Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

TheELF

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20.794
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.872 Excellent

Σχετικά με TheELF

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/04/1974

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Γιατί γ@μώτο δεν γεννήθηκα πλούσιος;
 • Τοποθεσία
  Βαρδάρης Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  Getting insomnia from my stupid (PC) problems.
 • Απασχόληση
  Βλέπε Interests

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Παλικάρι μου,υπάρχουν πράγματα όπου ο 10900 είναι καλύτερος από τον 3900 και ακόμα και από τον 3950; Το κοιτάς για ποιο πράγα των θες των Η/Υ κοιτάς και την τσέπη σου και παίρνεις ό,τι συμφέρει περισσότερο για σένα τι σημαίνει για σένα; Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν πράγματα για το οποία οι ζεν είναι καλύτεροι. (όταν τρεις επεξεργαστές ένας με 6 ένας με 8 και ένας με 10 όλοι είναι 125w τότε προφανώς και δεν είναι όλοι στους 125)
 2. Ε,δεν υπάρχει ποια ενδιαφέρων,δεν βλεπεις τι γίνεται; Τρίτη βελτίωση ZEN και ακόμη δεν υπάρχει λόγος για την intel για σοβαρή απάντηση, ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα στο οποίο οι ZEN μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσα πυρήνα με πυρήνα,το μοναδικό στο οποίο μπορούν να ανταγωνιστούν είναι στο να ρίχνουν τις τιμές για να κερδίζουν τουλαχιστον κάνα μπεντσάκι σε κατηγορία τιμής. Βλέπεις τον 10900κ και σε πολλά πράγματα είναι ίσα/πολύ κοντά με τον 3900χ και σε κάποια τον περνάει κιόλα,επεξεργαστή με 20% παραπάνω πυρήνες,βλέπε τα παραδείγματα που ανέβασε ο άλλος για την adobe,o 10900 περνάει
 3. Ε,οι 5820 / 5930 που έλεγε ο strawman είναι του 2014. Στο single αναλόγως το τι τρέχεις,σε κάποια είναι μόνο λίγο πίσω σε άλλα λίγο όσο πατάει ο ελέφαντας.
 4. Μα αυτό εξηγούσα,όταν έχεις απόδοση που είχε ο ανταγωνισμός 3 χρόνια πριν και υπάρχουν και άλλοι ανταγωνιστές τότε μόνο με πολύ επιθετική τιμολόγηση μπορείς να ελπίσεις σε πωλήσεις.
 5. Μια χαρά το περιέγραψες. Η AMD έβγαλε πέρσι ένα προϊόν που στον πάρα πολύ ανελέητο και σκληρό τομέα του rendering ήταν ξεπερασμένος ακόμα και πριν βγει,αφού δεν ξεπερνάει αλλά απλά αντιστοιχεί σε προϊόντα του 2014(i7-5χχχ) - 2016 (i7-6χχχ) ... Και σαν να μην φτάνει αυτό έχει μεγάλο ανταγωνισμό και από δεύτερη πλευρά αφού προχωράει όλο και περισσότερο το GPU rendering όπου μπορείς να βάλεις και σχετικά εύκολα 7-8 κάρτες στο ίδιο σύστημα,βλέπε Mining, κάτι που δεν γίνεται με καμία λύση τύπου CPU χωρίς να ξεφύγεις σε αστρονομικά ποσά,υπάρχει και τρίτος ανταγωνισμός από τους ARM servers
 6. TheELF

