Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

spawn6991

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spawn6991

 • Ημερομηνία γέννησης 03/02/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

spawn6991's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/15)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

 1. Καλημέρα σε όλους, Εχω κάποιες απορίες σχετικά με το ΦΠΑ στις πωλήσεις από το EBay και θα ήθελα την βοήθεια οποίου γνωρίζει. Εδω και 2 χρόνια πουλάω κάποια αντικείμενα μικρής αξίας στο EBay uk (μεταχειρισμένα) και παλιά αυτοί που αγόραζαν, όντως πλήρωναν. Απο το καλοκαίρι και μετά αυξήθηκαν οριζόντια οι απλήρωτες πωλήσεις μου και κάποιοι που στέλνουν pm πως λόγω του επιπλέον ΦΠΑ δεν θα προχωρήσουν σε πληρωμή. Ακόμα και όταν ο αγοραστής είναι από Ελλάδα το EBay συνεχίζει να προσθέτει ΦΠΑ. Υπάρχει τρόπος να αποφύγω το ΦΠΑ? Προστίθεται σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις ή επειδή το Item location μου είναι Greece? Αν το Item location ήταν Uk, πάλι εφαρμόζεται ΦΠΑ για πωλήσεις στην Ευρώπη? Επισης δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος φίλος αλλά φαίνεται λες και το EBay αδειάζει.Αυτό που θέλω να πω είναι πως παλιότερα με το που ανέβαζα κάποιο αντικείμενο, είχα σε λίγες μέρες 200 views, 12 watchers και κάποια bids. Για τα ίδια προϊόντα τώρα τα views είναι 15, 1-2 watchers και κανένα bid. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή ισχύει μόνο για μένα? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
 2. spawn6991

  Xiaomi Hubs & Gateways

  Καλησπέρα σε όλους, Αυτη την στιγμή έχω την κινεζική version του Xiaomi Mijia Gateway μαζί με αισθητήρες κίνησης, ανοίγματος πόρτας κτλ. Επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει Homekit σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με ένα από τα νεότερα μοντέλα που έχουν βγει Mijia smart gateway ή Aqara M2. Υπάρχει κάποιος που να έχει προχωρήσει ήδη σε αγορά? Αν ναι θα ήθελα να ξέρω αν οι αισθητήρες που ήδη έχω μπορούν να δουλέψουν αρμονικά με τα νέα hub. Θα μπορώ στο περιβάλλον του Homekit να δημιουργήσω αυτοματισμό όπως: αν ο Xiaomi αισθητήρας ανιχνεύσει κίνηση να ανάψει το Philips hue light? Επίσης το σπίτι υπάρχει και μία σκούπα Xiaomi Mi vacuum mop Pro. Αν προχωρήσω σε αγορά του Aqara M2, θα πρέπει να διατηρήσω και την εφαρμογή Mi Home μόνο και μόνο για να ελέγχω την σκούπα? Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
 3. spawn6991

  royalmail για ελλαδα

  Καλησπέρα, συνήθως μου έρχονται με ΕΛΤΑ courier.
 4. Το έψαχνα κι εγώ αρκετό καιρό το θέμα και τελικά βρήκα μια άκρη που φέρνει πακέτα από Ξάνθη. Το πρόβλημα είναι η συντήρηση του, καθόλου εύκολο πράγμα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.