Προς το περιεχόμενο

Gianadoume

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Gianadoume

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/01/1981
 1. Gianadoume

  Επιλογή Android TV Box

  Σωστός. Δεν το παρατήρησα αυτό. Πάμε για το δεύτερο λοιπόν. Σαν κουτάκι αξίζει τον κόπο ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο;
 2. Gianadoume

  Επιλογή Android TV Box

  Καλησπέρα, Είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα και θέμα αλλά έχω ψηθεί να πάρω ένα τέτοιο κουτάκι. Θα χρησιμοποιείται κυρίως για σειρές και ταινίες. Όχι ακόμα για netflix όμως. Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά κατέληξα σε αυτό. https://www.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Plus-S912-3GB-32GB-KODI-Media-Player-389262.html Υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο μέχρι 100€; Θα ήθελα να αποφύγω πατέντες για υπερθέρμανση κλπ. Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει το παρακάτω που να δικαιολογεί άλλο κωδικό προϊόντος και διαφορετική τιμή; Εγώ δε βρίσκω καμία προφανή. https://www.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-S912-3GB-32GB-KODI-Box-386498.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. Ok. Θα παραμείνω τότε στην αρχική μου επιλογή και το πολύ πολύ να πάρω κάποια εξωτερική καρτα τηλεόρασης. Μια άλλη απορία μου δημιουργήθηκε με τη μνήμη. Λέει οτι είναι στα 3000ΜHz ενώ το site της μητρικής έχει μέγιστη συχνότητα τα 2667MHz στη θέση A2. Θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας; Αφού δεν υπαρχει κάποιο άλλο σχόλιο θεωρώ οτι όλα τα άλλα είναι οκ. Το παραγγέλνω;
 4. Καλημέρα. Αποφάσισα εν τέλει να αυξήσω το budget κατα 200 € περίπου και διαβάζοντας άλλα παρόμοια θέματα σκέφτομαι κάτι σαν το επισυναπτόμενο. Βασική απορία είναι αν επαρκεί το τροφοδοτικό. Επίσης το κουτί είναι καλό; Δυστυχώς θέλω οι μπροστινές θύρες του κουτιού να είναι "κοιτάνε" προς τα πάνω οπότε περιορίζονται αρκετά οι επιλογές μου. Μιά άλλη λύση θα ήταν αυτό https://www.mgmanager.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD/57009-corsair-carbide-spec-03-red-led-mid-tower-gaming-case-cc-9011052-ww.html Επίσης, παρότι θα με βόλευε να τα αγοράσω όλα απο ένα κατάστημα, αποφάσισα να το στήσω μόνος μου, οπότε αν υπάρχει κάποια εξαιρετική επιλογή απο κάπου αλλού, το συζητάμε. Τέλος, άλλαξα γνώμη και για την οθόνη (η οποία δε συμπεριλαμβάνεται στο budget). Η συνεχής και αυξανόμενη γκρίνια της γυναίκας όταν έχει ταυτόχρονα μπάλα και εκπομπές τύπου survivor, nomads κλπ με ωθεί προς TV monitor. Μία λύση είναι η παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/9453124/LG-29MT48DF-PZ.html Τα φώτα σας παρακαλώ.
 5. Καλησπέρα σας i) Το ποσό που διαθέτουμε: 550 ευρώ max ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Ελαφρύ gaming (Κατά κύριο λόγο Football Manager, android emulator και περιστασιακά Hearts of Iron, Heroes of Might and Magic), internet, ταινίες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Να μη συμπεριληφθεί. Λογικά θα πάρω αυτή https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα. Μένω Αθήνα. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο). Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
 6. Αυτό το δέχομαι, αλλά και στο KL υπαρχει ανησυχία για τον επερχόμενο χειμώνα. Θεωρητικά επρεπέ να πιάνει και κάπου στα δεξιά. Τουλάχιστον Bravoos, Pentos. Θα το δούμε βέβαια. Ουτως ή άλλως όσο μεγαλώνουν τα δρακουλάκια, το ενδιαφέρον θα μεταφέρεται κατά εκεί. Είτε θα ψάχνονται για συμμαχίες είτε θα θέλουν να τα σκοτώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
 7. Αυτός ο χειμώνας, που όλο έρχεται, μόνο στο Westeros θα πιάσει; Εκεί στα δεξιά (free cities etc) δε βλέπω να αγωνιούν και ιδιαίτερα. Μάλλον με τα καλοκαιρινά θα μείνουν
 8. Ο ΟΤΕ την πήρε απο την επόμενη περίοδο. Αυτό το Σ/Κ έχει μόνο ένα παιχνίδι την κυριακή. Δε γνωρίζω όμως αν έχει τηλεοπτική μετάδοση απο ΝΟΒΑ. Τα υπόλοιπα το επόμενο Σ/Κ.
 9. Συμφωνώ με το Gigeni. Αν δε θέλετε να δείχνετε τις κριτικές, θα μπορούσατε να βάλετε δίπλα στον αριθμό των πολιτών που προτείνουν ένα γιατρό, το συνολικό αριθμό των πολιτών που τον έχουν βαθμολογήσει.
 10. Gianadoume

  Excel κ Ημερομηνίες

  Όπως είπε και ο gfilippas, χρησιμοποίησε τη συνάρτηση TODAY στο ένα κελί. Σε ένα άλλο την μελλοντική ημ/νια που θέλεις και με μορφοποίηση ύπο όρους (θέτοντας η μελλοντική ημ/νια να είναι ίση ή μικρότερη απο την άλλη) βάζεις ο,τι χρώματα θέλεις.
 11. Όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ. Άλλαξα πάστα, έριξα και ένα γερό καθάρισμα στη ψύκτρα και τώρα, στις ίδιες συνθήκες, δε ξεπερνά τους 45 oC
 12. Χαιρετώ παίδες. Για να μην ανοίγω καινούριο topic, είπα να συνεχίσω αυτό. Παρατήρησα τελευταία οτι ο επεξεργαστής με το που ανοίγει ανεβάζει θερμοκρασία στοςυς 67 oC. Όντας μόνο στο ιντερνετ η θερμοκρασία του κυμαίνεται απο 67-74 oC. Ποτέ δεν έχει κανει επανεκίνηση πάντως. Το κουτί έχει 3 ανεμιστήρες. 2 120mm μπρος-πίσω και ενα 90mm στο πλαι. Η μητρική είναι γύρω στους 30 oC το οποίο νομίζω είναι φυσιολογικό. Ο επεξεργαστής είναι ο INTEL CORE 2 DUO E6600 2.40 GHZ, ενώ μητρική η ASUS P5N32 SLI SE Deluxe. Ψύξη για τον επεξεργαστή δεν έχω αλλάξει. Πάντως είναι ακόμα μια χαρά στερεωμένη η ψύκτρα. Να βάλω θερμοαγώγιμη πάστα και να αλλάξω και την ψύκτρα ή μπορεί να φταίει και κάτι άλλο;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.