Προς το περιεχόμενο

kostasgr78

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.381
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από kostasgr78

 1. Προσωπικά, θέλω μια σημαντική βελτίωση στο περιβάλλον Win/Intel, γι' αυτό και περιμένω να δω τί θα κάνουν τα 11 και οι νέες λύσεις της Intel. Προς το παρόν είναι πιο πίσω από ό,τι πριν, αυτό έχει σημασία, και χρειάζονται κάποια άλματα.
 2. Συμφωνώ με όλα αυτά. Απλά, καθώς χρησιμοποιώ όλες τις πλατφόρμες και όλα τα λειτουργικά, μού είναι αδιάφορα τα flame wars για το ποίος είναι ο καλύτερος σε συγκεκριμένα specs. Πάντα κοιτάω την εμπειρία του χρήστη. Ένα τεράστιο μέρος χρηστών, που δεν τρέχουν πολύ εξειδικευμένα πράγματα σε μία και συγκεκριμένη πλατφόρμα, από όταν ήρθε το Macbook M1, έχει τη δυνατότητα σημαντικής αύξησης αυτονομίας με πολύ καλές επιδόσεις σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, κάτι που προς το παρόν έχει αυξήσει τη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Να σημειώσω ότι ούτε Macbook έχω (M1 ή όποιο άλλο), αλλά π
 3. Δυστυχώς έπεσες έξω. Είμαι σχεδόν 30 χρόνια φανατικός Win/Intel και συνεχίζω και χρησιμοποιώ τέτοιες πλατφόρμες εκτεταμένα. Σχολίασα αποκλειστικά τον ανταγωνισμό στο cpu benchmarking, όπου μετά την έλευση του M1, έχει λούσει κρύος ιδρώτας αρκετούς στη βιομηχανία αυτή.
 4. Απελπισμένες απόπειρες να σώσουν ό,τι μπορούν από το τσουνάμι του M1 και των επόμενων που έρχονται από την Apple.
 5. Πιστεύω ότι σε κάθε ερώτηση περί επαγγελματικού προσανατολισμού, πρέπει να ρωτάμε τον ενδιαφερόμενο αν σκοπεύει να απασχοληθεί εντός χώρας (με διάκριση μεταξύ Αθήνας και υπόλοιπης επικράτειας) ή είναι διατεθειμένος να ζήσει αρκετές δεκαετίες στο εξωτερικό, αναζητώντας διεξόδους που δεν υπάρχουν στη χώρα μας για αρκετά εξειδικευμένα επαγγέλματα. Είναι διαφορετική η απάντηση στις 3 προαναφερόμενες περιπτώσεις.
 6. kostasgr78

