Προς το περιεχόμενο

Xristaras12

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14.011
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Xristaras12

 1. Το πρόβλημα ειναι οτι μπορεί να το παρουσίασει σε 1 εβδομάδα, μπορεί σε 2 μήνες πάλι. Για αυτό λέω οτι ειναι στο άσχετο. Απο πέρσι τον Νοέμβρη άντε να έχει γίνει 10 φορές, τις 2 σε gaming τις υπόλοιπες σε απλές λειτουργίες, κυρίως παρακολούθηση βίντεο (netflix η web tv) και youtube live stream χωρίς να κάνει τίποτα άλλο ο υπολογιστής.
 2. η ζωη των δίσκων ειναι άψογη σύμφωνα με το sentinel αλλά και τα αντίστοιχα προγράμματα των εταιριών των δίσκων. Το τροφοδοτικό γενικότερα για τα κυβικά του μπορώ να πω οτι έχει φάει ξύλο τόσα χρόνια, πριν ειχε απο το 2012 μεχρι το 2016 εναν FX6300 στα 4.5GHz μαζί με μια 760 η οποια εγινε 1060 και επειτα αλλαξα συστημα στον 4790Κ απο φιλο. Απο νοεμβρη του 19 ειναι πάνω η 5700. Επίσης, το τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει τα low power C-states για τον επεξεργαστή, αλλά αυτά ειναι σε περίπτωση αναμονής/αδρανοποιήσης του συστήματος. Σκέφτομαι σε επόμενο βήμα είτε να ρυθμί
 3. Χαιρετώ την κοινότητα για άλλη μια φορά, όπως γράφω και στον τίτλο εδώ και λίγους μήνες έχω το παραπάνω πρόβλημα το οποίο δείχνει να είναι τελείως τυχαίο ανεξαρτήτως του τι κάνει το σύστημα εκείνη την ώρα. Κατά την οποιαδήποτε χρήση μπορεί να παγώσει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά δεν λειτουργεί τίποτα, παρα μόνο να κουνήσω το ποντίκι. Αν ακούω πχ μουσική (youtube) ο ήχος συνεχίζει κανονικά σα να μην υπάρχει θέμα όμως δεν ανταποκρίνεται τίποτα άλλο στον υπολογιστή. Ανοίγω πχ την έναρξη κανονικά αλλά κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να εκτελεστεί. Με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας ανοίγε
 4. Πρόγραμμα για να βλέπεις θερμοκρασία νερού δεν έχει η συγκεκριμένη; Επίσης, κάτι δεν μου κάθεται καλά με τις σωλήνες στο κάτω μέρος, πιστεύω κάπου δεν κάνει σωστή ανακύκλωση. Στο τεστ που έτρεξες ειναι λογικό να βλέπεις τέτοιες τιμές, πονάνε οι ιντελ σε small ffts και ανεβάζουν για πλάκα θερμοκρασία, 90άρες με τη μια. Ιδιαίτερα δε σε παλαιότερους επεξεργαστές. Κάνε κάτι άλλο, βάλε πάλι το τέστ και πιάσε τις σωλήνες να δεις αν ειναι σε θερμική ισορροπία. Αν η μια ειναι σημαντικά πιο ζεστή απο την άλλη, κάπου δεν κάνει σωστή ανακύκλωση και το υγρό μένει στάσιμο. όπως γράφτηκε
 5. Xristaras12

  Type c vs type c 2.0

  Εαν η εταιρία έχει πληρώσει για το πρότυπο QC4+ θα λειτουργεί στην συσκευή. Άσχετα αν το υποστηρίζει ο επεξεργαστής του κινητού!
 6. Προσοχή στις διαστάσεις, αν και νομίζω οτι πλεον ολοι οι SSD ειναι στα 7mm. αναλόγως τι διάσταση δίσκου έχει το δικό σου λαπτοπ.
 7. Xristaras12

