Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Gkogkos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  108
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8 Neutral

Σχετικά με Gkogkos

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 13 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Gkogkos

  Θέμα με τον Ηχο και το Skype!

  Όντως αυτό ήταν! Ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια!
 2. Gkogkos

  Θέμα με τον Ηχο και το Skype!

  Μα το skype ακούγεται από τα ακουστικά!Το θέμα είναι όταν γίνει η κλήση όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop αντί από τα ακουστικά!
 3. Λοιπόν έχω το παρακάτω πρόβλημα! Όταν βάζω ακουστικά στο laptop όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσω των ακουστικών!Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος μου κάνει κλήση στο skype ή κάνω εγώ όλοι οι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop εκτός του skype που ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά! Πως μπορώ να το κάνω να ακούγονται τα πάντα από τα ακουστικά? Αυτό έγινε μετά από format στο laptop! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 4. Πάντως αν δεν κάνουν δουλειά τα διάφορα σπιτικά προϊόντα που σου λένε τα παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει σε 2 σπίτια αυτό και έχουν εξαφανιστεί τελείως τα μυρμήγκια! Απλά για να ξέρεις μόλις βάλεις την παγίδα θα μαζευτούν πάρα πολλά μυρμήγκια! Μην την πειράξεις όμως μετά από μία,δύο το πολύ μέρες θα έχουν εξαφανιστεί τα πάντα! Την παγίδα την βάζεις σε κάποιο σημείο που βλέπεις ότι περνάνε συχνά! http://agrotikistegi.gr/index.php/products-mainmenu-64?page=shop.product_details&category_id=632&flypage=flypage.tpl&product_id=3244
 5. Gkogkos

  μTorrent οδηγός και απορίες

  Έχω αυτό το πρόβλημα!Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται?Μου το έκανε τελείως ξαφνικά! http://s10.postimg.org/bbfflxxrt/prob.jpg Ελπίζω να φαίνεται η εικόνα και να μην είναι πολύ μικρή!
 6. Gkogkos

  Minecraft

  Τελικά το έκανα με ports και ξεμπέρδεψα !
 7. Γενικά αν πάρεις κανένα τηλέφωνο σε κανένα 13831 (αυτό είναι το τηλέφωνο νομίζω) και τους διαμαρτυρηθείς ίσως κάτι γίνει γιατί στο μαγαζί είναι υπάλληλοι και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά! Εμείς πάντως έτσι είχαμε καταφέρει (τους είχαμε πει ότι άλλες εταιρίες μας κάνουν αυτές τις προσφορές οπότε αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο θα φύγουμε) και είχαμε κάνει τον λογαριασμό στα 24 και κάτι ψηλά τότε που το doyble play ήταν μόνο στα 40! Αλλά μόνο από τηλέφωνο αλλιώς από κατάστημα μην περιμένεις να γίνει κάτι!
 8. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Βασικά η μεταβλητή μου είναι int και θέλω να κάνω για παράδειγμα metavlhth=i; Απλά θέλω μετά να εμφανίζεται με με 4 ψηφία!Αλλά πρέπει να παραμείνει int η μεταβλητή!
 9. Gkogkos

  League of Legends Topic v1

  Πολεμούσε με τον Ryze
 10. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Ναι αυτό μπορώ να το βάλω σε μια επανάληψη για να γίνεται για 1000 αριθμούς για παράδειγμα??
 11. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Ξέρεις κάποιος αν γίνεται στην java τους ακέραιους να τους κάνω με 4 ψηφία? Τι εννοώ, το 1 για παράδειγμα να είναι το 0001 κλπ! Ευχαριστώ!
 12. Ναι και εγώ αυτό ήξερα αλλά είδα εδώ http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf που λέει προς σταθερά Forthnet και μπερδεύτηκα! Πάντως ρώτησα και μου είπαν ότι όντως είναι προς όλους!
 13. Σε αυτήν την προσφορά ξέρετε αν είναι προς όλα τα σταθερά δωρεάν ή μόνο προς σταθερά forthnet?
 14. Gkogkos

  Πρόβλημα με hamachi!

  Το έφτιαξα έτσι τελικά! Ευχαριστώ πολύ!
 15. Gkogkos

  Πρόβλημα με hamachi!

  Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή αν έχεις κάποιο guide ώστε να δω γιατί δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.