Προς το περιεχόμενο
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  568
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από [email protected]

 1. Χαιρετώ το forum μετά από πολύ καιρό. Και ανοίγω αυτό το thread για να ζητήσω γνώμη εκ μέρους ενός φίλου που παίζει poker online. Ποσό που διαθέτουμε : 1000 - 1200 Χρήση υπολογιστή : poker station Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: piosolver/obv/poker tracker Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΕΠΑΡΧΙΑ άρα skroutz Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Χωρίς προτίμηση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αναλόγως Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ
 2. Αυτά είναι, σα να σου δίνουν μια Ferrari και να σε πληρώνουν να της πιείς το αίμα για να δουν ποσο αντέχει. Αρκεί βέβαια να είσαι και σουμαχερ...σε μένα δεν την δίνανε να πάω ούτε στο περιπτερο
 3. z@xos

  Asustor AS3102T Review

  Για τον home user ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι του nas?
 4. ...έρχεται "λίγο" καιρό... Κρίμας, αν και δεν το χρησιμοποιούσα
 5. Από 610 σε 520 σε 925 και τώρα σε 640...λέω να το γυρίσω σε ανδροιντ σιγά σιγά πριν είναι πολύ αργά
 6. Αναμένεται να διπλασιαστεί το προσωπικό? Δεν παίρνουν παράδειγμα από την ms που όταν αγοράζει μία εταιρία απολύει τους μισούς και μετά από λίγο την κλείνει τελείως? Εγώ πιστεύω ότι σε τέτοια προσφορά δεν θα πουν όχι πάντως.
 7. Το χα πει πριν το παραδεχτεί η ms στην είδηση για το τηλέφωνο της HP...τώρα μπορείτε να πάτε εδώ: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/hp/hp-elite-x3-διαθέσιμο-στην-ευρωπαϊκή-αγορά-το-r12181 και να πατήσετε like
 8. Σχετικό λέω από την άποψη ότι το marketing στοχεύει σε πελάτες όπως: στελέχοι επιχειρήσεων κτλ..
 9. Διάδοχος της κουλτούρας BB? Ωραία συσκευή
 10. Ορίστε? Και πως ακριβώς επιβιώνουν? Κουβαλάνε φιάλες οξυγόνου μαζί τους?
 11. Ζουκεμπερκ σε Ερνταν: Κάνε καμιά επικριτική δήλωση για να έχω άλλοθι, αλλιώς θα με τρέχουν για παραβίαση ιδιωτικότητας κτλ...
 12. Καλή φάση, θα συνυπάρχουμε με τα δημιουργήματά μας τα οποία θα είναι ικανότερα από εμάς. Στην αρχή ίσως μας δουν σαν θεούς (δημιουργούς) τους αλλά ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξουν γνώμη (συνειδητά ή όχι) στην πορεία? Δεν ρωτάω ως τεχνοφοβικός, αφού μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε...ρωτάω από την υπαρξιακή οπτική. Άπαξ και μας φάνε λάχανο μια μέρα, αν μπορούν να αυτοσυντηρηθούν ή ακόμα και να αναπαραχτούν/πολλαπλασιαστούν χωρίς την βοήθειά μας, τότε θα κάνουν ναούς με τις μάπες μας σε εικόνες? Τι φάση? Ή δεν παίζει να δρουν αυτοβούλως?
 13. Dimitrislos εχω ζητησει συγνωμη για το πρωτο ποστ και το υφος μου. Απο εκει και περα, αν ποτε βρω λογικη σε αυτο τον κοσμο θα ενημερωσω το νημα.
 14. μες στο σπίτι σου κάνε ότι θες, μην σε δω να πίνεις γάλα σε κανένα μπουγατσάδικο/τυροπιτάδικο. 2Κ πρόστιμο να υπολογίζεις...
