Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

icsd08063

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  192
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από icsd08063

 1. Δεν νομίζω και εγώ ότι μπορείς να μεταβείς στο κατάστημα να δοκιμάσεις αλλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα τηλ. να ρωτήσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι στα ίδια ακριβώς με εσένα, 1.86 ύψος, 80-82 κιλά.
 2. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα! Στο θέμα μας και όσο αναφορά την Herman Miller Embody. 2000€ είναι υπερβολικά χρήματα και σίγουρα δεν αξίζει τόσο πολλά. Η αγορά μιας HM από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα (Δελούδης - από ότι βλέπω είναι ακόμη ο μοναδικός αντιπρόσωπος για την χώρα μας) εξασφαλίζει και την 12ετή εγγύηση. Δυστυχώς σε ερώτηση που είχα κάνει προς την HM τότε που το έψαχνα, μου είπαν ότι αν η καρέκλα αγοραστεί πχ από Αγγλία, δεν καλύπτεται από εγγύηση εκτός της χώρας αυτής. Δεν καταλαβαίνω βέβαια τον λόγο αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι για να το αλλάξω
 3. Διαφορά είδα 100%, παρόλο που δεν είχα κάτι σπουδαίο σε καρέκλα πριν. Σε σύγκριση με καρέκλες που χρησιμοποιώ στην εργασία μου (όχι κάτι το σπουδαίο αλλά όχι και του κιλού) είναι επίσης μέρα με νύκτα η διαφορά. Τόσα λεφτά δεν αξίζει σίγουρα, είναι υπερτιμημένη. Δυστυχώς όμως, όλες οι καλές λύσεις κοστίζουν όσο το είχα ψάξει τότε. Απλά η λύση της Herman Miller κοστίζει περισσότερο (με ότι αυτό συνεπάγεται καθώς έχεις και την εγγύηση). Προσωπικά, αν με ρωτούσες αν θα την αγόραζα και πάλι, θα σου απαντούσα κατηγορηματικά ναι. Η βελτίωση της στάσης όταν κάθομαι τόσες ώρες είναι κάτι που
 4. Καλησπέρα σε όλους, Ερώτηση προς κατόχους αφυγραντήρων Inventor EvaII Pro WiFi. Έχω ήδη τον EvaII Pro WiFi 20L (EP3-Wifi20L) και παίζει μια χαρά μέσα από την εφαρμογή INVmateII. Παρήγγειλα τον EVP-WF20L που από όσο αντιλαμβάνομαι δεν έχει ιονιστή. Θα παίζει στην ίδια εφαρμογή INVmateII ή μόνο με την NetHome Plus όπως διαβάζω στο manual; Αν δεν παίζει με την INVmateII, μπορώ να σετάρω τον EP3-Wifi20L στην NetHome Plus;
 5. Δεν τα θυμάμαι όλα αλλά ένα από αυτά ήταν το https://www.officechairsuk.co.uk. Σκεφτόμουν πολύ το ενδεχόμενο να πήγαινα ο ίδιος να την έπαιρνα αεροπορικώς με κάποιο φθηνό εισιτήριο αλλά τελικά όπως έγραψα, δεν ισχύουν εγγυήσεις κτλ. Αν η τιμή που έχεις γράψει (350€) είναι το όριο σου, θα σου πρότεινα να κινηθείς στην ελληνική αγορά.
 6. icsd08063

