Προς το περιεχόμενο

Artemis Fowl

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  150
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

37 Excellent

Σχετικά με Artemis Fowl

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.306 προβολές προφίλ
 1. Artemis Fowl

  public Sony WH-1000XM4 279,30

  Ως κάτοχος XM3 δεν έχω πειστεί ότι αξίζει το "upgrade". Τα XM4 μάλλον θα τα έλεγα retweaked έκδοση των XM3: έχουν κάποια πλεονεκτήματα (multipoint connections, wear sensor), αλλά και κάποια ανεξήγητα μειονεκτήματα (έλλειψη aptX codec, χειρότερο μικρόφωνο και touch sensors). Όποιο και να πάρεις βέβαια θα πάθεις πλάκα.
 2. Artemis Fowl

  Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

  https://www.honorbuy.com/1103-xiaomi-redmi-note-4-international-version-64gb-black.html Όλα legit από εδώ (μπάντες, ROM κτλ.);
 3. Artemis Fowl

  Mid-range smartphone

  Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Το Nexus 5X είναι out of the question λόγω μονής SIM. Προς το παρόν προς G5+ προσανατολίζομαι αλλά θα το μελετήσω κι άλλο το θέμα, δεν επείγει άμεσα.
 4. Artemis Fowl

  Mid-range smartphone

  Αν βγάλουμε το software απ' την εξίσωση, πως συγκρίνεται το Motorola Moto G5+ με Xiaomi Redmi Note 4(X)?
 5. Artemis Fowl

  Mid-range smartphone

  Κάνω μια έρευνα αγοράς για τίμιο mid-range smartphone, δε μ' ενδιαφέρει το social κομμάτι (Facebook, Instagram, φωτογραφίες κτλ.). Θέλω να αντικαταστήσω ένα Motorola Moto G 4G (1st Gen.) γιατί αρχίζει να φαίνεται η ηλικία του. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: <250€ (ελαστικό) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Mail, Reddit, Viber 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: <5.5" (μέχρι 5.2" κατά προτίμηση) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fingerprint R
 6. Οι μισές αγγελίες στην κατηγορία "Διάφορα \ Ζήτηση Θέσεων εργασίας" αφορούν προσφορά εργασίας ή υπηρεσιών (8 στις 15 αγγελίες της πρώτης σελίδας αυτή τη στιγμή). Τι φάση;
 7. find φακελος -maxdepth 1 -type d -regextype posix-basic -regex '.*Backup-[0-9]\{2\}-[0-9]\{2\}-[0-9]\{4\}' Στο default regex pattern type (Emacs) δεν παίζει το παραπάνω, dunno why.
 8. Artemis Fowl

  System tar & restore Project

  @tritonas00: Αναφέρω τα αποτελέσματα της εντολής file για τους Linux kernels των διάφορων VM μου. Για κάποιο λόγο το Kubuntu δεν ακολουθεί κάποια απ' τις δύο συμβάσεις ("Linux/x86 Kernel" και "Linux kernel x86 boot executable bzImage").
 9. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  Γενικά θεωρείται security risk όταν δίνεις έξτρα δικαιώματα απ' το default της διανομής σου με το umask, αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το googlάρεις. Αντικειμενικά τώρα για home user σιγά το πρόβλημα ασφαλείας που δημιουργεί, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί. Απλώς είναι λίγο κατάχρηση των δυνατοτήτων που σου προσφέρει το umask. Τα ACLs απ'την άλλη προορίζονται ειδικά για τον σκοπό που θες εσύ, οπότε είναι η πιο "καθαρή" ή σωστή λύση. Εφόσον δεν μπορείς εύκολα να τα χρησιμοποιήσεις, δεν έγινε και κάτι. Λόγω της εγκατάστασης που έκανες με το BerryBoot, δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η εγκατάστασή σου.
 10. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  @fwtonio: Μετά το reboot με acl on τι λέει το /etc/mtab?
 11. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  Το πρόβλημα με τα suid, sgid bits είναι ότι μεταφέρουν τον owner/group του parent directory αλλά όχι και τα permissions.
 12. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  Καλά, πρόσθεσε την εξής γραμμή στο /etc/fstab και rebootαρε γιατί δεν βλέπω προκοπή: /dev/sda1 / ext4 defaults,noatime,acl 0 0
 13. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  sudo mount -t ext4 -o remount,acl /dev/sda1 / Περιμένω το επόμενο error
 14. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  Όλο προβλήματα πια! sudo mount -o remount,acl /dev/sda1 /
 15. Artemis Fowl

  Debian στο Raspberry Pi και Permissions

  Για κάνε ένα "sudo mount -o remount,acl /" (δε χρειάζεται reboot). Θα κάνει remount το root ενεργοποιώντας τα ACLs (φαίνεται να μην ενεργοποιούνται παρόλο που είναι default mount option). Μετά ξαναδοκίμασε την εντολή setfacl σε κάποιο directory.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.