Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

shack

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  28
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με shack

 • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Πριν κάτι μήνες χρησιμοποίησα αυτό εδώ, για παραγγελία από Γερμανία, έγινε η δουλειά μου μια χαρά και το πρώτο πακέτο (και μοναδικό προς το παρόν γιατί δεν χρειάστηκα άλλο) ήταν δωρεάν.
 2. Διάβασε στην σελίδα 280 και κάτω, αντιμετώπισα το ίδιο, ενημερωτικά πλήρωσα και ΦΠΑ γιατί το iherb δεν έκανε σωστό υπολογισμό, τους ενημέρωσα και μου έκαναν refund:
 3. Συμπληρώματα διατροφής πήρα, πως υπολόγισε το iHerb τους φόρους δεν ξέρω, πάντως τους έστειλα μήνυμα και είπαν πως θα με αποζημιώσουν και πως επεξεργάζονται το θέμα ώστε να μην διπλο-πληρώνουν οι πελάτες φόρους και τέλη. Για να έκανα ένσταση στο ΓΕΤΑ έπρεπε να προπληρώσω 12€ (απ' ό,τι διάβασα εδώ) και αν δεν δικαιωνόμουν θα τα έχανα και αυτά. Με αυτών τον τρόπο όμως το ΓΕΤΑ - ΕΛΤΑ δεν χρεώνουν ό,τι θέλουν, δεν θα έκανα ποτέ ένσταση για 9€ πληρώνοντας 12€ και τελικά να ζημιωθώ 21€.
 4. Όχι ακόμη, θα το παραλάβω και θα τους ειδοποιήσω
 5. Πάντως εμένα για το παραπάνω δέμα από iherb, ενώ πλήρωσα για δασμούς - φόρους 2,74€ (βλ. παρακάτω), τα ΕΛΤΑ μου χρέωσαν άλλα 9,05€ γιά φόρους τέλη όπως λένε σε SMS τούς. το iherb μου έβγαζε αυτό το μήνυμα, όσον αφορά σε φόρους - δασμούς:
 6. Ενημερωτικά, γιατί δεν βρήκα πουθενά αλλού πληροφορίες: έκανα μια αγορά συμπληρωμάτων (κόστος 17€ περίπου + 4,5€ μεταφορά) από iherb, κατά την αγορά πλήρωσα και δασμούς - φόρους, (Duties & Taxes). Από ΕΛΤΑ μου ήρθε το μήνυμα ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA TON EKTEΛΩNIΣMO TOY ***** AΠAITEITAI YΠEYΘYNH ΔHΛΩΣH - EΓKPIΣH EOΦ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected] Μετά από επικοινωνία με μια ευγενική κυρία στον ΕΟΦ, ενημερώθηκα ότι βάσει της ΥΑ 53395/2004, ΦΕΚ Β 1526/2004 δεν απαιτείται κάποια άλλη άδεια από τον ΕΟΦ, μόνο μια ΥΔ δικιά μου (ότι Προορίζονται για προσωπική μου χρήση, Δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες, Αναλαμβάνω την ευθύνη οπό την χρήση τους), την έφτιαξα μέσω gov.gr την έστειλα στα ΓΕΤΑ και την αποδείχτηκαν. Ελπίζω να μην πληρώσω τίποτα πρόσθετα τέλη
 7. Νομίζω η καυστική σόδα κάνει πολύ καλή δουλειά, όταν ο σωλήνας έχει βουλώσει κυρίως από λάδια και άλλα οργανικά, αφού έχουμε την αντίδραση της σαπωνοποίησης. Στα άλατα (φαντάζομαι θα είναι κυρίως ανθρακικά άλατα) κάνει καλύτερη δουλειά κάποιο οξύ είτε δυνατό (υδροχλωρικό ή θειικό) ή πιο ήπιο (π.χ. κιτρικό οξύ - ξινό) με περισσότερο χρόνο. Έμενα βούλωσε ο σωλήνας από το σιφώνι του δαπέδου της τουαλέτας, περνάει πολύ λίγο νερό, αν ανοίξεις τέρμα την βρύση υπερχειλίζει το σιφώνι. Μάλλον έπιασε πουρί από άλατα (έπαθε το ίδιο ένας σωλήνας αποχέτευσης στο άλλο μπάνιο και είδα τι είχε μέσα) , έβαλα καυστικό νάτριο αλλά δεν έκανε τίποτα. Προσανατολίζομαι να βρώ σκεύασμα με θεϊκό οξύ μήπως δω άμεσα αποτελέσματα, λέτε πάθει τίποτα ο μολυβδένιος σωλήνας; Ο σωλήνας έχει διάμετρο 4cm και αν έπαθε σαν τον άλλο σωλήνα, τότε θα έχει μείνει μόνο 1cm διάμετρο ελεύθερος χώρος και αν. Σύμφωνα με εδώ βλέπω ότι δεν υπάρχει αντίδραση μεταξύ θειικού οξέως και μολύβδου.