  Βενζίνη Shell V-Power

  Πως καταλαβαίνει κανείς αν κάποιο πρατήριο είναι εταιρικό ή όχι για την περίπτωση της Shell αλλά και των άλλων brand;
 7. Μιας και πριν λίγες ημέρες έκανα το Αθήνα - Χαλκιδική - Αθήνα οδικώς: Διόδια (με Αττική οδό): 34€ πήγαινε + 34€ έλα = 68€ Βενζίνη (με μέση τιμή αμόλυβδης περί το 1,45€ / λίτρο): υπολογίζω πως έκαψα περί τα 60€ με 70€ πήγαινε και άλλα τόσα στο έλα = 140€ Οπότε τελικά μου κόστισε περίπου στα 200€ με 220€ έτσι όπως τα υπολογίζω πήγαινε έλα το ταξίδι. Προσωπικά, το θεωρώ ok σαν τίμημα, δεδομένου ότι κάθε χρόνο έκανα το ίδιο δρομολόγιο με αεροπλάνο και κόστος εισητηρίων περί τα 100€-140€, αναλόγως την περίοδο. Βάζοντας στην εξίσωση τον κωρονοιό και την προσωπική ασφάλεια αλλά και το γ
 8. icsd08063

  Opel Corsa D 2009

  Τελευταία φωτογραφία, ακριβώς αριστερά από το dipstick του λαδιού και στο ίδιο ύψος. Ένα μικρό εξαρτηματάκι που βγαίνει ένα καλωδιακί από μέσα του. Κάνω λίγα χλμ τον χρόνο όποτε δεν το έχω σκεφτεί καν για να γυρίσω σε υγραέριο. Σκέψου ότι δεν φτάνω καν τα 6-7Κ πολλές φορές τον χρόνο. Απλά σπάστηκα με την χαζό βλάβη αυτή που μου έβγαλε και κυρίως με την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχα από την Opel. Mail στο support τους και τελικά, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά μετά από 2 μήνες ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Όταν δε τους απάντησα στο αρχικό μαιλ με copy κόσμο από Γερμανία αλλά και τ
 9. icsd08063

  FRITZ! Repeater 2400 Review

  Προτιμώ την αμφιλεγόμενη εμφάνιση από το να δουλεύει/δεν δουλευέι/δουλεύει κάτι. Είδα και το Asus modem - router που είχα και ενώ από εμφάνιση άλλο τίποτα, από λειτουργικότητα meh. Πήρα τελικά 7590 και με 3xFritz!Repeaters 600 έφτιαξα δυνατό δίκτυο για τις ανάγκες μου.
 10. icsd08063

  Opel Corsa D 2009

  Παθών με την βαλβίδα πίεσης, καταλήξαμε σε κόστος 350 ευρώ για άλλαγή 2 αισθητήρων λάμδα που παρέδωσαν πνεύμα λόγω βραυκυκλώματος (αντιπροσωπεία) + 100 ευρώ που βγήκε η πλέξούδα και στραγγίστηκε (εξ. συνεργείο). Αρκετή ταλαιπωρία μέχρι να το φτιάξω, αν και τελικά αποδείχθηκε ότι έπρεπε να πάω στην αντιπροσωπεία από την αρχή. Το κυνήγησα όσο δεν πάει μέσω της μαμάς εταιρείας καθώς ένας έξυπνος αντιπρόσωπος που το πήγαινα μου την είχε αλλάξει με μη γνήσια χωρίς να μου πει τίποτα και ενώ ήδη έσταζε. Δυστυχώς, η μαμά Opel αποδείχθηκε πολύ λίγη καθώς δεν έκανε στην πράξη τίποτα (ούτε μπήκα
 11. Όχι ούτε καν. Μπήκε βενζίνη από αμφιλεγόμενο βενζινάδικο την περασμένη εβδομάδα (τουλάχιστον 3/4 γέμισμα) και το λαμπάκι άναψε περίπου στο 1/2 του ντεπόζιτου. Καθαρίστηκε το fault code και φουλαρίστηκε άμεσα με 100άρα αλλά ξανα άναψε χθες. Σήμερα το πήγα σε αντιπροσωπεία (το λαμπάκι έσβησε με το που το ξαναέβαλαν μπροστά εκεί), είδαν βέβαια το ίδιο fault code και μου είπαν ότι θέλει περεταίρω διερεύνηση (από αντλία βενζίνης μέχρι καταλύτη κτλ.).
 12. Καλησπέρα παιδιά, Τελικά υπάρχει κάποιο καλό και έμπιστο συνεργείο στην Αθήνα να μπορεί να λύσει άμεσα προβλήματα αλλά και για το γενικότερο service ενός Suzuki? Δεν χρειάζεται να είναι αντιπροσωπεία απαραίτητα. Εχω check engine light με αναφορά για φτωχό μίγμα καυσίμου. Μου είπαν ίσως για αντλία βενζίνης, καταλύτη αλλά γενικά ότι θέλει ψάξιμο.
 13. Η στάση του σώματος όταν κάποιος/α χρησιμοποιεί υπολογιστή, πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, από τα πέλαμτα των ποδιών μέχρι το κεφάλι. Μία καλή καρέκλα, θα βοηθήσει φυσικά στο παραπάνω αλλά δεν θα το εξαλείψει σε καμία περίπτωση αν ο κάτοχος της δεν κάνει την προβλεπόμενη χρήση. Επειδή δεν προσδιορίζεις τι είδους καρέκλα χρησιμοποιείς τώρα, ή τι έχεις χρησιμοποιήσει γενικά, είναι δύσκολο να σου προτείνει κάποιος κάτι. Επίσης, αλλιώς αντιλαμβάνομαι εγώ το "καλή καρέκλα" και αλλιώς εσύ καθώς κάτι που με εμένα με αγκαλιάζει αρμονικά, εσένα μπορεί να μη σου κάθεται καλά. Εστίασε σ
 14. Ενημερωτικά, μετά από αίτηση αμφισβήτησης 2 συνναλλαγών για 2 εισητήρια με Ryanair που έκανα στις 21/04 (καθώς κλασσικά μου δίνανε voucher ενώ αρχικά μου είπανε για full refund), σήμερα 15/06 η τράπεζα (ελληνική) μου επέστρεψε τα χρήματα.
 15. icsd08063