  Toyota Yaris Cross

  Το έχει παραγγείλει κανένας;
 7. Βλέπω ότι αρχίζουν και ενσωματώνονται ελληνικοί υπότιτλοι σε αρκετό υλικό της πλατφόρμας.
 8. Συμφωνώ, αυτό έγραφα κι εγώ παραπάνω στη συζήτηση. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, στο γεγονός ότι δεν έχουν έρθει επαγγελματίες από το εξωτερικό στις θέσεις στη Pfizer, παρά την επιθυμία της εταιρείας να έρθουν και μετά να διαφημίσει το Brain Regain. Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο LinkedIn, έχουν προσληφθεί ως τώρα στη Θεσσαλονίκη, κατεξοχήν κόσμος από τη χώρα και κυρίως από τη Θεσσαλονίκη.
 9. Υπάρχει κάποιος που τυχόν έχει ξεκινήσει εργασία στη Pfizer στη Θεσσαλονίκη, να μάς μεταφέρει μια πρώτη εικόνα από το κλίμα εκεί;
 10. Ευχαριστούμε πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες! Έχεις υπόψιν αν έχει και ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και τυχόν family benefits (π.χ. childcare); Πάντως ρεαλιστικά για managerial θέση, είναι οριακός ο μισθός για δεδομένα κόστους ζωής στη Θεσσαλονίκη.
 11. Ξέρουμε τυχόν τα benefits σε τι πλαίσιο κινούνται σε όσους έχουν ήδη ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη;
 12. Για να επανέρθουμε λίγο στο αρχικό θέμα, πέρα από τις θέσεις που παίρνει σε πιο entry level (0-2 χρόνια εμπειρίας), ξέρουμε που κινούνται οι προσφορές στη Pfizer στη Θεσσαλονίκη για πιο έμπειρο προσωπικό; Ή και σε managerial ρόλους; Περισσότερο το εύρος διερευνώ. Δεν υπάρχουν δεδομένα στο Glassdoor.
 13. Έτσι πίστευα κι εγώ, αλλά επειδή έχω ακούσει μεικτά πράγματα, είπα να ρωτήσω. Το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε, ότι δεν είναι όλες οι φάσεις στα Αγγλικά.
 14. Οι συνεντεύξεις για τις θέσεις στη Θεσσαλονίκη είναι στα Αγγλικά; Ξέρουμε γενικότερα σε τί στυλ κινούνται και σε πόσες φάσεις (και πόσο χρόνο συνολικά), αν υποθέσουμε ότι κάποιος φτάσει μέχρι την φάση της προσφοράς;
 15. Υπάρχει μια φήμη για καινούριο λειτουργικό HomeOS της Apple, για smart home λύσεις.
 16. Γενικά όλες οι αστάθειες που διαβάζω είναι είτε σε συνεργασία Mac/Win λόγω προβλήματος σε Win είτε σε συνεργασία Win/Win. Δεν υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στη συνεργασία Mac/Mac.
 17. Μια μεγάλη στιγμή, που την περιμέναμε πώς και πώς. Είχε τερματίσει η αγωνία στο τελευταίο διάστημα, δεν κοιμόμασταν τα βράδια. 😁
 18. Τα έχω αποκλειστικά και στα δύο με unifying (mac & win), οπότε δεν μπορώ να παρατηρήσω την καθυστέρηση του Bluetooth. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές ότι ακόμα και σε ένα και μοναδικό PC (χωρίς το flow δηλαδή), το unifying δουλεύει ξεκάθαρα ταχύτερα από το Bluetooth.
 19. Just for the record, έχει βγει νέα έκδοση Logitech Options για Windows. Με το φόρτωμα της έκδοσης αυτής, φαίνεται να έχει γίνει πιο σταθερό το Flow. Ενώ πριν έτρωγε «τοίχο» το πέρασμα του κέρσορα από το Mac στα Windows, τώρα περνάει σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, με μια καθυστέρηση στο σημείο μετάβασης. Αν το δοκιμάσει και κανένας άλλος, ας μάς μεταφέρει την εμπειρία του.
 20. Διάβασα ότι γίνεται στις αντιπροσωπείες. Ο ιστότοπος δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.
 21. Έχοντας δημιουργήσει το θέμα, έχω παρακολουθήσει αρκετές σελίδες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είναι στη γνωστή διαμάχη της ενσωμάτωσης μιας νέας τεχνολογίας σε ευρεία υλοποίηση. 😉 Ως εκ τούτου, είπα να ανανεώσω το ερώτημα, μήπως υπάρχει και κάποιος νέος κάτοχος.
 22. kostasgr78

  Toyota Yaris Cross

  Είναι απίστευτο ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν παραγγελίες, χωρίς καν να έχει εμφανιστεί το αυτοκίνητο στις εκθέσεις.
 23. kostasgr78

  Toyota Yaris Cross

  Ανοίγω ένα θέμα συζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς άνοιξαν οι παραγγελίες. Το έχει παραγγείλει κανένας εδώ μέσα; Με τον καιρό θα έχουμε και εμπειρίες με την παραλαβή από αγοραστές.
 24. Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Yaris Cross.
 25. Έχει πάρει κανένας εδώ μέσα ηλεκτρικό να μάς μεταφέρει εμπειρίες;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.