  black screen

  Δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά ο επεξεργαστής αυτός.
 8. Αυτό δεν το γνωρίζω, μίλα μαζί τους στο chat της εξυπηρέτησης μέσα απο τη σελίδα τους nova.gr Βέβαια χωρίς λειτουργικό πρόβλημα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει η αντικατάσταση έτσι.
 9. ίσως να το γράφει εκει που λέει την ταχύτητα που βλέπεις οτι κλειδώνει, αλλα όπως γράφτηκε και παραπάνω ζητα το Η288Α που ειναι κλάσεις ανώτερο. Και εγώ με το συγκεκριμένο είμαι εδώ και 2 μήνες και είμαι φουλ ευχαριστημένος.
 10. Επειδή είχε τύχει περίπτωση σε φίλο, για δες μήπως σε έχουν βάλει σε fastpath απο μόνοι τους αρχικά.
 11. θενξ σε micro atx βλέπω και την συγκεκριμένη με "πλούσιο" εξοπλισμό https://www.skroutz.gr/s/26546264/Gigabyte-B550M-Aorus-Pro-P-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html Να τονίσω βέβαια οτι η αλλαγή θα γίνει εν καιρό, αλλά ψάχνω απο τώρα για να δω για κομμάτια. Ήθελα να μην αλλάξω και κουτί μιας και ειναι όλα στημένα έτοιμα, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται.
 12. Σαφέστατα δεν αντιλέγω, αλλά δε βλέπω Mini itx μητρική να έχει παραπάνω απο 1 τέτοια. Για αυτό λέω οτι με αναγκάζουν να αλλάξω μέχρι και κουτί.
 13. Στις νεες μητρικές αναφέρομαι με τις λίγες θύρες για το πρώτο που λες!
 14. Εξωτερικούς δίσκους έχω αλλά με τροφοδοσία σε docking station και ανάβουν οταν τους χρειαστώ, αλλά γιατί να πρέπει κάθε φορά να αλλάζω θύρα; αφού μπορώ να το έχω συνδεδεμένο γενικότερα και τελείωσε. Δεεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μου κόψει αυτή τη θύρα ο κατασκευαστής. επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με αναγκάσει και σε παραπάνω έξοδα για hub, αλλά anyway. Βέβαια και τη συγκεκριμένη μητρική που έχω δεν ήταν και φτηνή έτσι, αλλά και πάλι μεταχειρισμένο το πήρα το σύστημα. Ήξερα τι ήθελα και με βόλευε. Παλαιότερα που είχα τον FX θυμάμαι η UD3 που είχα ειχε η 12 η 14 usb
 15. Απ όσο είδα, υπάρχουν usb hub type c που βγάζουν 3-4 θύρες οπότε ίσως να γίνει και εκεί δουλίτσα αν δε μαμακιζονται οι drivers κλπ κλπ καθώς και να μη "στεγνώνει" απο ρεύμα ο controller και να πετάει τις συνδέσεις. ισχύει και αυτό που λες πραγματικά. Προσωπικά πάντως, δεν βλέπω κάτι που να μπορεί να με καλύψει σε Mini itx τουλάχιστον για αυτά που θέλω, Μέχρι στιγμής με μια γρήγορη ματιά που έριξα, μόνο η Gigabyte B550 Aorus Pro AC μπορεί να με καλύψει σε αυτά που ζητάω απο θύρες, αλλιώς κάτι φτηνότερο και usb controller η hub.
 16. Εδώ και καιρό κοίταζα για αναβάθμιση του συστήματος υπογραφής, κυρίως σε mini itx. Έχω "στεναχωρεθεί" αν μπορεί να το πει κανείς καθώς βλέπω μητρικές ακριβές με οριακά 6 θύρες usb η και λιγότερες πλεον. Αδυνατώ να κατανοήσω την λογική αυτή, ακόμα και σε ITX μητρικές να ψάχνεις τις θύρες με το σταγονόμετρο ιδιαίτερα δε στις 2-3 τελευταίες γενιές. Προσωπικά χρησιμοποιώ ΗΔΗ 6 θύρες στα περιφερειακά μου, όχι ταυτόχρονα φυσικά, αλλά τα έχω συνδέσει και τα έχω ξεχάσει, και αν χρειαστεί και τίποτα έχω και μερικές ακόμα να κάθονται. Δεν βλέπω την λογική του να υπάρχουν 4 πχ usb 3.2 μια
 17. Xristaras12

  Display port σε HDMI..

  Άλλαξε οθόνη, διαφορά δεν θα δεις, μην πετάς τα χρήματα σε καλώδια κλπ. Για να λες τέτοια αναλυση και συνδεσμολογία λογικά παίζει να ειναι και 10ετιας η οθονη, μπορεί και παραπάνω.
 18. τι μήνυμα πετάει ακριβώς και δεν τα δέχεται;
 19. Δεν ξέρω αν γίνεται να σου αλλάξουν και προφιλ σε 35β απο 17α μηπως και ξεπεράσει τα 100000 kbps η γραμμή (απλά για ψυχολογικούς λόγους) εμένα σε 35Β δείχνει κοντά 150000 kbps.
 20. Xristaras12

  smartphone

  το μέγεθος δεν σε απασχολεί; 169mm λέει ούτε σε τσέπη δε μπαίνει τούτο!
 21. λιγότερα fps σε συγκεκριμένα σημεία σίγουρα, ακόμα και στην πλοήγηση εντός πόλης το παρατήρησα οτι βγαίνουν πιο ομαλά τα fps, έχει σταθερό frame pacing και δεν κάνει κάτι περίεργα spikes. Αλλά και πάλι, σίγουρα κάποιος νεότερος τίτλος θα με τραβήξει οπότε στο μέλλον θα πρέπει να γίνει πάλι η αλλαγή.
 22. 5700 έχω (φαίνεται και στην υπογραφή) και https://www.skroutz.gr/s/9499740/LG-22MP68VQ-P-Gaming-Monitor-21-5-FHD.html Σε αυτούς δυσκολεύομαι να γυρίσω πλεον λόγω συμβατότητας παιχνιδιών κυρίως (παίζω cyberpunk τώρα και όντως είχε διαφορά)
 23. οχι, μια οθόνη είναι με HDMI σύνδεση όμως μιας και δεν έχει DP η οθόνη. Ίσως εκεί να είναι το θέμα κάπου.
 24. Δεν εχω καν αυτη την επιλογή εγώ που γράφει και γενικότερα δεν ξέρω τι να πειράξω απο το συγκεκριμένο. 1-2 δοκιμές που έκανα έγινε αχνη η οθόνη και τρεμόπαιζε μετα οπότε δεν ασχολήθηκα. Πλεον ειμαι στην τακτική Gaming = freesync on απο το monitor (75ΗΖ) ολα τα υπολοιπα = freesync off και 60ΗΖ
 25. Δε το σώζει τίποτα δυστυχώς.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.