Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Gkogkos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  108
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Gkogkos

 1. Gkogkos

  Θέμα με τον Ηχο και το Skype!

  Όντως αυτό ήταν! Ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια!
 2. Gkogkos

  Θέμα με τον Ηχο και το Skype!

  Μα το skype ακούγεται από τα ακουστικά!Το θέμα είναι όταν γίνει η κλήση όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop αντί από τα ακουστικά!
 3. Λοιπόν έχω το παρακάτω πρόβλημα! Όταν βάζω ακουστικά στο laptop όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσω των ακουστικών!Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος μου κάνει κλήση στο skype ή κάνω εγώ όλοι οι ήχοι ακούγονται από τα ηχεία του laptop εκτός του skype που ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά! Πως μπορώ να το κάνω να ακούγονται τα πάντα από τα ακουστικά? Αυτό έγινε μετά από format στο laptop! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 4. Πάντως αν δεν κάνουν δουλειά τα διάφορα σπιτικά προϊόντα που σου λένε τα παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει σε 2 σπίτια αυτό και έχουν εξαφανιστεί τελείως τα μυρμήγκια! Απλά για να ξέρεις μόλις βάλεις την παγίδα θα μαζευτούν πάρα πολλά μυρμήγκια! Μην την πειράξεις όμως μετά από μία,δύο το πολύ μέρες θα έχουν εξαφανιστεί τα πάντα! Την παγίδα την βάζεις σε κάποιο σημείο που βλέπεις ότι περνάνε συχνά! http://agrotikistegi.gr/index.php/products-mainmenu-64?page=shop.product_details&category_id=632&flypage=flypage.tpl&product_id=3244
 5. Gkogkos

  μTorrent οδηγός και απορίες

  Έχω αυτό το πρόβλημα!Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται?Μου το έκανε τελείως ξαφνικά! http://s10.postimg.org/bbfflxxrt/prob.jpg Ελπίζω να φαίνεται η εικόνα και να μην είναι πολύ μικρή!
 6. Gkogkos

  Minecraft

  Τελικά το έκανα με ports και ξεμπέρδεψα !
 7. Γενικά αν πάρεις κανένα τηλέφωνο σε κανένα 13831 (αυτό είναι το τηλέφωνο νομίζω) και τους διαμαρτυρηθείς ίσως κάτι γίνει γιατί στο μαγαζί είναι υπάλληλοι και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά! Εμείς πάντως έτσι είχαμε καταφέρει (τους είχαμε πει ότι άλλες εταιρίες μας κάνουν αυτές τις προσφορές οπότε αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο θα φύγουμε) και είχαμε κάνει τον λογαριασμό στα 24 και κάτι ψηλά τότε που το doyble play ήταν μόνο στα 40! Αλλά μόνο από τηλέφωνο αλλιώς από κατάστημα μην περιμένεις να γίνει κάτι!
 8. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Βασικά η μεταβλητή μου είναι int και θέλω να κάνω για παράδειγμα metavlhth=i; Απλά θέλω μετά να εμφανίζεται με με 4 ψηφία!Αλλά πρέπει να παραμείνει int η μεταβλητή!
 9. Gkogkos

  League of Legends Topic v1

  Πολεμούσε με τον Ryze
 10. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Ναι αυτό μπορώ να το βάλω σε μια επανάληψη για να γίνεται για 1000 αριθμούς για παράδειγμα??
 11. Gkogkos

  Ερώτηση σε java!

  Ξέρεις κάποιος αν γίνεται στην java τους ακέραιους να τους κάνω με 4 ψηφία? Τι εννοώ, το 1 για παράδειγμα να είναι το 0001 κλπ! Ευχαριστώ!
 12. Ναι και εγώ αυτό ήξερα αλλά είδα εδώ http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf που λέει προς σταθερά Forthnet και μπερδεύτηκα! Πάντως ρώτησα και μου είπαν ότι όντως είναι προς όλους!
 13. Σε αυτήν την προσφορά ξέρετε αν είναι προς όλα τα σταθερά δωρεάν ή μόνο προς σταθερά forthnet?
 14. Gkogkos

  Πρόβλημα με hamachi!

