Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

thanos78

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  79
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από thanos78

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2022 10:25 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Χρησιμοποιημένο ελάχιστες φορές πωλείται στη συσκευασία του μαζί με το καλώδιο σύνδεσης το δημοσιογραφικό καταγραφικό Sony CD-PX240. Οι διαστάσεις του είναι 38,5 x 115,2 x 21,3 χιλ. (Π x Υ x Β) και έχει βάρος μόλις 72gr. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι: Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB, Συνδεσιμότητα με υπολογιστή, Ενσωματωμένο μονοφωνικό μικρόφωνο, Φορμά εγγραφής MP3, Φορμά αναπαραγωγής MP3, Τύπος μπαταρίας AAA x2, Μέγιστος αριθμός αρχείων 495, Μέγ. αριθμός αρχείων σε κάθε φάκελο 99, Τύπος μπαταρίας (παρέχεται) μπαταρία ξηρού τύπου (αλκαλική, μεγέθους AAA), Τύπος μπαταρίας AAA x2, Μέγιστος αριθμός αρχείων 495, Μέγιστος αριθμός αρχείων ανά φάκελο 99, Φίλτρο απομόνωσης χαμηλών συχν/των, Προσθήκη/αντικατάσταση εγγραφής, Φωνητικός έλεγχος εγγραφής , Οθόνη εγγραφής Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες αναφέρονται στο επίσημο site της Sony

  35 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2022 10:25 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλούνται ανταλλακτικά από Xiaomi Mi Drone 4K, συγκεκριμένα: • 2 μπαταρίες, 1η απόλυτα λειτουργική με 20 κύκλους, 2η με 15 κύκλους και 1 undervoltage, 60 ευρώ και οι 2, -- πουλήθηκαν • 2 τηλεχειριστήρια, το 1ο απόλυτα λειτουργικό με προστασία σιλικόνης, το 2ο με πρόβλημα φόρτισης - λειτουργικό με power bank, 50 ευρώ και τα 2, -- πουλήθηκαν • Φορτιστής 220V 20 ευρώ, • Σώμα Drone χωρίς χτυπήματα 50 ευρώ, • Προστατευτικά ελίκων 10 ευρώ, -- πουλήθηκαν • Διάφορα παρελκόμενα 10 ευρώ, • Wifi usb stick + usb καλώδιο 15 ευρώ, -- πουλήθηκε, μένει μόνο το usb καλώδιο (5 ευρώ) • Απόλυτα λειτουργική κάμερα Mi drone 4K 50 ευρώ, -- πουλήθηκε • Έλικες όπως φαίνονται στη φωτογραφία 20 ευρώ, -- πουλήθηκαν Το drone πετάει κανονικά όμως παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο δεν σβήνει ενώ έχει προσγειωθεί χωρίς να φταίει το joystick. Δεκτός έλεγχος όλων των παραπάνω. Αθήνα, Ευχαριστώ