 8. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Θα συμφωνήσω και εγώ με τον naive, και αρκετά σημαντικό για μένα είναι αυτό που αναφέρει σαν ποιότητα ζωής (πόσο πρέπει να πληρώσεις για να έχεις ζεστό νερό όποτε θες, επενδύοντας σε ρεύμα ή πετρέλαιο;)
 9. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Εγώ έχω διπλό ψηφιακό θερμόμετρο, με δύο αισθητήρες και για όσο λειτούργησε (κινεζιά γαρ από ebay, χάλασε η μία ένδειξη), ο ένας αισθητήρας ακουμπάει στο πάνω μέρος του καζανιού ο άλλος στο κάτω, είχα παρατηρήσει μόνιμα μια διαφορά θερμοκρασίας της τάξης των 10 - 15 βαθμών. Μπορώ να το ελέγξω σε μέρες ηλιοφάνειας πάλι όμως, με το να αλλάξω της επαφές στο θερμόμετρο.
 10. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Σου αυξάνουν όμως λίγο περισσότερο τον βαθμό απόδοσης, δηλ. παίρνεις περισσότερη ενέργεια από τον ήλιο.
 11. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  και εγώ σε τέτοια περιοχή μένω και είμαι ευχαριστημένος, μόνο θέμα είναι ότι οι συλλέκτες έχουν την κλίση της σκεπής (δηλ. κάπου 21-23 μοίρες) και πέφτει η απόδοση τον χειμώνα.
 12. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Δίκιο δεν έχει; τα 6000W δεν θέλουν τριφασικό; Μιας και η κουβέντα είναι στο ηλεκτρικό ρεύμα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω έναν ηλιακό που εξυπηρετεί δύο νοικοκυριά (γονείς και την οικογένειά μου), αυτή την στιγμή το μποϊλερ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα των γονιών, υπάρχει αυτοματισμός ώστε να συνδεθεί και στον δικό μου πίνακα χωρίς να κάνει μπουμ. Είναι δύσκολο; Από κόστος; Με αυτόν τον τρόπο δεν θέλω να γυρίζω στον ηλεκτρικό όταν έχει συννεφιά και όταν ανοίγω το ρεύμα να το καρπώνονται και τα δύο νοικοκυριά.
 13. Καθαρισμό κεφαλής κάθε πότε να γίνεται;
 14. shack

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Η σωλήνα δεν πρέπει να είναι στερεωμένη - βιδωμένη ώστε να τραβάει μόνο ζεστό νερό, πως είναι δυνατόν να φεύγει έτσι εύκολα; Αν είναι έτσι δεν θα τραβάει και λίγο κρύο μαζί με το ζεστό; Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα. Στον δικό μου (άλλης μάρκας βέβαια) όταν τον τοποθετούσα δεν υπήρχε τίποτα το χαλαρό μέσα στο μποιλερ
 15. shack

  Επιλογή mouse

  Κάτω από 15€ παίζει τίποτα; έχω ένα πάμφθηνο των 4€ αλλά δεν μ' αρέσει. Η εμπειρία μου και μένα με Microsoft είναι καλή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.