Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

hmag37

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από hmag37

 1. Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό?
 2. Όχι φίλε μου, δυστυχώς η αφή δεν δουλεύει...
 3. Thank you man, θα το δοκιμάσω
 4. Γειά σας παιδιά, έχω το κινητό του τίτλου και σήμερα μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη του. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά (ενεργοποιείτε, ήχοι, φωτάκια, δόνηση κλπ) πλην όμως δε φαίνεται τίποτε λόγω σπασμένης οθόνης. Το συνδέω στον υπολογιστή μέσω USB αλλά δε δείχνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου γιατί έχω κλείδωμα οθόνης και δε μπορώ να βάλω τον κωδικό ξεκλειδώματος εξαιτίας της σπασμένης οθόνης. Γνωρίζει κανένας κάποιο τρόπο που να έχω πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου ώστε να μπορέσω να σώσω τα αρχεία μου (φωτογραφίες κυρίως). Ευχαριστώ.
 5. hmag37

  java.lang.classnotfoundexception

  Τέλειο, μόλις απεγκατέστησα το Samsung Link που είχα εγκαταστήσει πριν τρεις μέρες για να επικοινωνεί το Laptop με τη Samsung Smart TV δεν εμφανίστηκε πάλι το μήνυμα. Ήταν τόσο απλό τελικά. Χίλια ευχαριστώ PC Booster Να σαι καλά.
 6. hmag37

  java.lang.classnotfoundexception

  Καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες κατά την εκκίνηση των Windows εμφανίζει το μήνυμα: java.lang.classnotfoundexception pcloud.systemtray.aspagent...... έχω δοκιμάσει τα πάντα, από απεγκατάσταση του java μέχρι επαναφορά του υπολογιστή σε προηγούμενη ημερομηνία, ακόμη και ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων με το Recuva . Σε καμία περίπτωση δε λύθηκε το πρόβλημα και σε κάθε επανεκκίνηση εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση σχετικά με το πρόβλημα θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ
 7. hmag37

  Μπέρδεμα με αγορά στο ebay

  Πιστεύω ότι έκανες το πιο σωστό!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.