβλημα του bootstrap είναι ότι ο core κώδικας του βασίζεται σε global μεταβλητές με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η αλλαγή του (ίσως γι αυτό να άργησε και τόσο η ανάπτυξη του bootstrap 4). Γενικά προτίμησε να δουλεύεις με css frameworks που βασίζονται σε flex. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα αν το bootstrap 4 έχει πάει σε flex, γι αυτό εγώ θα σου πρότεινα το bulma .
 13. Αυτό που δίνεις δεν είναι καν template. Εναν slider εχει μόνο. Αυτόν εδώ.
 14. egoeimai1

  Google PageSpeed Insights (Fix)

  Δώσε το όνομα του site να δούμε τί αποτελέσματα βγάζει στο pagespeed. Αν κρίνω από τα ονόματα των εικόνων δεν έχει γίνει ούτε optimize στις εικόνες σου και σίγουρα δεν έχει γίνει σύμπτυξη των css αρχείων σου και υποθέτω και των javascript αρχείων. Τέτοιου είδους online εργαλεία για speed test, βοηθούν στο να βελτιώσεις την ταχύτητα του site σου, οι λύσεις όμως που προτείνουν δεν είναι δεσμευτικές και δεν σου εξασφαλίζουν την αύξηση της ταχύτητας, αν και αυτά που προτείνει σε εσένα, όντως πρέπει να γίνουν.
 15. egoeimai1

  Facebook Traffic

  Το facebook εδώ και κάποιες μέρες έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενάντια στα fake news. Μπορεί να παίρνει και εσένα η μπάλα....
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.