Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  75
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με [email protected]

 • Ημερομηνία γέννησης 04/08/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

75

Φήμη

 1. Υπέρ του καταναλωτή , μάλλον. Αυτό που γίνετε με τα stores γενικά. Απορώ τι θα γίνει όταν σε όλες τις πλατφόρμες θα μπορεί να ανοίγει ο κάθε ένας , ένα digital μαγαζάκι και είτε το μαγαζάκι θα χρεοκοπεί είτε θα γίνετε ban από κάποιους developer για το χ-ψ λόγο και ξαφνικά θα έχεις licenses σε διαφορετικά μαγαζιά και πιθανόν με μερικές εφαρμογές - παιχνίδια να μην παίρνουν update στο μαγαζάκι που το αγόρασες. Το πρόβλημα αυτό το έχω ζήσει ήδη σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Βλέπε iTunes Store που "αγοράζεις" την ταινία και δεν την έχεις κάνει local download / backup και επειδή άλλαξε το συμβόλαιο της Apple με την τάδε κινηματογραφική εταιρία .. τώρα δεν υπάρχει διαθέσιμη πια για stream / download. Βλέπε jailbreak - αγορές από διάφορα repo που ξαφνικά ο developer θεωρει ότι το ταδε repo δεν ειναι trustworthy κτλπ και σου λέει σταματάω να πουλάω από εκει.(άρα σταματάει να κάνει και upload updates - αν και δεν θα έπρεπε , άλλα πάρε το αυγό και κούρευτο) ΚΑΙ ?? Εσύ που αγόρασες από "εκεί" δεν παίρνεις πια updates και αν θέλεις updates πρεπει να το ξανα αγοράσεις σε αλλο repo. (Ή να κλαφτείς στον dev και αν βγάλεις άκρη - που σε αναλογία χρόνου/κόστους, παίζει να είναι πιο φθηνό να το ξανα αγοράσεις ). Ουδέν κακόν αμιγές καλού - in reverse . - Μήπως, καλύτερα θα ήταν να επιβάλουν πλαφόν στα ήδη υπάρχον stores?
 2. Δεν πάω να κάνω παζάρια ,και ακούω τι λες. Όμως σκέψου το σαν τα ντουλάπια που έχουμε τα μεταλλικά στα μπαλκόνια με τις ρόδες . Απλά θα χωράει εμένα και τον υπολογιστή μου. Μάλλον θα πρέπει να ψάξω νομικά τι ερμηνεύεται ως μόνιμη κατασκευή. Έχω σκεφτεί και την ιδέα με σκηνή τεσσάρων εποχών και σίγουρα θα έρθει κάποιος και θα πει , το κάμπινγκ στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται .
 3. Λόγω έλλειψης χώρου σκέφτομαι να μεταφέρω το γραφείο μου στο μπαλκόνι. Σκέφτομαι να φτιάξω μια πλατφόρμα με ρόδες(με στοπ) και να φτιάξω ένα κλουβί με γυαλί και σίδερο/αλουμινό κατασκευή επάνω της. Μιλάμε για περίπου 3 κυβικά μέτρα χώρου (1,5μ μήκος * 1μ πλάτος* ύψος 2μ ). Η κατασκευή θα γίνει με υλικά που χρησιμοποιούμε σε μόνιμες κατασκευές αλλά λόγω της πλατφόρμας με τις ρόδες θα είναι κινητή. Τι λέτε, θα μπλέξω ?
 4. εδώ. Επίσης, έχω εξυπηρετηθεί από το chat στο Facebook και στο e-mail [email protected] Cosmote, αν με διαβάζεις, δεν θα σου πληρώσω ποτέ το 13888. Εκεί που έστειλες μνμ θα σε πάρουν μετά από 3 μέρες.τουλαχιστον αυτήν την εμπειρία είχα δύο φορές που έχω στείλει. Η πρώτη φορά ήταν πριν 2 χρόνια.
 5. Να δέσουμε τα μαλλιά μας πίσω μην μας τα ανακατέψει ο αέρας .
