Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

majnun

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  645
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

427 Excellent

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με majnun

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1988

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήναι

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.739 προβολές προφίλ
 1. Σε αυτή τη βάση μήπως να δεις κάτι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο Χ1, Countryman?
 2. Ναι, μια χαρά, απλά συνδέονται ένα κλικ πιο αργά από ότι με Android. Φανταστικά, αλλά από Γερμανό δεν αγοράζω ούτε καρφίτσα πια.
 3. Hatchback, Sedan. Golf, Corolla, Focus, Civic είναι μερικά παραδείγματα που κατά καιρούς παρότι είναι πλατφόρμες κατηγορίας C, τα έχουμε δει στο παρόν θέμα να παίζουν σε χαμηλότερες τιμές από τις πλατφόρμες κατηγορίας Β.
 4. Όλα έχουν ακριβύνει. Μην κοιτάς τις τιμές του 2019 και πίσω. Πανδημία και ρύποι, οδηγούν τις αυξήσεις τιμών. Πάντως παίζει να πετύχεις καλύτερα ντιλ σε κλασικά αμαξώματα, αν θες την κατηγορία.
 5. To κόστος μετακίνησης δε με σκαλώνει, αφού όπως είπαμε έφυγα από το πιο οικονομικο αμάξι της αγοράς (πιθανότατα), οπότε τίποτα δεν το φτάνει. Fiesta πετρέλαιο δεν, πλεόν. Puma είναι μεγάλο για τις ανάγκες. Καταρχάς όταν το σκεφτόμουν το δίλημμα ήταν Active VS ST, αλλά το άκτιβ αφού έφτανε 17 ως μεταχειρισμένο, είπα να πάω απευθείας σε καινούργιο. Τελευταία στιγμή αποφάσισα για Line 155, μιας και φαίνεται αρκούντως δυνατό και μάλλον δεν θα έχει τα προβλήματα που εγώ βλέπω στο ST όπως η δυσκολία στις επιτόπιες μανούβρες και το πιο δύσκολο day-to-day. Νομίζω ότι ο @Thanos1921
 6. όποιος είχε στο παρελθόν Alfa Romeo ξέρει γιατί είναι από τα πρώτα που κοιτάς. (κύκλος στροφής ορατός από το διάστημα) Πάντως σκέψου ότι η Giulietta έχει μικρότερο (10.9μ) και το 500X έχει τον ίδιο (11μ).
 7. ΔΕΝ έχω αποφασίσει ! Πιστεύω ότι κάνει αρκετή διαφορά και όχι δεν πιστεύω ότι ξέρω να εκμεταλλευτώ το μπλοκέ !
 8. Παίδες θα είναι χωρίς το μπλοκέ αλλιώς ανεβαίνω άλλο ένα χιλιάρικο. Ούτως ή άλλως δεν οδηγάω ποτέ του σκοτωμού. Πάντως η διαφορά στον κύκλο στροφής είναι 1 μέτρο το οποίο είναι υπολογίσιμο. 11μέτρα το ST, 10 μέτρα το Line.
 9. 33 εδώ, χωρίς υποχρεώσεις αλλά δε μπορώ να πω ότι το κυνηγάω στο δρόμο. Απλά αν δεν το τολμήσω τώρα, δε θα γίνει ποτέ έτσι όπως πάει η αυτοκίνηση. Η δική μου θεώρηση είναι πως ο σωστός οδηγός ST δε βλέπει κάτι άλλο πέρα από αυτό, αλλά προσπαθώ να το δω σφαιρικά. Να κερδίσω συγκίνηση στο μια στο οπότε, ή ευκολία στο καθε μέρα;
 10. Yaris σε καμία περίπτωση, ποτέ. Η δουλειά μου τώρα είναι μακριά. Πριν πήγαινα με τα πόδια. Αύριο ποιος ξέρει;; Έχω ήδη δώσει προκαταβολή, απλά έχω παράθυρο μέχρι αύριο να αλλάξω την παραγγελία μου
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.