Προς το περιεχόμενο

kostasgr78

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.376
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

952 Excellent

Σχετικά με kostasgr78

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.361 προβολές προφίλ
 1. Για να επανέρθουμε λίγο στο αρχικό θέμα, πέρα από τις θέσεις που παίρνει σε πιο entry level (0-2 χρόνια εμπειρίας), ξέρουμε που κινούνται οι προσφορές στη Pfizer στη Θεσσαλονίκη για πιο έμπειρο προσωπικό; Ή και σε managerial ρόλους; Περισσότερο το εύρος διερευνώ. Δεν υπάρχουν δεδομένα στο Glassdoor.
 2. Έτσι πίστευα κι εγώ, αλλά επειδή έχω ακούσει μεικτά πράγματα, είπα να ρωτήσω. Το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε, ότι δεν είναι όλες οι φάσεις στα Αγγλικά.
 3. Οι συνεντεύξεις για τις θέσεις στη Θεσσαλονίκη είναι στα Αγγλικά; Ξέρουμε γενικότερα σε τί στυλ κινούνται και σε πόσες φάσεις (και πόσο χρόνο συνολικά), αν υποθέσουμε ότι κάποιος φτάσει μέχρι την φάση της προσφοράς;
 4. Υπάρχει μια φήμη για καινούριο λειτουργικό HomeOS της Apple, για smart home λύσεις.
 5. Γενικά όλες οι αστάθειες που διαβάζω είναι είτε σε συνεργασία Mac/Win λόγω προβλήματος σε Win είτε σε συνεργασία Win/Win. Δεν υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στη συνεργασία Mac/Mac.
 6. Μια μεγάλη στιγμή, που την περιμέναμε πώς και πώς. Είχε τερματίσει η αγωνία στο τελευταίο διάστημα, δεν κοιμόμασταν τα βράδια. 😁
 7. Τα έχω αποκλειστικά και στα δύο με unifying (mac & win), οπότε δεν μπορώ να παρατηρήσω την καθυστέρηση του Bluetooth. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές ότι ακόμα και σε ένα και μοναδικό PC (χωρίς το flow δηλαδή), το unifying δουλεύει ξεκάθαρα ταχύτερα από το Bluetooth.
 8. Just for the record, έχει βγει νέα έκδοση Logitech Options για Windows. Με το φόρτωμα της έκδοσης αυτής, φαίνεται να έχει γίνει πιο σταθερό το Flow. Ενώ πριν έτρωγε «τοίχο» το πέρασμα του κέρσορα από το Mac στα Windows, τώρα περνάει σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, με μια καθυστέρηση στο σημείο μετάβασης. Αν το δοκιμάσει και κανένας άλλος, ας μάς μεταφέρει την εμπειρία του.
 9. Διάβασα ότι γίνεται στις αντιπροσωπείες. Ο ιστότοπος δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.
 10. Έχοντας δημιουργήσει το θέμα, έχω παρακολουθήσει αρκετές σελίδες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είναι στη γνωστή διαμάχη της ενσωμάτωσης μιας νέας τεχνολογίας σε ευρεία υλοποίηση. 😉 Ως εκ τούτου, είπα να ανανεώσω το ερώτημα, μήπως υπάρχει και κάποιος νέος κάτοχος.
 11. kostasgr78

  Toyota Yaris Cross

  Είναι απίστευτο ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν παραγγελίες, χωρίς καν να έχει εμφανιστεί το αυτοκίνητο στις εκθέσεις.
 12. kostasgr78

  Toyota Yaris Cross

  Ανοίγω ένα θέμα συζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς άνοιξαν οι παραγγελίες. Το έχει παραγγείλει κανένας εδώ μέσα; Με τον καιρό θα έχουμε και εμπειρίες με την παραλαβή από αγοραστές.
 13. Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Yaris Cross.
 14. Έχει πάρει κανένας εδώ μέσα ηλεκτρικό να μάς μεταφέρει εμπειρίες;
 15. kostasgr78

  Smartwatch συμβατό με IOS

  Δεν υπάρχει κάτι απροβλημάτιστο με iOS όσο ένα Apple Watch, το οποίο έτσι κι αλλιώς ξεφεύγει από το μπάτζετ που έχεις θέσει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.