 6. Ελπίζω να έχεις δίκιο, γιατί εδώ δεν αναφέρουν κάτι ξεχωριστό για κλήση από σταθερό. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4444-5de4-e053-181f12ac3db5
 7. Το πρόβλημα δεν είναι ότι πλήρωσα. το θέμα είναι ότι πλήρωσα 4 φορές χωρίς να καταφέρω ποτέ να μιλήσω με άνθρωπο για να εξυπηρετηθώ.
 8. Μου το είπαν σε πόστ στο facebook. το πρόβλημα όμως που θέλω να αναφέρω δεν είναι το πρόβλημα που έχω με το internet. Άλλα ότι σε χρεώνουν άσχετα με το αν έχεις καταφέρει να μιλήσει με εκπρόσωπο. Εγώ μπορεί να ήθελα να περιμένω 3 ώρες μέχρι να μιλήσω με εκπρόσωπο. Όταν όμως μου το κλείνει και με χρεώνει χωρίς να έχω εξυπηρετηθεί.. είναι αρκετά άδικο.
 9. Edit : Το πρόβλημα δεν είναι ότι πλήρωσα. το θέμα είναι ότι πλήρωσα 4 φορές χωρίς να καταφέρω ποτέ να μιλήσω με άνθρωπο για να εξυπηρετηθώ. Προσπαθώ 2 μέρες να μιλήσω με την Cosmote για πρόβλημα που έχω με το internet στο σπίτι.. Κάθε φορά που παίρνω στο 13888 αφού έχω επιλέξει τεχνικό πρόβλημα κλπ , μόλις πάει να με συνδέσει με εκπρόσωπο , μου λέει ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και με αποσυνδέει αλλά με έχει ήδη χρεώσει 19 λεπτά χωρίς να έχω κάνει την δουλειά μου.... Μήνυμα που πόσταρα στην σελίδα τους στο Facebook. Έχει και αποδεικτικό βιντεάκι στα comments https://www.facebook.com/cosmote/posts/3476752902419804 ( για τους φαρσέρ , πάρτε τηλέφωνο όσο θέλετε στο σταθερό , το έχω στο χαμηλό πάντα ) Καταλαβαίνω ότι είναι μέρες δύσκολες με ιδιαίτερη πίεση στα τηλεφωνικά σας κέντρα. Κάνω παρόμοια δουλειά. Θεωρώ όμως απαράδεκτο, πέραν του ότι σαν πελάτης σας δεν μπορώ να εξυπηρετηθώ , χρεώνομαι για να μην εξυπηρετούμαι. 4 φορές έχω προσπαθήσει να καλέσω από εχθές άρα 4 φορές επι 19 ευρωλεπτά χρέωση. Το σύστημα σας θα έπρεπε να χρεώνει μόλις καταφέρεις να μιλήσεις με εκπρόσωπο , και μάλιστα για επαναλαμβανόμενη κλήση εντός σύντομου διαστήματος να μην ξαναχρεώνει γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σου κοπεί το σήμα... ανάλογα ποιον πάροχο έχεις ρε παιδάκι μου. Γνωστοποιώ αυτό το βίντεο εδώ αιτούμενος επιστροφή του ποσού που έχω δαπανήσει χωρίς υπαιτιότητα μου. Αναφέροντας το πρόβλημα αυτό και ζητώντας σας να αναβαθμίσετε το σύστημα σας. Και ζήτω την επικοινωνία εκπροσώπου για πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την σύνδεση.Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να σας δώσω το κινητό μου. Για το ιστορικό θα αναφέρω ότι εχθές συμπλήρωσα αίτημα επικοινωνίας από το site σας και σήμερα προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω chat από την εφαρμογή που έχετε για τα κινητά. Ενημερώνω , ότι για το πρόβλημα με τις χρεώσεις χωρίς να έχει καταφέρει να εξυπηρετηθείς , σκέφτομαι να προχωρήσω σε καταγγελία στο ΕΕΤΤ, άσχετα με την πορεία των αιτημάτων μου και την επιστροφή του ποσού που έχω χρεωθεί.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.