Προς το περιεχόμενο

Nahock

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  379
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

192 Excellent

Σχετικά με Nahock

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1991

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Τι εταιρίες είναι αυτές αν επιτρέπεται;
 2. Μπορείς να μου δείξεις mobo+cpu σε αυτές τις τιμές γιατί δε βρίσκω κάτι.
 3. 203 ευρώ. Δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω για την χρήση που το θες γιατί πολύ απλά δε θα δεις ποτέ καμιά διαφορά, πεταμένα λεφτά θα είναι. Από ssd δεν γνωρίζω και έβαλα ότι να' ναι αλλά θες 120gb οπότε στο πενηντάρικο περίπου. Οθόνη δε ξέρω να σου προτείνω αλλά υπολόγισε στα 150 ευρώ. Σύνολο δηλαδή μαζί με ένα σετ ποντίκι+πληκτρολόγιο 370 ευρώ.
 4. Όταν η κατάσταση ξεφεύγει όπως στην προκειμένη περίπτωση ο πολίτης οφείλει να αντιδράσει, σε διαφορετική περίπτωση ευθύνεται και ο ίδιος. Μη το παίρνεις προσωπικά, όλοι σχεδόν αδιαφορούμε, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του.
 5. Είναι γεγονός πως υπάρχει μια τεράστια ελαστικότητα από την πλευρά της τροχαίας και αυτό οφείλεται εν μέρει στην αδιαφορία των πολιτών. Όπως και στην περίπτωση των ΜΜΜ. Εμείς οι ίδιοι οι πολίτες αδιαφορούμε, και μερικοί από μας εργάζονται στις δημόσιες υπηρεσίες. Η κοινωνία είναι γενικά σε κατάσταση αδιαφορίας αυτήν την περίοδο. Ίσως η κρίση να παίζει κάποιο ρόλο. Προφανώς έχεις και συ ευθύνη αφού δεν έκανες τπτ όπως και οι υπόλοιποι περαστικοί. Μπορούμε να ιδρύσουμε ένα κίνημα ανάλογο με Site: αυτό
 6. O Milky Way δεν είναι ακίνητος σε σχέση με κάποιον άλλον γαλαξία που θες να επισκεφθείς. Πχ η Ανδρομέδα δεν απομακρύνεται από μας αλλά το αντίθετο.
 7. Nahock

  εξωδικο απο forthnet

  Το εξώδικο και η νομική διέξοδος που επικαλούνται είναι οι τελευταίες απειλές, ή καλύτερα το τελευταίο ψάρεμα και ότι πιάσει.
 8. Αυτά τα 6 χιλιάρικα για κάποιους είναι μισό μηνιάτικο οπότε ας αφήσουμε αυτούς να προβληματιστούν για την απόκτησή του.
 9. Παίξε με τις θύρες από πίσω. Πχ βάλε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο σε άλλη θύρα.
 10. Nahock

  Moto GP

  Ο Διατσίδης με ανάγκασε να μάθω την αγγλική γλώσσα.
 11. Οι ατσάλινες γωνίες και οι κλειδαριές που λέτε δεν κόβονται με τροχό μπαταρίας;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.