Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

blazar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  370
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από blazar

 1. Εμένα μου έκανε εντύπωση, γιατί την προηγούμενη σύμβαση που είχα υπογράψει, ήταν σε πλατφόρμα και γινόταν η καταχώρηση κατευθείαν. Ενώ τώρα ήταν όπως λες από ένα email που δεν μπορείς να αποστείλει απάντηση και σε pdf. 

 2. Καλησπέρα,

  Επειδή ψάχνω για νέο πάροχο, θα ήθελα να μου πείτε βάσει της κατανάλωσής μου, σε ποιον αξίζει να πάω.

  Έχω ετήσια ημερήσια κατανάλωση περίπου 2600kWh και βραδινή 1200kWh. Συνολικά 3800 kWh. Οικιακό τιμολόγιο Γ1, μονοφασικό και επαρχία.

  Αυτή τη στιγμή είμαι στην protergia αλλά λήγει το συμβόλαιο. Οπότε θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος που αν με συμφέρει περισσότερο.

  Ευχαριστώ.

 3. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. 
  Άρα ακόμα και πηγή με multimedia να πάρω, χρειάζομαι και πάλι τον αντάπτορα. Σωστά;

  Για εμένα κοίταξα πως ο πιο φθηνός αντάπτορας, ξεκινάει από 65€. Μετά η πιο φθηνή πηγή (FELIX FX - 403 BT - Recherche Google) πάει στα 50€. Συν εργασία ηλεκτρολόγου φυσικά, αν κολλήσω σε κάτι.
  Άρα να πάει συνολικά γύρω στα 150€ για να βάλω μόνο ένα BT που θέλω, δεν πιστεύω ότι αξίζει. Αναγκαστικά θα κοιτάξω για τα απλά που συνδέονται με τον αναπτήρα.

 4. Καλησπέρα παιδιά.

  Σε ένα renault clio του 2012, άλλαξα την εργοστασιακή πηγή με ένα φθηνό ράδιο, λόγω bt. (https://www.google.com/search?q=F%26U+CA-2791BT&oq=F%26U+CA-2791BT&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8)

  Η εργοστασιακή πηγή είχε 2 φις από πίσω, ενώ το F&U, μία. Συνέδεσα τη μία και παίζει μια χαρά. Το θέμα μου όμως είναι, πως δεν λειτουργούν τα χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά ούτε και η κονσόλα του αυτοκινήτου δείχνει τις πληροφορίες. Οπότε κατάλαβα ότι το δεύτερο φις ήταν γι' αυτόν τον λόγο.

  Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να συνδεθεί και το άλλο φις;
  Είδα ότι υπάρχουν κάτι αντάπτορες, αλλά με κόστος γύρω στα 70€.

  Μήπως υπάρχει ράδιο που να έχει και αυτό 2 υποδοχές όπως το εργοστασιακό; Ή αλλιώς κάποιος άλλος τρόπος πιο οικονομικός;

  Ευχαριστώ.

 5. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Αν χρειαστεί μελλοντικά θα το κοιτάξω, απλά τελικά τους το έστειλα τότε, είχε χαμηλή χρέωση (25€), οπότε ζήτησα να το κάνουν.

 6. Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Απλά θα ήθελα ακριβώς το ίδιο, ως ανταλλακτικό ενός που σταμάτησε να λειτουργεί.
  Βρίσκω διάφορα αν αναζητήσω "rpm" στο skroutz, αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβώς το ίδιο και δεν ξέρω που να αναζητήσω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.

 7. Ευχαριστώ για την απάντηση.

  Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια την μάρκα του τροφοδοτικού, αλλά μπορεί να φταίει αυτό; Γιατί δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την τροφοδοσία. Δεν μου κάνει κάποια διακοπή. Και όταν κολλάει, απλά το χτυπάω ελαφρά στη μεριά της mb. 

  Επιπλέον να πω πως το τροφοδοτικό πoυ έχω, δεν έχει έξοδο molex. Βγάζει κατευθείαν sata. 

