Προς το περιεχόμενο

arf12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με arf12

  • Ημερομηνία γέννησης 24/10/1987

arf12's Achievements

  1. Θα έλεγα οτι ειναι λίγο σφιχτή αλλα δεν αντιμετωπίζω καποιο προβλημα στις λακουβες και λοιπες ανωμαλιες. Βέβαια πριν είχα εναν τενεκε που στις λακουβες εκανε σεισμο, οποτε το μέτρο συγκρισης είναι κακο! Γενικά οδηγικά (δεν βάζω φωτια στην άσφαλτο) μου ταιριαξε πολύ, σαν το οδηγούσα και απο πριν. Μεχρι στιγμής έχω πολύ θετική εντύπωση.
  2. Από οτι καταλαβαινω συμβαίνει και σε άλλους, ειναι λιιιγο παρηγορο. Μπα μάλλον δεν θα περιμένω! Τώρα που είναι "καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω" θα πάω να το γυαλίσω! Σε δυο χρόνια μπορεί το χρώμα να είναι το μικρότερο μου πρόβλημα. Πήρα ενα Seat Arona χιλιάρι CNG στο Sapphire Blue με μηχανικό κιβώτιο. Φωτογραφία δεν εχω καποια της προκοπης, ανεβάζω 2 προχειρες που μου βρίσκονται. Γενικά ήταν λίγο παρορμητική αγορά με την έννοια ότι στα χρήματα που διέθετα και δεδομένου οτι κάνω πολλά χιλιόμετρα σε εθνική οδο και ήθελα κατι με μικρη καταναλωση, δεν είχα πολλες εναλλακτικες. Το έκανα δυο test drive, ήτανε σύντομα διαθέσιμο, το πήρα και έφυγα
  3. Καλησπέρα σε όλους! Σας διαβάζω καιρό και μόλις παρέλαβα κι εγω προσφατα το αμαξακι μου. Ειναι η πρώτη φορά που αγοράζω καινούριο αμάξι και δυστυχως μου εχει κάτσει λίγο στο λαιμο! Ο λόγος είναι οτι απο την πρωτη στιγμή που το παρέλαβα παρατηρησα οτι είχε αυτο που λέμε αράχνη, εκεινα τα αχνα κυκλικα σημάδια που βλεπεις οταν ο ήλιος πέφτει πανω στο αμάξι. Το ειπα εκεινη τη στιγμή στον πωλητη, μου ειπε δες το στο φως της μερας δεν θα φαίνεται και τα λοιπα... Ε φαίνεται ομως! Είχε κανεις παρομοια εμπειρία; τι γίνεται σε αυτες τις περιπτωσεις; τους εμπιστευομαι να το φτιαξουν η να το παω σε εναν επαγγελματια να κανω τη δουλεια μου; Θα παρω τηλέφωνο σιγουρα και θα παω απο εκει, αλλα αν εχετε καποια προταση ή παρόμοια εμπειρια θα το εκτιμούσα πολυ! Δηλαδή αλήθεια, άμα ήθελα να εχει σημαδι απο μπαντανοβουρτσες θα επαιρνα μεταχειρισμενο.
  4. γειά σας... ειχα παραγγείλει κοντα στα χριστούγεννα ένα ζευγάρι παπούτσια από το eastbay.Τότε...αφού είχα κάνει την παραγγελία,.μετά από 3 μέρες, ελαβα ένα μαιλ , στο οποίο μου ζητούσαν κάποια επιπρόσθετα στοιχεία. Όλα πήγανε καλά και μέσα σε 20 μέρες είχα παραλάβει το πακέτο μου! Πρόσφατα έκανα μια άλλη παραγγελία, κάνοντας όμως λάθος στο εμαιλ που τους έδωσα(αντί για gr έβαλα com,yahoo). Περίμενα λοιπόν και τώρα το αντίστοιχο εμαιλ , το οποίο δεν έχει έρθει ακομα και προβληματίστηκα....μπήκα να δω το odrer status και γράφει fully shipped!μπορει κάποιος που έχει παραγγείλει πρόσφατα να μου πει αν άλλαξε στρατηγική το eastbay και δεν στέλνει μαιλ μετά την παραγγελία, ή λόγω του λάθους που έκανα στο μαιλ δεν μου έχουν στείλει κάτι??
  5. Γεια σας!μετα απο αρκετη σκεψη παρηγγειλα κατι απο το eastbay!H παραγγελια εγινε στισ 27/11 και στις 3/12 ελαβα ενα email που ελεγε οτι το δεμα μου επροκειτο να αποσταλει!ακομα δεν εχω λαβει κατι αλλα φυσικα ειμαι μεσα στο χρονικο περιθωριο των 30ημερων που μου εδωσαν!αυτο που με ανησυχει ειναι οτι κανοντας μια ερευνα στο forum ειδα οτι οι περισσοτεροι ειχαν παραλαβει τα πακετα τους σχετικα γρηγορα!πρεπει να ανησυχησω;Υπαρχει τροπος να γινει tracking η μπα;;;ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...