 15. Ευχαριστώ notist αλλά άλλαξα γνώμη. Υποστηρίζω θερμά τον νέο νόμο και ανυπομονώ να δω την εφαρμογή του. Βαριά πρόστιμα σε όλους μέχρι να δύσει ο ήλιος. Να μην αφήσουν κανένα σε χλωρό κλαρί. Επίσης υποστηρίζω θερμά όλους τους νόμους, δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Νόμοι είναι. Και το μνημόνιο και όλα! Να βγάλουν και από τα σπίτια τους όσους τόλμησαν να πάρουν δάνειο για να χτίσουν σπίτι γιατί εγώ δεν πείρα και είμαι στο νοίκι και δεν προβλέπεται να πάρω. Επίσης να μας ταΐσουν με το ζόρι μεταλλαγμένα και πατενταρισμένα τρόφιμα και δη λαχανικά/φρούτα. Το ξέρετε ότι βάση πατεντών δεν επιτρέπεται σε πολλές "ανεπτυγμένες" χώρες να καλλιεργείς τον δικό σου μπαξέ με δικούς σου σπόρους? Πρέπει να σπείρεις μόνο ότι είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από τους αρμόδιους οργανισμούς...(μοσάντο στόρυ κτλ) Ότι και αν θέλουν να περάσουν σαν νόμο είμαι υπέρ...ΤΕΛΟΣ Κανένα δικαίωμα και στην επιλογή και στην ελευθερία. Ο νόμος είναι πάνω από όλους και όποιος δεν υπακούσει βαριά τιμωρία! Απλά θα κάθομαι σπίτι να καπνίζω/ατμίζω νόμιμα. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που ανησυχούν τόσο πολύ για την υγεία τους τι δουλειά έχουν στα bar/καφέ - ταβέρνες? Είμαι υπέρ και της ποτοαπαγόρευσης και της πώλησης τσιγάρων (ηλεκτρονικών ή κανονικών). Γενικά είμαι υπερ και δεν θα ψάξω να βρω μέση λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.
 16. Φίλε spect, θα το ξαναπώ γιατί μάλλον δεν το διάβασες. Δεν συχνάζω σε χώρους όπου δεν μπορώ (έστω και παράνομα) να καπνίσω/ατμίσω. Το ίδιο θα κάνω αν εφαρμοστεί ο νόμος, δεν θα πηγαίνω για ποτό και φαγητό. Αν τύχει και είναι ανάγκη να βρεθώ σε κάποιον τέτοιο χώρο βγαίνω έξω για τσιγάρο. Δεν ανάβω και σέβομαι την επιλογή του καταστηματάρχη να υπακούσει στο νόμο. Μην λέμε για πολιτισμό και μην κάνουμε συγκρίσεις με άλλες χώρες. Μέρος του πολιτισμού είναι και το ότι κερνάμε ποτά, σταματάμε το αυτοκίνητο να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν που έμεινε. Εγώ προσωπικά δεν μας θεωρώ παράδειγμα και είμαι από αυτούς που μαζεύουν σκουπίδια στο πάρκο και δεν πετάω. Αλλά τόσο κακό είναι να υπαρχουν μαγαζιά όπου θα μπορώ να πάω και να καπνίσω? Αυτό λέω, απλά να επιτρέπει ο νόμος σε όποιον το επιθυμεί να ανοίξει μαγαζί καπνιστών. Δεν είπα κάτι άλλο! Κράζω την καθολικότητα του νόμου. Αν απαιτούσα από το νόμο να έρθει στα μέτρα μου δεν θα έλεγα να επιλεγεί ο καθένας αλλά θα έλεγα να επιτρέπεται παντού για να πηγαίνω όπου θέλω και να καπνίζω! Εγώ λέω να υπάρχει δικαίωμα επιλογής. Δεν με ενδιαφέρει αν τα περισσότερα μαγαζιά θα είναι μη καπνιστών ή καπνιστών για να έχω περισσότερες επιλογές.
 17. Δεν απαιτώ εγώ από κανένα νόμο να έρθει στα μέτρα μου!!! Χαζοί είστε? Αν απαιτούσα από το νόμο να έρθει στα μέτρα μου θα έλεγα ότι πρέπει να επιτρέπεται παντού! Εγώ λέω ότι ο νόμος θα πρέπει να δίνει το δικαίωμα της επιλογής!!!
 18. Πότε είπα εγώ ότι έχω δικαίωμα να καπνίζω ή να ατμίζω όπου θέλω? ΠΟΤΕ! Είπα ότι είναι άδικο να μην υπάρχουν μέρη όπου θα μπορώ νόμιμα να καπνίσω/ατμίσω ενώ πίνω/τρώω. Μην μου λέτε τι ισχύει βάση νόμου και αν ο νόμος είναι πάνω από το μαγαζάτορα. ΤΟ ΞΕΡΩ Για αυτό κάνω τόσα posts! Επειδή το θεωρώ παράλογο, όπως και κάθε ολοκληρωτική λύση, να απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα μπαρ τις ταβέρνες.
 19. Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν απαιτώ από κάποιον να φέρει την επιχείρηση του στα μέτρα μου. Δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένοι να ανοίξουν μαγαζιά καπνιστών.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.