Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

foxgr7x

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  15
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από foxgr7x

 1. Με βάζει σαν γειτονική χώρα αλλά όταν πατάω αγορά μου βγάζει σφάλμα, λόγο VPN ,γιατί χωρίς VPN μια χαρά έγινε η συναλλαγή, δοκιμασμένο με 3 διαφορετικά (windscribe,nord,hola)
 2. εδώ το νετφλιξ καταλαβαίνει πως έχουμε VPN και δεν μας αφήνει να μπούμε μεσώ της γείτονος χωράς για να αγοράσουμε φθηνότερη συνδρομή. Θαρρώ πλέον πως είναι άχρηστο η χρήση VPN για τα μεγάλα sites που γίνονται αγορές όπως Νετφλιχ και στημ
 3. άμα σταματήσουν τα crash to desktop θα γίνει καλό!
 4. Το skype δεν αφήνει να κάνεις σύνδεση με google account από το κινητό σου, ενώ από PC μπορείς κανονικά
 5. Αν δεν ρίξει τις τιμές τις η intel δεν θα ξανά δει φως
 6. εδω γελάνε και οι πέτρες... αναγνώριση προσώπου μόνο την ήμερα έτσι..!! το βράδυ με χαμηλό φωτισμό βάζεις κωδικό....!! ξέχωρα αν φοράς γυαλιά ή καπέλο που!!
 7. Προφανώς και είναι παράνομο το Uber! Δεν κόβουν αποδείξεις τα ΙΧ αυτοκίνητα ούτε φόρο εισοδήματος πληρώνουν ούτε φ.π.α που πληρώνει κάθε Ταξί! Τώρα φέρτε στο μυαλό σας την δικιά σας επιχείρηση! αν είναι να κάνουμε τα ψώνια μας όλοι από μαγαζιά στο ίντερνετ που δεν υπάρχουν και προφανώς και δεν κόβουν αποδείξεις! Θα κλείσουν όλοι καταστηματάρχες! άλλα προφανώς ο ελληνας βλέπει τα 1 και τα 2 € που γλυτώνει και όχι το κακό που κάνει..
 8. Η ιντελ πληρώνει της εταιρίες για να τρέχουν τα προγράμματα πιο γρήγορα με τους δικούς της επεξεργαστές..!!! αυτό το και η nvidia που πληρώνει του τίτλους παιχνιδιών!!
 9. Μπαταρία με ασταμάτητο mobile internet κρατάει μια μέρα (facebook,viber,foursquare,tapatalk κ.α[όχι youtube{γιατί καίει ποιο πολλά mb και μπαταρία}]). sygic 1.3.2 και navigon 4.9.5 Δεν κόλλησε καθόλου και βρίσκει πολύ γρήγορα σήμα για GPS για free δοκίμασε το waze. σαν κινητό δεν μου έχει κόλληση καμιά φορά... το ηχείο δεν είναι και πολύ δυνατό και στο σημείο που είναι αν το καλύπτεις δεν ακούγετε δυνατά ..(αν είσαι 14-16 χρονών και θες να ακούς μουσική στο δρόμο με τους φίλους σου στα πάρκα πάρε το htc one mini) αν φορτώνει η μνήμη έχει επιλογή διαγραφείς προσωρινής μνήμης... "
 10. ρώτα τι θες να μάθεις εγώ είμαι κάτοχος.....
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.