  80 €

 3. Να ξεκουραστεί και αυτό λίγο, καιρός είναι.
 4. Πατριώτη, σε μία χώρα 10.000.000 έχουμε μέχρι στιγμής σύνολο θανάτων 12923 με τα υπάρχοντα μέτρα και τους εμβολιασμούς + το καλό κλίμα εν όψει καλοκαιριού, για βγάλε μου σε παρακαλώ σε τι ποσοστό % θνητότητας αντιστοιχεί αυτό;
 5. Ας τα hoaxes εκεί που κάθονται. Να και η συνέντευξη, 1:22:47 αν έχεις κουράγιο δες την όλη και έλα μετά να σχολιάσεις. Η πηγή που είναι κρύφτηκε;
 6. Περιμένω να μάθω από σένα, έχω αγωνία η αλήθεια είναι κοίταξε όμως να μου πεις μόνο τα κρούσματα και όχι τους θανάτους καθώς το ποσοστό είναι ιδιαίτερα χαμηλό εκεί και θα στεναχωρηθείς. Μόνο Βασιλακόπουλο τότε και ξερο ψωμί.
 7. Λίγη ενημέρωση λοιπόν από τους ψεκασμένους προς τους λάτρεις των εμβολίων για το ποσοστό θνητότητας του covid, στην αρχική του μορφή πριν τις μεταλλάξεις από τη μελέτη ενός διακεκριμένου Έλληνα επιστήμονα, του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 μελέτες σχετικά με τη θνητότητα του κορονοϊού, καταλήγει στην εκτίμηση ότι η διάμεση θνητότητα είναι 0,23% στο γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών. Πηγή: https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/387329/koronoios-sto-0-15-i-pragmatiki-thnitotita-tis-covid-19-se-pagkosmio-epipedo
 8. Δεν προσπαθώ κανέναν να πείσω, διάλογος γίνεται. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ ως ιατρός που ενδεχομένως είσαι τα λάθη στη σύνταξη και στη χρήση των όρων που έκανα νωρίτερα.
 9. Συνεχίζεις και ειρωνεύεσαι γενικεύοντας καταστάσεις. Κανείς δεν αμφισβήτησε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να αντιμετωπισθεί η πανδημία, όμως πάνω στις δοκιμές κάποιοι φεύγουν και κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες, ούτε το κράτος, ούτε η ιατρική κοινότητα ούτε κανείς άλλος. Απότι φαίνεται αδυνατείς να κατανοήσεις την αναλογία όφελους σε κάτι που λίγους μήνες βγήκε στην παραγωγή προς το ρίσκο θνητότητας του ιού ιδιαίτερα σε νέες ηλικίες. Για πες μου λοιπόν το ποσοστό θνητότητας; Η μήπως δεν θέλεις; Αν θέλεις να πειραματιστείς είναι καθαρά δικαίωμά σου, κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα της άσκησης ιατρικής πράξης χωρίς τη συγκατάθεση του ιδίου. Αυτό σαν τελευταία απάντηση και δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
 10. Σε ποια επιστημονική κοινότητα αναφέρεσαι; Να θυμηθούμε τι έλεγαν για τις μάσκες; Αρχικά πρέπει να τη φορά μόνο όποιος νοσεί, μετά το πήραν πίσω και είπαν όλοι, στη συνέχεια ανέφεραν 2πλη χειρουργική μάσκα και στο τέλος είπαν πως δεν προστατεύουν ικανοποιητικά αν δεν είναι κατηγορίας ffp. Για ποια ιατρική κοινότητα αναφέρεσαι; Θεωρώ πως και οι ίδιοι βρίσκονται σε μία σύγχιση - χάος σε κάτι που πρώτη φορά αντιμετωπίζουν. Πως μπορώ εγώ να τους εμπιστευτώ;
 11. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από έναν εμβολιασμένο, εκεί δεν τίθεται θέμα;
 12. Αν νοσήσει κάποιος από μένα στην επιχείρηση που έχεις όλους εμβολιασμένους, τη στιγμή που λαμβάνω όλα τα απαιτούμενα μέτρα και μπαίνω στη διαδικασία τεστ(μοριακού-rapid) τότε το σκεύασμα που πάνε να υποχρεώσουν τον κόσμο να το κάνει είναι απλά άχρηστο, αν το δεις αντικειμενικά. Ο εμβολιασμένος να φοβάται τον ανεμβολιαστο; που ακούστηκε αυτό, το αντίθετο συμβαίνει.
 13. Υπάρχει διαφορά του αντιεμβολιαστή και σε εκείνου που αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα τη στιγμή που κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αν συμβεί κάτι στο άμεσο και έμμεσο διάστημα στη υγεία του ιδίου.
 14. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί τότε εξίσου καλά να ακούσει και τη γειτόνισσα κυρά Τασία που έχει κάτι να πει επί του θέματος, δεν έχει σημασία, άποψη είναι και αυτή.