  Παίξιμο αρχείων VOB

  Δεν τα βλέπει καθόλου τα αρχεία ή τα βλέπει και βγάζει κάποιο μήνυμα όταν πας να τα παίξεις; Αν παίζει κάποιο άλλο τύπο αρχείων ο Player μπορείς να αντιγράψεις όλα τα vob μαζί σε άλλον τύπο ,π.χ. mp4 mkv χωρίς μετατροπές με το π.χ. avidemux. Αν ρίξεις μέσα το πρώτο vob θα τα δει όλα,μετά απλά πάνε τέρμα κάτω αριστερά και βάλε mp4 ή mkv στην μορφή και κάνε αποθήκευση. Αν είναι μάρκας μπορεί και απλά να μην παίζει αρχεία χύμα λόγο προστασίας αντιγραφής.
 7. http://www.winimage.com/winimage.htm Κατέβασε αυτό να κάνεις την αντιγραφή σου. Μια και λογικά μιλάς για κάποιο ακριβό επαγγελματικό σύστημα η δισκέτα θα είναι ασφαλισμένη (copy protection) οπότε ίσως και πάλι να μην δουλέψει, κάνε μια προσπάθεια. Μπορείς να κατεβάσεις το dos box και να τρέξεις όποια έκδοση dos θες μέσα από εκεί,βλέπει και τα floppy drive.
 8. TheELF

  1050 ti και ενημερωσεις

  Δεν είναι απαραίτητο αλλά νεότερος driver ίσως να έχει καλύτερη απόδοση,ίσως και όχι,αυτός στο cd πάντως θα είναι αρχαίος οπότε μην τον περνάς,αν θες μπορείς να πάς στην σελίδα της nvidia και να κατεβάσεις από εκεί τον νεότερο,αλλά όπως ειπώθηκε δεν είναι απαραίτητο,ιδίως αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.
 9. TheELF

  Προσφορές παιχνιδιών v1

  Έχει 7 παιχνίδια,"humble originals" που τα δίνουν ελεύθερα σε όλους για κάποιο διάστημα (σαν διαφήμιση; ) τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι ποιο επαγγελματικά πρέπει να έχεις συνδρομή για να τα κατεβάσεις.
 10. TheELF

  Προσφορές παιχνιδιών v1

  Σήμερα είναι η πρώτη μέρα.. Αν πας στο https://www.makewarnotlove.com/# μπορείς να βλέπεις live πόσες ώρες μαζεύτηκαν και πόσες μένουν ακόμα για να ξεκλειδωθούν τα δώρα. Τα παιχνίδια/dlc λογικά θα μπαίνουν αυτόματα,όπως μπήκαν και τα genesis, με το που συμπληρώνονται οι στόχοι.
 11. TheELF

  droop fps σε παιχνιδι

  Τα 60 είναι αρκετά ψιλά ώστε να ενδέχεται να ρίχνει στροφές ο επεξεργαστής για να διατηρήσει ασφαλές θερμοκρασίες,τρέξε το παιχνίδι σε παράθυρο μαζί με το coretemp σε μια γωνία να δεις αν πέφτει η συχνότητα.
 12. TheELF

  Capture screen

  Έχει ενσωματωμένο το sniping tool στα windows που κάνει ακριβώς αυτό που θες.
 13. Αν με δεξί κλικ και ιδιότητες σου βγάζει ότι είναι 11Gb τότε τόσο είναι,μπορεί να έχει όμως και αρχεία φυλαγμένα αλλού στον δίσκο ή προσωρινά ή μόνιμα ή για update και στο σύνολο να είναι 28. Σύμφωνα με άλλους κάπου εκεί που βλέπεις είναι το μέγεθος του παιχνιδιού στα ~11-12Gb.
 14. Άρα ή τροφοδοσία είναι ή έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική στο να δουλέψει και της δυο pci δες αν έχει ποιο νέο bios για την μητρική και ακολούθησε και κάποιον οδηγό για SLI πάνω σε αυτήν την μητρική μπας και σου ξεφεύγει τίποτα από ρυθμίσεις.
 15. Τι είναι η δεύτερη κάρτα;Ολόιδια με την πρώτη; Τον έχεις Overclocked τον Η/Υ; Τα 750w θα έπρεπε να φτάνουν κανονικά αλλά με τόση μνήμη και τόσο παλιό cpu και αν είναι και o/c μπορεί α μην αντέχει. Μόνο με την νέα κάρτα γραφικών,αν βγάλεις την παλιά,δουλεύει σωστά;
 • Δημιουργία νέου...