Προς το περιεχόμενο

ocSe7en

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  242
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με ocSe7en

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Κρήτη
 1. Ναι... οπωσδήποτε για αυτό γίνετε! Αφού θα είναι προαιρετικό και μπορείς να δηλώσεις ψεύτικα στοιχεία δεν είναι τρομερό, αλλά είπαμε... σιγά σιγά για να καταπιεί η μάζα!
 2. ocSe7en

  Windows 7 Desktop screenshots

  Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ελαφρύ σαν πούπουλο! Σε ένα laptop το έχω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.
 3. Για έναν gamer ή έναν επαγγελματία (εδώ είναι και πολλά άλλα, βλεπε #116). Ο κοινός χρήστης δεν δίνει πάνω από 100€-150€. Το ίδιο. Κανένας κοινός user δεν παίρνει ssd ή gpu με 400€.
 4. Απενεργοποιημένοι λογαριασμοί χωρίς λόγο, διάρευση κωδικών, χαμένα και διαγραμμένα μηνύματα τώρα! Το hotmail δυστυχώς, βρίσκετε μόνιμα τον τελευταίο καιρό σε κατηφόρα.
 5. ocSe7en

  Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

  Και μόνο του το Home το ίδιο κάνει. Edit: Στους browsers.
 6. Και να αυξήσει-ισχυροποιήσει την εξουσία που έχει!
 7. Τουλάχιστον τώρα μας έδωσες να καταλάβουμε που ακριβώς είναι η διαφωνία μας. Εσύ θεωρείς ότι ο Δημήτρης δυσφήμισε την systemgraph, ενώ κάποιοι άλλοι όπως και εγώ, το βλέπουμε ως δημοσιοποίηση παραπόνων. Την αγωγή δεν την βλέπουμε μόνο σαν λάθος κίνηση της εταιρίας, αλλά σαν μια απειλή δημοσιοποίησης δικών μας περιπτώσεων μελλοντικά. Γνώμη σου είναι και είναι σεβαστή βεβαίως.
 8. Ας παραθέσω ξανά ένα από τα σημαντικότερα post (για μένα τουλάχιστον) γιατί φεύγουμε από την ουσία! Συμφωνώ με αυτό απόλυτα.
 9. Καλά πόση δύναμη έχουν εκεί στην Systemgraph? Χθες δεν τους ήξερε σχεδόν κανείς. Δεν είναι Microsoft, Google, κτλ.
 10. Τελικά έχετε πολύ πλάκα! Καλή τύχη έτσι όπως τα κάνατε!
 11. Εδώ ακριβώς είναι το ζουμί της υπόθεσης. Άσχετα τώρα με το τι θα γίνει παρακάτω και αν δικαιωθεί ο Δημήτρης. Με αυτή την κίνηση ένας καταναλωτής θα το σκέφτεται πολύ ποιο σοβαρά για το αν θα πρέπει-θέλει να κάνει επώνυμα, δημόσια αναφορά για κάποιο θέμα που θα έχει με κάποιο κατάστημα.
 12. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση, διότι η Systemgraph έχει παραδεχθεί εμμέσως ότι ο Δημήτρης δεν λέει τα γενόμενα κατά πως τον βολεύουν.
 13. Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο είπαν σου, μα δε γρικάς Έλληνα! Την ταχινή, εκειδά θα 'σαι πάλι σαν να μη γίνηκε πράμα. Αφουγκράσου το Μητσαρα μα κατέχει καλά τα δικαιώματα του. Αλάργο για να χεις τη κεφαλή σου ήσυχη.
 14. Ενώ όσοι χρησιμοποιούν chrome ξέρουν τουλάχιστον μια γλώσσα προγραμματισμού.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.