  Το έφτιαξα έτσι τελικά! Ευχαριστώ πολύ!
 15. Gkogkos

  Πρόβλημα με hamachi!

  Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή αν έχεις κάποιο guide ώστε να δω γιατί δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό!
 16. Gkogkos

  Πρόβλημα με hamachi!

  Δεν ξέρω αν εδώ είναι η σωστή ενότητα γι το πρόβλημα που έχω! Το πρόβλημα που έχω είναι ότι έφτιαξα ένα σερβερ minecraft χρησιμοποιώντας το hamachi! Ο ένας φίλος μου συνδέθηκε κανονικά και παίζουμε! Ο άλλος όμως ενώ συνδέεται δεν μπορεί να μας δει τι κάνουμε!Μας βλέπει κολλημένους! Αυτό που είδα είναι ότι αυτός που παίζει κανονικά, στο hamachi τον δείχνει με ένα πράσινο κυκλάκι και λέει direct tunnel ενώ αυτός που μας βλέπει κολλημένους, στο hamachi έχει ένα μπλε κυκλάκι και γράφει relayed tunnel! Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται? Ευχαριστώ!
 17. Gkogkos

  Minecraft

  Έφτιαξα ένα σερβερ minecraft χρησιμοποιώντας το hamachi! Ο ένας φίλος μου συνδέθηκε κανονικά και παίζουμε! Ο άλλος όμως ενώ συνδέεται δεν μπορεί να μας δει τι κάνουμε!Μας βλέπει κολλημένους! Αυτό που είδα είναι ότι αυτός που παίζει κανονικά στο hamachi τον δείχνει με ένα πράσινο κυκλάκι και λέει direct tunnel ενώ αυτός που μας βλέπει κολλημένους στο hamachi έχει ένα μπλε κυκλάκι και γράφει relayed tunnel! Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται?
 18. Ναι σίγουρα δεν μπορούσες να ξέρεις!Εγώ ρώτησα μήπως εκτός από μπαταρίες χρειαζόταν κάτι άλλο (κάποιος συγχρονισμός όπως χρειαζόταν με τα 3D γυαλιά για παράδειγμα) Τελικά ήταν ελαττωματικό και μας το αντικατέστησαν!
 19. Ισχύει ότι στα περισσότερα μαγαζιά πλέον έχει εξαντληθεί! Την πήρα και όλα καλά! Το μόνο θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί το τηλεκοντρόλ!Ξέρεις για ποιο λόγο?Του έβαλα της μπαταρίες αλλά τίποτα!
 20. OK Ευχαριστώ πολύ!Μάλλον θα προχωρήσω άμεσα στην αγορά της!
 21. Όπως λέω και στον τίτλο χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά νέας τηλεόρασης μιας και αυτή που έχουμε χρειάζεται μέσα στην πενταετία αλλαγή οθόνης! Επειδή δεν γνωρίζω πολλά θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια τηλεόραση 40''-42'' ιντσων με τιμή μέχρι 500 ευρώ! Κυρίως θα είναι για παρακολούθηση τηλεόρασης όπως και ταινίες από λαπτοπ μέσω hdmi! Θα βόλευε και αν είναι γίνεται να περαστεί η ταινία σε ένα usb και μετά στην τηλεόραση! Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!Δεν είναι προτεραιότητα το 3D! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 22. Gkogkos

  Minecraft

  Αν και είναι πολύ παλιό εγώ τώρα το είδα και έχω να πω ότι έλιωσα στο γέλιο με το τις αγελάδες και ειδικά στο τέλος με το γουρούνι!
 23. Gkogkos

  League of Legends Topic v1

  Για chaox http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1b0fkd/xpecial_my_side_of_the_story_vlog/
 24. Μόλις τσέκαρα τώρα που άνοιξα τo pc από firefox δεν μου κόλλησε ενώ όταν το άνοιξα από Chrome το έκανε ξανά!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.