  Hass.io & Intentor EVA II Pro EP3-Wifi 20L

  Η απάντηση τους στη σελίδα τους στο FB είναι για αρχή καλή. Α και για όποιον ενδιαφέρεται για Google Home Assistant, ορίστε τι μου απάντησαν όταν τους έστειλα για πρώτη φορά (προφανώς αναφερόμουν στο Home Assistant και αυτοί στο Google Home Assistant). Γενικά, μόνο αν πιέσουμε για επίσημο integration θα καταφέρουμε να το έχουμε πιστέυω. Όσοι καλοί προσέλθετε!
 16. icsd08063

  Hass.io & Intentor EVA II Pro EP3-Wifi 20L

  Καλό το custom component σε γενικές γραμμές αλλά δυστυχώς λείπουν για εμένα πράγματα. Προσωπικά έστειλα στην Inventor mail μήπως και ασχοληθούν να φτιάξουν official integration στο HA ([email protected] και [email protected]). Στη Mitsubishi ευτυχώς ασχολήθηκαν και ενσωμάτωσαν το MELCloud στο HA, κάτι που με ξάφνιασε είναι η αλήθεια. Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να τους ενοχλήσει λίγο: όσο περισσότερο ενδιαφέρον τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να το ενσωματώσουν επίσημα.
 17. icsd08063

  Opel corsa D 1.4

  Για την ιστορία, η παραπάνω συμπεριφορά είναι σωστή. Επιβεβαιωμένο και με Corsa γνωστού του γνωστού μου και στον δρόμο όπου με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, σταματά να φέρνει αέρα από έξω.
 18. icsd08063

  Opel corsa D 1.4

  Καλησπέρα παιδιά, Πριν λίγο καιρό σταμάτησε να δουλεύει η ανακύκλωση του αερά στο Corsa D 2009 που έχω. Ενώ το λαμπάκι άναβε κανονικά, δεν άκουγα το σχετικό μηχανικό θόρυβο που άκουγα όταν πατούσα το κουμπάκι εδώ και τόσα χρόνια. Αφού λοιπόν το έψαξα, βρήκα το μοτεράκι (το οποίο μετά από έλεγχο μία δούλευε και μία όχι) και παρήγγειλα μεταχειρισμένο (κωδικός ανταλλακτικού Denso A21000700 309371201 για όποιον ενδιαφέρεται). Σήμερα μου ήρθε το ανταλλακτικό και προχώρησα στην εγκατάστασή του. Btw, μπορείτε να δείτε παρακάτω που να το βρείτε. http://gofile.me/6FH1R/x3eHAgbxy
 19. icsd08063

