Προς το περιεχόμενο

kiko33gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  206
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

156 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ kiko33gr

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 02/08/1985

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αν σε βοηθάει, μπορώ να σου πω τι έκανα εγώ σε παρόμοια φάση με σένα, με βασική γνώση για μετοχές και χρηματιστήριο. Προσοχή, δεν είμαι ειδικός και δε φέρω ευθύνη! Πρώτα έψαξα να δω τις μετοχές που ήθελα να πάρω σε ποιές πλατφόρμες υπάρχουν. Προτίμησα δικτυακές, είμαι στο εξωτερικό και να μπλέκω με τράπεζα στην τοπική γλώσσα θα ήταν λίγο δύσκολο. Επέλεξα eToro από διάφορα reviews και διαφημίσεις (τελικά δεν ξέρω αν έκανα καλά, γιατί κάποιες μετοχές που ήθελα τις βγάλανε με το έτσι θέλω να μην μπορείς να τις αγοράσεις μετά από λίγο). Φτιάχνεις λογαριασμό και μεταφέρεις λεφτά. Όταν οι μετοχές που θέλεις είναι σε τιμή που θέλεις, τις αγοράζεις και τις αφήνεις να κάθονται για όσο θες. Μπορείς να βλέπεις καθημερινά την αξία τους και αν χάνεις ή κερδίζεις. Όταν είναι σε τιμή που θέλεις να πουλήσεις, απλά τις πουλάς και παίρνεις τη διαφορά. Βέβαια για μεγάλα ποσά ίσως είναι καλύτερα να πληρώνεις προμήθεια σε χρηματιστή για να είσαι πιο ασφαλής. Η δικιά μου επένδυση δεν ήταν πολύ μεγάλη, περισσότερα να παίξω και να δοκιμάσω την ήθελα και έτσι με βολεύει το eToro. Άλλη μία συμβουλή - μην ασχοληθείς με το καθημερινό trading καθόλου. Εγώ ενώ έτσι σκεφτόμουν στην αρχή, ξεγελάστηκα με το demo account που σου δίνουν και κέρδισα κάποια εικονικά λεφτά με μερικές συναλλαγές. Όταν έπαιξα με τα πραγματικά βέβαια, έχασα ένα καλό ποσό σε μερικές ώρες. Πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα και είναι σαν τζόγος.
 2. kiko33gr

  Death Stranding [PC]

  Πολύ αναλυτικό και δίκαιο review! Μόνο να προσθέσω ότι μία σημαντική διαφορά από τα κλασσικά open-world είναι η αλληλεπίδραση με τους άλλους παίκτες, το πως οι δικές τους κατασκευές βοηθάνε το δικό σου παιχνίδι, αλλά και εσύ επηρεάζεις τους άλλους. Αυτό ήθελε να σπρόξει ο Kojima ωσ μοναδικό και πρωτοποριακό.
 3. Μάλλον καλύτερα θα είναι να δημιουργήσεις μία καινούρια στήλη, όπως δείχνει ο DrLo από πάνω. Εγώ θα το έκανα με vlookup (αγαπημένη συνάρτηση) =vlookup(C1;E:F;2;0), αλλά και οι 2 θα κάνουν την ίδια δουλειά.
 4. Αυτά τα δεδομένα (Part Number) τα έχεις στο ίδιο φύλλο ή κάπου αλλού; Αν είναι κάπου αλλού, πάλι με μία vlookup θα μπορείς να τα φέρεις δίπλα.
 5. kiko33gr