 15. Ο κίνδυνος και για τους μεν και για τους δε είναι ο ίδιος καθώς και ο εμβολιασμένος κολλά, νοσεί και μεταδίδει. Το μόνο που κερδίζει κάποιος που το έχει κάνει είναι ενδεχομένως η αποφυγή εισόδου στην εντατική του νοσοκομείου άρα μιλάμε για ατομική προστασία και όχι ανοσια της αγέλης.
 16. Η άσκηση της υποχρεωτικότητας του εργαζομένου προς τον εμβολιασμό από τον ίδιο τον εργοδότη, συνεπάγεται και ποινικές-νομικές ευθύνες στην περίπτωση σοβαρών παρενεργειών - θανάτου από τον τελευταίο, να τα λέμε και αυτά.
 17. Περιμέναμε το προσκλητήριο γάμου μέσω Ελτα, τελικά ήρθε σήμερα και ο γάμος έγινε χθες. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφορετικά δεν θα είχαμε ιδέα... Συγχαρητήρια στα Ελτά, συνεχίστε έτσι δυνατά!
 18. Για την πρόληψη το εμβόλιο για την αντιμετώπιση της νόσου το φάρμακο. Όμως στην Ελλάδα με ανθρώπους σε καθημερινή βάση να παλεύουν για τη ζωή τους στα νοσοκομεία η κύρια είδηση είναι το εμβόλιο και ούτε καν ενημέρωση για τα φάρμακα που υπάρχουν και αποτρέπουν σε μεγάλο ποσοστό τη θνητότητα, γιατί άραγε;
 19. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος ενδεχομένως γιατρός πως γίνεται όλοι οι ιοί να παρουσιάζουν ύφεση στο τέλος της άνοιξης, αρχές του καλοκαιριού και ο συγκεκριμένος να βρίσκεται σε έξαρση με νεκρούς σε καθημερινή βάση. Είναι ιός ή όχι; Ας μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι στην επιστημονική κοινότητα μας έλεγαν στις αρχές πως τη μάσκα πρέπει να τη φορά μόνο όποιος νοσεί, μετά γύρισαν και είπαν ότι πρέπει να τη φοράμε όλοι και στο τέλος έβγαλαν το συμπέρασμα ότι μόνο μία δεν προστατεύει, πάντα 2, αν όχι ffp κατηγορίας. Τώρα γύρισαν και είπαν διπλή μάσκα στα γυμναστήρια, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνει κάποιος αερόβια γυμναστική με διπλή μάσκα; Πως αυτούς τους ανθρώπους να τους πάρω στα σοβαρά; Να μην αναφέρω για το εμβόλιο Astrazeneca που πολλές χώρες είχαν διακόψει τη χορήγησή του σε ανθρώπους κάτω των 50 και εμείς ως χώρα συνεχίζαμε κανονικά παρά τα σοβαρά περιστατικά με άτομα που είχαν κάνει την 1η δόση. Ειλικρινά ακόμα και η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται σε σύγχιση ή είναι καθοδηγούμενη.
 20. Υπάρχουν ήδη φάρμακα για τον κορονοϊο που έχουν πάρει έγκριση και μάλιστα όχι conditional όπως τα εμβόλια. https://www.youtube.com/watch?v=Hcx1qQ2E6r8&t=865s&ab_channel=elinapluselinaplus
 21. Εφόσον είσαι εμβολιασμένος ο κίνδυνος που διατρέχεις είναι μόνο από τις μεταλλάξεις του ιού που ούτως η άλλως θα προτρέχουν έναντι των εμβολίων. Έχω μιλήσει ήδη με γιατρούς και κανένας δεν παίρνει το ρίσκο να πει να το κάνεις ή όχι, διότι το όφελος έναντι του ρίσκου ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες είναι πολύ μικρό. Και κάτι που προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί είναι ότι και ο εμβολιασμένος μπορεί να σε κολλήσει και να νοσήσεις, αυτός είναι ο λόγος που δεν θα προχωρήσει το σενάριο της "ελευθερίας" των εμβολιασμένων να μην φορούν μάσκα σε παρέα εμβολιασμένων, διότι και αυτοί μεταδίδουν τον ιό και τις μεταλλάξεις του.
 22. Τα εμβόλια έχουν επείγουσα αδειοδότηση λόγω πανδημίας, ποιος ο λόγος κάποιος νέος σε ηλικία να παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα σε κάτι που δεν έχει επίσημη άδεια; Φαντάζομαι μαθαίνεις τι γίνεται με τους νέους ηλικιακά που έτρεξαν να προλάβουν τον εμβολιασμό.
 23. Το σωστό είναι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός με όλα τα εμβόλια για όλες τις ηλικίες όλων όσων το επιθυμούν με ασφαλιστικά μέτρα και ποινικές κυρώσεις εφόσον και αν εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες. Μαζί με το εμβόλιο να φέρουν και τα φάρμακα με τα μονοκλονικά αντισώματα που ήδη στο εξωτερικό εφαρμόζεται σε ασθενείς.
 24. Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για το επόμενο κύμα μαζί με τις μεταλλάξεις και αφήστε τα πιστοποιητικά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.