  Jet14 125 ac 2020

  Ξέροντας τη χρήση που του κάνει, θεωρώ ότι μέχρι τώρα στέκεται σκυλί. Επειδή μέχρι τώρα έχω δει δύο απαντήσεις από ανθρώπους που κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν καν στην κατοχή τους, ο topic starter, μπορεί να με ρωτήσει αν χρειάζεται διευκρινήσεις.
 20. icsd08063

  Jet14 125 ac 2020

  Με είδες να ανέλυσα κάτι παραπάνω πέρα από τα χλμ και να βγάζω συμπεράσματα? Είχαμε και scooter που στα 5000 χλμ είχε βγάλει 2-3 προβλήματα ήδη. Συμφωνώ στο γεγονός του αερόψυκτου που αναφέρεις. Με λίγα λεφτά παραπάνω νομίζω πως παίρνεις το υδρόψυκτο που έρχεται με μπρος-πίσω δισκόφρενα.
 21. icsd08063

  Jet14 125 ac 2020

  Χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, σκυλί. Το έχει ο πατέρας μου κάτι παραπάνω από 1 χρόνο, με ήδη σχεδόν 8000ΚΜ. Δεν του έχει κάνει κιχ. Εννοείται ωστόσο τα service του στην ώρα τους.
 22. icsd08063

  Service Opel πού;

  Καλημέρα παιδιά, Ένα θεματάκι που αντιμετπίζω με το Corsa D, 2009, 1.4 (Z14XEP). Εδώ και λίγες εβδομάδες, παρατηρώ ότι έχει σταματήσει να δουλεύει η ανακύκλωση του αερά. Ενώ το λαμπάκι ανάβει κανονικά, δεν ακούω το σχετικό μηχανικό θόρυβο που άκουγα όταν πατούσα το κουμπάκι εδώ και τόσα χρόνια (αυτό που βρίσκεται δίπλα στο κουμπάκι του air condition). Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανταλλακτικό; Και ένα ακόμη θέμα που έχω, αν θέλει να διαβάσει κάποιος και να προτείνει κάτι.
 23. Παρόλο που σαν καρέκλα είναι όντως κορυφαία, δεν θα σου πρότεινα και πάλι να την αγοράσεις χωρίς να καθίσεις πάνω της. Μπορεί η διπλανή Aeron πχ να σου ταιριάξει ακόμη περισσότερο. Παρατηρώ αύξηση της τάξης των 100€ σε σχέση με πέρυσι ίδια εποχή που αγόρασα την δίκη μου. Το config για εμένα φαίνεται παρακάτω, όπως και η τιμή της.
 24. Ο μοναδικός dealer για Ελλάδα είναι ο Δελούδης, σύμφωνα και με την Herman Miller. Υπολογίζεις περίπου στον μήνα η παράδοση, αναλόγως το configuration που θα κάνεις. Δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις εγγυήσεις και support για Ελλάδα. Είχα ψάξει να την φέρω από Αγγλία καθώς έβγαινε περίπου στα 300€ κάτω αν θυμάμαι καλά αλλά δυστυχώς χάνεις εγγυήσεις. Σε ένα από τα δύο του καταστήματα στην Κηφισιά έχει όλες τις καρέκλες τις Herman Miller οπότε μπορείς να περάσεις και να καθίσεις
 25. Δουλεύω με μία U4919DW στην δουλειά και την ευκολία του triple monitor setup δεν την φτάνει σε καμία περίπτωση για εμένα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.