Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

donkarlos13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  165
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από donkarlos13

 1. Κάτοχος του PS4 Pro και πρόσφατα του PS5 v1 (CFI-1016A).

  Μπορώ να πω ότι το PS5 v1 δεν βγάζει κανέναν απολύτως θόρυβο ούτε από τα πλαστικά του, ούτε από το τροφοδοτικό του, ούτε από πουθενά. Με συνεχόμενο 4Κ gaming επί πολλές ώρες σερί και δεν ακούγεται το παραμικρό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

  Εννοείται ότι το PS4 Pro σε αντίστοιχη κατάσταση έκανε πολλές φορές υπερβολικό θόρυβο, όχι για πολλή ώρα όμως (στο ίδιο δωμάτιο, στην ίδια θέση).

  Κι εμένα προσωπικά για μείωση κόστους μου φαίνεται η δουλειά (σε συνάρτηση με την ταυτόχρονη έλλειψη ανταλλακτικών τεχνολογίας που παρατηρείται παγκοσμίως πλέον), αλλά πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και αυτός που θα αγοράσει την v2. Μια χαρά θα είναι και αυτή. Δύσκολα θα ρίσκαρε η Sony την εξαιρετική φήμη της κονσόλας.

  • Like 3
 2. Καλησπέρα σε όλους.

  Προσωπικά παρέλαβα 2 οθόνες με την τελευταία προσφορά του e-shop και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με καμμένα pixels ή κάτι άλλο.

  Αποφάσισα μεν -σχετικά άμεσα- να αλλάξω setup, διότι χρειαζόμουν τελικά μεγαλύτερες (χρήση γραφείου), αλλά μπορώ να πω ότι είναι πολύ vfm monitor. Σε αυτά τα χρήματα απλά δεν βρίσκεις εύκολα ανάλογο πακέτο.

  Μου έκαναν ιδιαίτερα θετική εντύπωση η χρωματική απόδοση, η ποιότητα κατασκευής και το γενικότερο feeling που σου αφήνει. Έχω δουλέψει με αρκετά ακριβότερο hardware και μπορώ να κρίνω.

  Αξίζει να αναφέρω ότι τις χειρότερες εντυπώσεις αποκόμισα από τις EIZO. Απαράδεκτη ποιότητα κατασκευής και καμμένα pixels από monitor των 1.000€+. Υποτίθεται ότι είναι made in Japan και με άρτιο quality control. Καμμία σχέση στην πραγματικότητα...

  Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, καθώς νομίζω ότι αδικούμε λίγο το προϊόν. Ίσως βέβαια δυστυχώς και να έτυχε ελλατωματική παρτίδα σε ορισμένους. Είναι και θέμα τύχης καμμιά φορά.

   

   

  • Like 2
 3. 3 λεπτά πριν, NT1G είπε

  ethereum 10.000 μέχρι το Πάσχα;

  lol, δηλαδή μόνο το market cap του θα φτάσει το 1 τρις, ενώ τώρα το συνολικό είναι 0,4 τρις...

  Seems legit.

  :-)

  Έχεις δίκιο!

  Προφανώς, για να φτάσει τόσο ψηλά (και αν φτάσει τελικά...) θα περάσει πολύς χρόνος ακόμα και προϋποθέτει μεγάλη αύξηση του συνολικού marketcap, καθώς και μεγάλη αύξηση της αξίας του BTC (άνω των 50.000€!), κατά τη γνώμη μου πάντα...

  Και τα 2 παραπάνω, βέβαια, μπορεί να συμβούν.

 4. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τα φορολογικά σχετικά με τα crypto?

  Δλδ τι πρέπει να δηλώνουμε, πώς φορολογούνται κλπ...

  Σχετικά με την πρόβλεψη του φίλου παραπάνω, θα συμφωνήσω με το ETH & το ΝΕΟ (αν και θεωρώ ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος).

  Το Ripple (XRP) δεν θεωρώ ότι θα πάει πάλι τόσο ψηλά. Έχει τεράστιο circulating supply και γενικά όχι και την καλύτερη κοινότητα (δείτε το telegram τους και θα καταλάβετε. Οι περισσότεροι λένε "when Lambo"...)

  Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

 5. Καλημέρα σε όλους!

  Παρακολουθώ την ομάδα από την αρχή και ήθελα να σας αναφέρω κι εγώ ένα token, που θεωρώ πολύ δυνατή επένδυση για το μέλλον.

  Είναι το LockChain (LOC).

  Έχουν έτοιμη πλατφόρμα εν λειτουργία για booking σε Ξενοδοχεία/Καταλύματα με 0% commissions (600+ Ξενοδοχεία/Καταλύματα ήδη και έπεται η ενσωμάτωση 100.000+ επιπλέον εντός Φεβρουαρίου 2018!!).

  Οι founders είναι πολύ σοβαροί & έμπειροι, ενώ έχουν ένα από τα καλύτερα Telegram (https://t.me/Lockchainco).

  Δείτε το, γιατί πιστεύω ότι αξίζει! Εγώ μπήκα από το ico.

  Να τονίσω ότι είναι οι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό.

  Έχει μικρό circulating supply (περίπου 9.000.000 tokens) και μικρό total supply (18.000.000 tokens περίπου).

  Αυτή τη στιγμή συναλλάσσεται στο HitBTC, το Mercatox & το Etherdelta, ενώ αυτές τις ημέρες θα μπει και στο Gatecoin (και έπονται και τα υπόλοιπα σύντομα).

  Το site του project εδώ:  https://lockchain.co/

  Φιλικά, Γιάννης

  • Like 2
  • Thanks 1
 6. Πάντως, για να είμαστε ακριβείς, το παραπάνω link στο alibaba αναφέρεται σε άλλη συσκευή. Αν πάτε στα specifications, λέει ότι έχει 1gb ram και κάμερα 13mpx...

 7. Καλησπέρα στην παρέα!

  Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

  Έχω 2 ίδια καινουρια switch tp-link 16 πορτών το καθένα και θέλω να τα συνδέσω μεταξύ τους (καθώς το καθένα θα δίνει δίκτυο σε διαφορετικό όροφο και επίσης θέλω να συνδέσω το 1 με το vdsl modem router του ΟΤΕ και να δίνει internet σε όλους τους υπολογιστές του δικτύου...

  Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορεί να γίνει;

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Γιάννης

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.