Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

jkef

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με jkef

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/11/1949

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

810 προβολές προφίλ
 1. jkef

  windows 10 πρόβλημα με το yahoo

  Σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες! Το ξεπέρασα χρησιμοποιώντας ειδικό κλειδί που μου έδωσε το Yahoo για την εφαρμογή Outlook Desktop. Πληροφορίες στο https://help.smallbusiness.yahoo.net/s/article/SLN29264 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
 2. jkef

  windows 10 πρόβλημα με το yahoo

  Παιδιά χρόνια πολλά. Μετά από επανεγκατάσταση των windows 10 (κανονικά με κλειδί) σε νέο δίσκο SSD δεν μου συγχρονίζει με τίποτα το mail μου από το Yahho! Έχω κι άλλους λογαριασμούς e-mail και δουλεύουν περίφημα μαζί. Δοκίμασα κάθε τρόπο (αλλαγή password, διαγραφή λογαριασμού και επαναδημιουργία, ρύθμιση με τις ρυθμίσεις για προχωρημένους) αλλά τίποτα. Το μηνυμα που παίρνω είναι ''Οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας είναι παλιές''. Είδα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε προ διετίας και το μέλος louben αλλά δεν λέει πως λύθηκε. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
 3. Έχω το ίδιο πρόβλήμα με τον louben μετά από ξαναφόρτωμα των win 10. Μέχρι τότε δούλευε μια χαρά. Ο λογαριασμός μου Yahoo δεν έχει καμία ειδική ρύθμιση ασφαλείας. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ο louben πως το ξεπέρασε? Οι υπόλοιποι λογαριασμοί μου δουλεύουν μια χαρά συγκεντρωμένοι στο outlook των win10.
 4. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ SYSTEM DISK AΛΛΑ ΓΙΑ STORAGE.
 5. Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Τάχω δοκιμάσει όλα αυτά ειδικά αυτό με την εκκίνηση ασφαλείας το βρήκα σε κάποιο ξένο site. Επειδή αυτα τα win 10 ειναι από την δωρεάν αναβάθμιση ίσως να ανάγεται εκεί το πρόβλημα. Νομίζω ότι το μόνο που μου μένει είναι να τα ξαναφωρτώσω από την αρχ'η! Και πάλι σ'ευχαριστώ. jkef
 6. Παιδιά βοήθεια? Έβγαλα ένα 2,5 'αρι WD 1ΤΒ από ένα χαλασμένο laptop και το έβαλα στο Desktop μου για αποθήκη. Τα win 10 δεν τον ανοίγουν με τίποτα!!! παρότι τον βλέπουν και στη διαχείριση δίσκων (απ'όπου του βάζω γράμμα) και στον device manager του control panel. Το μύνημα που δίνει όταν επιχειρώ να τον ανοίξω είναι ''Η συσκευή δεν είναι έτοιμη''. Και τώρα το πιο κουφό: Στο ίδιο PC έχω φορτωμένα και win 8.1 και win 7 (multiple boot) τα οποία βλέπουν το δίσκο τέλεια! Μια φορά του έδωσα γράμμα και φόρματ κι από κει και ύστερα όλα μια χαρά! Αντιθέτως τα win 10 μου έβγαλαν την ψυ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.