  Dark, Netflix

  Θα μάθεις πιο μετά, νομίζω δεν τον έχουμε δει στα προηγούμενα. Δεν είναι το ίδιο για όλους, μερικοί θέλουν να προβληματιστούν, να τρομάξουν, να γελάσουν, να δακρύσουν, να ανοίξουν τα όρια της φαντασίας τους. Το γιατί βλέπουν μία σειρά είναι υποκειμενικό για όλους. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις Baywatch, νομίζω θα περάσεις καλύτερα από το να σπαταλάς χρόνο με το Dark.
 6. Ναι, σωστά, ψάχνει το αντίστοιχο από Α στη Β. Σωστό και αυτό - είτε δεν υπάρχει το ίδιο, είτε η μορφοποίηση δεν είναι ίδια. Δυστυχώς το Excel βλέπει το 001 και το 1 ως διαφορετικά.
 7. Βρήκα το λάθος - το Β1 μου ήταν ελληνικό. Σου ανεβάζω το αρχείο με τη φόρμουλα και τα αποτελέσματα. Τα 2 πρώτα έπρεπε να τα αλλάξω σε νούμερα, για να τα βρίσκει. Ελπίζω να είναι αυτό που χρειάζεσαι. Copy of ITEM.xlsx
 8. Όχι, C:D δηλώνει ότι θα κοιτάξει όλα τα κελιά στις στήλες. Αν δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο να το κοιτάξω. Αλλιώς, δοκίμασε να εισάγεις τη συνάρτηση vlookup με τη βοήθεια του Excel με τα πεδία που έχουμε πει.
 9. Δοκίμασε αντί για ; να βάλεις , (κόμμα). Αυτό είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις σου. και βάλε: =Β2 - VLOOKUP(A2,C:D,2,0), αν τη βάζεις στη 2η γραμμή.
 10. Αυτό που σου έγραψα το βάζεις στο Ε, ναι, αλλά αν Α και C δεν είναι ίδια, δε θα τα αναγνωρίζει. Πρέπει και τα δύο να είναι είτε κείμενο, είτε αριθμός. Πάντως αν μετατρέψεις τη στήλη Α σε αριθμούς θα δουλέψει.
 11. Λογικά με vlookup θα δουλέψει. Στην στήλη Ε στην πρώτη γραμμή (ή σε όποια γραμμή, αλλά θα αλλάζεις το νούμερο (1)) θα βάλεις: =Β1 - vlookup(A1;Γ:Δ;2;0)
 12. kiko33gr

  The Last of Us Part II [PS4]

  Μπορεί κάποιος να ενημερώσει αν παραλάβει την Special από Public αν είναι η Ελληνική έκδοση κανονικά με μεταγλώττιση;
 13. kiko33gr

  PlayStation VR Topic [PSVR]

  Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μία ακόμα δοκιμή. Και να κάνεις τη ρύθμιση eye to eye - βασικά σου μετράει την απόσταση ανάμεσα στα μάτια, βοηθάει αρκετά. Κάνε όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή αν χρειαστεί και καθάρισε τους φακούς με το πανάκι που είχε μέσα. Επίσης κοίτα να βάλεις την μάσκα καλά στα μάτια σου και όχι απαραίτητα έτσι όπως δείχνει. Εμένα ας πούμε με βολεύει το πίσω να είναι προς τα πάνω σχετικά στο κεφάλι μου, όχι να σφίγγει από κάτω. Ηταν όλα συσκευασμένα και σφραγισμένα όταν το πήρες; Νομίζω δεν είναι λόγος να μη βλέπεις καθαρά αν έχει χρησιμοποιηθεί από πριν, αλλά αν όντως έχεις υποψίες ότι είναι μεταχειρισμένο, καλύτερα να το επιστρέψεις.
 14. Να σου κάνω μία ερώτηση - μπορείς να μου πεις σε ποιό κεφάλαιο στο Proficiency θα μου μάθουν αυτόν τον όρο; Δουλεύω σε μεγάλη πολυεθνική εδώ και 10 περίπου χρόνια, κυρίως με συναδέλφους από το εξωτερικό, που φυσικά μιλάμε αγγλικά. Δεν έχω κανένα πτυχίο, ούτε καν lower. Και το δικό μου βιογραφικό θα το πετάγατε στα σκουπίδια; Εμένα προσωπικά δε μου έχει τύχει να μου ζητάνε πτυχίο - η συνέντευξη στα Αγγλικά ήταν αρκετή συνήθως.
 15. kiko33gr

  The Last of Us Part II [PS4]

  Μία ερώτηση, αν κάποιος έχει καμία ιδέα: η Special edition από τα μεγάλα καταστήματα θα είναι Ελληνική έκδοση; Σε κανένα δεν το λέει. Στην απλή σε αρκετά αναγράφουν "Και στα Ελληνικά". Την έχω παραγγείλει από τα Public και, αν και δεν θα το παίξω μεταγλωττισμένο, θα προτιμούσα να είναι η Ελληνική.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.