 8. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα pc που έχει cpu intel q8300 c2q, mb asus p5q3, 8gb ram και μια gpu της πλάκας (μου χάλασε η παλιά και επειδή πλέον τον χρησιμοποιώ μόνο για δουλειά γραφείου, δεν με ενδιέφερε κάτι καλύτερο). Αναφέρω χαρακτηριστικά για να καταλάβετε γενιά (2009 νομίζω).

  Το θέμα μου είναι πως ενώ δουλεύει κανονικά, κάποια στιγμή freezάρει. Αν πατήσω το reset ή παρατεταμένα το power για να κλείσει και μετά να τον ανοίξω, λειτουργεί αλλά δεν ακούγεται το beep με αποτέλεσμα να μην μπουτάρει. Θέλει να πατήσω παρατεταμένα το power να κλείσει, να χτυπήσω ελαφριά το κουτί από τη μεριά που ακουμπάει η mb και μετά ανοίγει και μπουτάρει κανονικά. Έχω παρατηρήσει πως το πρόβλημα με το beep λύνεται ακόμα και αν απλά κουνήσω λίγο τα 2 βύσματα στον σκληρό (τροφοδοτικού και sata).

  Να αναφέρω τέλος πως μπορεί να είναι μέρα που να δουλεύει μια χαρά και μέρα που να το κάνει και 10 φορές.

  Έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να είναι;

   

 9. Στις 7/11/2020 στις 12:30 ΜΜ, Crybal είπε

  Βαλε ενα προγμαμμα οπως πχ την δωρεαν εκδοση του mini tool και δες απο εκει

  Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και δυστυχώς ούτε από εκεί φαίνεται. Θα τον στείλω για αλλαγή.. 

 10. Καλησπέρα. Αγόρασα τον σκληρό του τίτλου και έχω το εξής πρόβλημα.

  Ήθελα να του κάνω διαμόρφωση για να αντικαταστήσω έναν απλό δίσκο που έχει το laptop.Τον συνέδεσα σε ένα docking station (natec kangaroo) που έχω αλλά δεν τον εμφανίζει καθόλου στη διαχείριση δίσκων. Στην διαχείριση συσκευών , στις μονάδες δίσκου, φαίνεται ότι υπάρχει.

  Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το λύσω;

  Ευχαριστώ

 11. Ναι, ναι κανονικά. Αλλά δυστυχώς πέρα από το αρχικό email, δεν έχω καμία άλλη πληροφορία. Οπότε γι'αυτό έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος, να το έφερνα στην κατάσταση όπως το αγόρασε και να τα έκανα όλα από την αρχή. 

 12. Σωστά για gmail μου ζητάει. Έχω δοκιμάσει να κάνω, αλλά το θέμα είναι πως το πρόσωπο που του ανήκει το tablet, δεν θυμάται τίποτα ώστε να γίνει επαναφορά κωδικού.
  Οπότε προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο mail και να του περάσω αυτό. To tablet όμως δεν με αφήνει, επειδή ζητάει κάποιον λογαριασμό που έχει συνδεθεί ήδη. Με αποτέλεσμα να έχω κολλήσει εκεί... Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου ζητάει υποχρεωτικά τον προηγούμενο λογαριασμό. Αφού υποτίθεται πως μετά το hard reset θα έπρεπε να έχουν χαθεί όλα αυτά και να είναι σαν να καταχωρώ τα πάντα για πρώτη φορά.

 13. Καλησπέρα. Έχω ένα tablet της mls και επειδή σταμάτησε να δουλεύει η φωνητική λειτουργία, του έκανα hard reset.
  Το πρόβλημά μου είναι πως όταν μου ζητάει πλέον τα στοιχεία της εκκίνησης, μου ζητάει και λογαριασμό email επαλήθευσης. Εγώ θυμάμαι το email που είχα, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τον κωδικό πρόσβασης και ούτε μπορώ να τον επαναφέρω με κάποιον τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να του περάσω νέο mail, όπως κάνουμε στις καινούριες συσκευές; Γιατί όσο και να προσπάθησα, μου ζητούσε συνεχώς κάποιον λογαριασμό που ήδη έχει συνδεθεί στο παρελθόν.

  Ευχαριστώ.

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.