Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

ntafoukos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  39
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

Σχετικά με ntafoukos

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

930 προβολές προφίλ
 1. Απο σήμερα ηρωικά πλέον αποχώρισε ο μοζζίλα απο τον υπολογιστή μου.Είχε παραγίνει το κακό του αν και ξενίζει ,αλλά δεν παλεύετε άλλο!
 2. Προσπαθώ να δ΄'ωσω ευκαρία ,αλλα παρατηρώ οτι έχει μια τάση σε zoum out σε σελίδες σόσιαλ και λοιπά,πώς διωρθώνετε; αν πειράξεις την κλίμακα που έχει δνε τερίαζει την εμφάνιση με του chrome ας πούμε::
 3. Καλημέρα ερώτηση αυτή την μπάρα που υπάρχει στον ff πως μπορούμε να την εμφανίσουμε στον chrome;;
 4. Waterfox Classic δλδ είναι πιο ελαφριά αλλα ενημερώνετε κανονικά;; αμμά ο αλλος ειναι τα είδια με τον ff δεν κάνουμε τίποτα...
 5. Πραγματικά δεν βρίσκω πλέον να επιμένουμε να χρησιμοποιούμε αυτό τον browser κάθε ενημέρωση και στο χειρότερο πάει,ήταν ο πιο καλός και ελαφρύς τώρα έχει γίνει χειρότερος και απο τον κρόμ!
 6. Τελικά λυπάμαι αλήθεια άλλα ο φφ έχει γίνει πλέων περιττός προς εγκατάσταση στον υπολογιστή .ακόμα και το ζουμ κάνει σε σελίδες όπως το φατσοβιβλίο είναι απαράδεχτο σε σχέση με τον κρόμ!Και τα τόσα θέματα που παρουσιάζει κάθεσαι και χαλάς ώρες να δεις τι έχει γίνει! Θα ψάξω άλλον πιο της προκοπής και θα φάει ντιλίτ!!
 7. Το απόλυτο και πλήρες φακέλωμα με ένα κλικ ,που θα τους παραδώσουμε απλόχερα δλδ;;οχι και μπαίνω σε 5 σελίδες!
 8. Ευχαριστώ πολύ φίλε ,το έκανα απο άλλη καρτέλα και δεν τους έπαιρνε!ευχαριστώ και πάλι!!
 9. Το θέμα δεν είναι ένα ακόμα app gia να έχουμε κωδικούς στις σελίδες,το θέμα να περάσουμε τους υπάρχοντες κωδικούς απο το chromeστον FF! Πρίν το τελευαίο update υπήρχαν τώρα έχουν χαθεί και δνε δεν τους αφομοιώνει απο τον αλλον ,τι μπορώ να κάνω ;;
 10. δεν θέλω να κάνω αποθήκευση ,θέλω να τους περάσω απο τον chrome στον μοζίλλα γιατί με την τελευταία αναβάθμιση τα έσβησαν ούλα.Κάνω την διαδικασία που λέει απο την σελιδα του αλαλ δνε τους περνά!
 11. Καμια ιδέα πώς θα περάσω ξανα κωδικούς στον μοζίλλα;;
 12. Κάποια βοήθεια με την εισαφωγή κωδικών στον FF ;; απο τον κρόμ δεν το κάνει κάνει πολύ ώρα και σκαλώνει,το backup του πάλι δνε το πίανει...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.